Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftEnd

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejt.

Fakty;

1. Xopy jest programista dobrym (ale nie lepszym ode mnie) ale nie zapominac ze to dzieki mnie w ogole go poznaliscie.

2. Serwer nie wypali.

3. Plugin xopyego jest zbyt podobny do płatnego plugnu z internetu.

4. Zastanawia mnie to jak mu w ogóle za to zapłacicie.

5. Jak tam twój chłopak KAVO? Hahahahahahaha xD

serwer bedzie okazja do przetestowania darkbocikow ;d

#AntyBlezur

serwer 2/11 zeby sie nie skracało :x

Ok, teraz twoja kolej Happi.

~wujek ksek

Jeszcze raz odniose sie do tego postu

Punkt 1

To lilly poznala mnie z toba a nie na odwrot

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie podać tabelę dropu surowców? Czy możecie powiedzieć czy macie jakieś urozmaicenia oprócz skrzynek i jakie itemy można zdobyć ze skrzynek? Planujecie jakiś event na start serwera?

Opublikowano

Możecie podać tabelę dropu surowców? Czy możecie powiedzieć czy macie jakieś urozmaicenia oprócz skrzynek i jakie itemy można zdobyć ze skrzynek? Planujecie jakiś event na start serwera?

Oprocz skrzynek jest takze cobblex

Mozna z nich dostac rozne itemy czasem takze enchantowane ale dokladnych informacji udzieli ci lilly bo ja tylko napisalem te pluginy ale nie konfigurowalem :p

Co do dropow wszystko jest w inventory pod komenda /drop ale to niech lilly podrzuci screeny

Dodatkowo jest mozliwosc kupowania turbo dropu ktory daje kilkakrotnie wiecej itemow w dropie lub expa

Mozna go nabyc dla siebie lub calej gildii (taniej wyjdzie kupic dla gildii jak jest w niej kilka osob) ;)

Pozdrawiam

XopyIP

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Szkoda, że kolejny tego typu. Już się to nudne robi, poważnie, ale nie skreślajmy od razu. Serwer jeszcze nie wystartował, może pokażą wysoki poziom.

Pożyjemy... zobaczymy... Ja czekam na start! ;)

#edit Ty @Enther_ czy jak Ci tam, na ch*j za przeproszeniem Ty wszędzie spiny szukasz. Wszędzie. Boże, weź jakieś hobby sobie znajdź czy coś.

5465845486.png

Opublikowano

Pieprznij się w czache.

Tylko tyle mam do powiedzenia.

PS. Okazja do przetestowania darkbocików z vpsa

Kolejny pseudo server...

#AntyBlezur

Nie wystartujecie.

;)

oo k***a serwer z*******y łoo programista xopy ło k***a ale miszczu

anty blezur>

Hmm

Lilly kazala mi isc do cb na "test" z javy na ktorym sczerze mowiac nic nie umialem a ty jej powiedziales ze niby nadaje sie do tego.

Takze jesli mozesz opusc juz ten temat bo tylko sie coraz bardziej pograzasz ;)

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Szkoda, że kolejny tego typu. Już się to nudne robi, poważnie, ale nie skreślajmy od razu. Serwer jeszcze nie wystartował, może pokażą wysoki poziom.

#edit Ty @Enther_ czy jak Ci tam, na ch*j za przeproszeniem Ty wszędzie spiny szukasz. Wszędzie. Boże, weź jakieś hobby sobie znajdź czy coś.

Dziękuję za wypowiedź będziemy starać się aby utrzymać wysoki poziom.

