Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Vac ! Prosze o pomoc :)

koszyk96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.mam problem z VAC gdyż czitowałem na 1 koncie z aimbotem, kupiłem drugie konto i grałem chyba 4 godziny na czystko bez aima,wh itp i po 2 dniach dostałem znowu VAC wie ktos czemu tak sie stało ? prosze o pomoc z góry dzięki :) i sorry za brak słownika :)

Opublikowano

Pozbyłeś się tych syfiastych aimbotów całkowicie z kompa nim założyłeś następne konto  ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Stało się tak iż nie usunąłeś "Cheatów" oraz nie przeskanowałeś Komputera "Anty-virusem" w celu usunięcia "resztek".

Opublikowano

A na streamie bd pisac ze dostałęm Vac kiedys?

Na starym steamie w profilu będzie pisać.

Jak usunę wszystko itp to powinno być ok ? i jakie programy polecacie do oczyszczenie kompa ? 

Odkurzacz

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wyczyść wszystkie syfy z kompa i załóż nowe konto IP nie ma na to wpływu.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Kupiłeś nowego csa na tym koncie gdzie dostałeś vaca?

Nie da się tak.

A na profilu nie bd wyświetlac zajestrowane blokady vac ? bo ostatio mi pisało ;/ na nowym koncie 

Nie, pisałem ci na pw.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...