Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy CS:GO mi pociągnie na tym szmelcu ?

Oligoxystre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pójdzie mi na tym cs:go ? 
Karta graficzna: GeForce 9300M GS 
Procesor: Intel Core2 duo CPU T5750 @ 2,00 GHz

RAM: 3 GB

Windows 7 Ultimate 64 bit

klasyfikacja 3,5 (chodzi o ten indeks wydajności czy co to tam jest)

chodzi mi o mianowicie pociągnięcie na minimum 40 stałych FPS jak coś to proście o dokładniejsze parametry jeśli to nie wystarczy. A i mam też program 2 programy jeden do czyszczenia kompa (Advenced System Care) i do boostowania gier (Game Booster 3)

Uważaj na snajperów.

Opublikowano

Ja na słabszym procku i gt520 miałem 30fps ;]

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Ja na słabszym procku i gt520 miałem 30fps ;]

ale nie wiem czy mi pociągnie bo ty masz bodajże lepszą karte graficzną (z resztą ja się tam nie znam)

Uważaj na snajperów.

Opublikowano

Na minimalnych możesz spróbować ew gra w oknie może pociągnie ale nie dam Ci gwaranci czy nie będziesz miał tzw ścinek przy grubszym użyciu procka.

Mi na intel HD chodziło okej, tyle że procka miałem 2.8 w dodatku to był lapek ale nie narzekałem grało się okej.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...