Okej , wysyłam drop:

Bilet na Vip: 0,01% , można wydropić tylko Diamentowym Kilofem

Diament: 2% , można wydropić tylko Żelaznym i diamentowym kilofem

Złoto: 1.5% , można wydropić tylko Żelaznym i diamentowym kilofem

Żelazo: 3.5% można wydropić tylko Żelaznym , kamiennym i diamentowym kilofem

Szmaragd: 1% można wydropić tylko Żelaznym i diamentowym kilofem

Czerwony kamień (redstone): 4% , można wydropić tylko Żelaznym , kamiennym , drewnianym i diamentowym kilofem

Węgiel: 5% można wydropić tylko Żelaznym , kamiennym , drewnianym i diamentowym kilofem

Jabłko: 2% można wydropić tylko Żelaznym , kamiennym , drewnianym i diamentowym kilofem

Książka: 1% można wydropić tylko Żelaznym , kamiennym , drewnianym i diamentowym kilofem

Drop może się zmienić! Pamiętajcie!

26_unnamed.png

Opublikowano

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Mimo, że takich serwerów jest dużo, mamy nadzieję, że ten będzie miał większą przyszłość. Na razie cieszy nas fakt, że ten temat budzi jakąś aktywność wśród użytkowników. Pozdrawiam gorąco!

Tablica dropu wygląda mniej więcej tak:

jbY6Lrw.png

Drop może jeszcze ulec zmianie, więc dokładniejsze informacje podamy wkrótce :) Co do urozmaiceń-mamy zamiar dodać bossy, za które będzie na 1 edycji odpowiadał plugin z internetu, lecz na kolejnej mamy zamiar wprowadzić autorski. Następnie będzie automatyczny boyfarmer i kilka innych pluginów, o których powiem w późniejszym czasie. Na start serwera będzie event na szukanie skrzynek po spawnie/świecie.

Wciąż zachęcamy do składania podań na Helpera!

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

@Risen.

Nie zamierzam polemizować z największym gównem i cwaniakiem polskiego mc, wielkim księciem Avapenisem, który czerpie wzorce zachowaniowe od Gimpera i próbuje zabłysnąć w internetach.

PS. Kiedy następne multikonto cwaniaczku? Czekam na dalsze rady dot tego jak wg cb mam żyć, pani Psycholog.

@_LillyPL_

Nie chwal sie tym pseudo pluginem, tak, ja też go mam, i mogę go udostępnić jeżeli mnie wkurwicie dzieci kochane.

#AntyBlezur

Ciekawi mnie tylko to jakim chujem napiszecie te bossy samemu. PS. Zmiana autora i nazwy w plugin.yml sie nie liczy :)

I tak serwer upadnie, jak nie bezpośrednio po starcie, to po 2 dniach od startu. Gwarantuje wam to.

Nie bierzcie sie za serwery, po prostu tego nie umieliscie, nie umiecie i nie bedziecie umiec. Zmiencie hobby z Minecrafta na coś innego.

To tak po kolei:

1. Nie oglądam Gimpera, bo nie interesuje mnie jego content. Zdecydowanie bardziej wolę kanały tematyczne, naukowe etc. Nie wiem gdzie jest podobieństwo moje do Tomka Działowego. Miałem go wprawdzie okazję poznać osobiście, ale zachowanie mamy raczej odmienne. Gejem nie jestem. Na grach się nie znam. Więc? Jedyne podobieństwo jest takie, że obaj interesujemy się mocno psychologią i rozwojem osobistym, a to bardzo, bardzo dobrze. Warto znać pewne mechanizmy psychologiczne, bo wtedy zawsze jest się wyżej nad innymi, posiadając wiedzę na temat zachowań, mowy ciała i potrafiąc się odpowiednio motywować do działania.
  2. Nie mam żadnych multikont człowieku. Poproś administrację MPC o sprawdzenie logowań z mojego adresu IP, jedyne konto to @Risen. Wszystkie poprzednie są albo pobanowane, albo nieużywane od momentu odbanowania tego konta. Szukasz na siłę moich błędów. 
  3. Gdzie ja cwaniakuje? 
  4. Nie zabronisz mi, @_LillyPL_ czy komukolwiek innemu tworzyć projektów w klockach, bo według Ciebie są one ch*jowe. Nie chcesz? Nie graj. Ale nie utrudniaj pracy osobom, które chcą coś ciekawego zrobić, a nie tylko hejtować/krytykować innych. Dopóki Cię nie oszukali na pieniądze, czy na cokolwiek innego, nie zabili Ci rodziny, to powinieneś mieć centralnie w d***e co kto robi. Wygląda to jak czysty ból dupy. Z góry zakładasz, że serwer padnie i jeszcze sugerujesz, że im w tym pomożesz.

Pozdrawiam i gdybyście potrzebowali pomocy, bo pewne osoby z bólem dupy chcą Wam uprzykrzyć życie - piszcie śmiało. Nie lubię chamstwa, prostactwa, polactwa-cebulactwa.

5465845486.png

Opublikowano

Jak tam dzieci, widze ze szykujemy sie do startu ;)

Ale nie wystartujecie. Zapewniam was o tym :)

PS. Oto traffic graph z MCWG

Dodany obrazek

Nie minęło 15 minut, J*B :) PRZERWA TECHNICZNA ;]

A nawet gdybyście jakimś cudem wystartowali, i tak plugin może polecieć do internetu.

Nie radze wam wpierdalać sie w moje sprawy.

Pozdrawiam.

#AntyBlezur

Serwer zapowiada sie ciekawie! 10/10 bo xopy jest najlepszym programista a lilly i kavo umieja tworzyc serwery!

No brawo masz moj plugin na drop bez wielu funkcji ktore dodalem potem taki z ciebie hakjer bonzo

Zaklaskal bym ale rak szkoda

Ps publikuj sobue ten plugin niech dzieci sie naciesza zbugowanym dropem w wersji v0.0.0.1

A i wgl to w jakie "sprawy" tobie sie wpierdalamy?

Nie pozdrawiam

żegnam.

Opublikowano

Prezentacja brzydka, nie postaraliście się, wiec i równiez nie zagram // Tapatalk

Dziękujemy za opinię lecz mimo wszystko zapraszamy na serwer aby na żywo wszystko obejrzeć i przetestować

Pozdrawiam

Opublikowano

Spokojnie :) Plugin nie jest zbugowany tylko napisany na twoim poziomie - czyli 2/10 :D

Dzieci sie uciesza, poza tym w kazdej chwili mg go zoptymalizować, dodac kilka funkcji i sprzedać :P

PS. Idź tam, uczyć sie MySQL "programisto craftendu".

Ehh, pogadamy dopiero jak sie nauczysz MySQLa i poczytasz troche o metasploicie.

Sie k***a spytaj twoich "przełożonych" koderze

Wezcie se najlepiej anty-xeq od Blakeyza, to was zabezpieczy na 100% , przynajmniej nie wbije na nicku xeq bo zostane automatycznie wyjebany z pozdrowieniem od blakeyza ;D

Plugin ma 3,5kb , moze sie czegos nauczysz ;d

PS.

Pierdolnąłem na deski.

@Enther_ mało komu, właściwie jesteś pierwszą osobą, której życzę śmierci w męczarniach. Najlepiej na raka. 

Ja tylko jestem ciekawy, jak za 5-10 lat ktoś Ci pokazał Twoje posty na tym forum, to co byś powiedział. Byś się ze wstydu spalił. Niby taki stary i dojrzały, 20 lat czy ile tam na karku, a się bawi w takie rzeczy? Może pora dojrzeć wreszcie? ;)

P.S. bardzo łatwo sobie narobić problemów, o wiele trudniej wyjść z nich. Sam to przerabiałem, więc uważaj. Nie na mnie, bo ja mam w du*ie już od jakiegoś czasu majnkraftowe spiny, ale ktoś kto ma głowę na karku w końcu Cię ud*pi jak dalej będziesz wszem i wobec ogłaszał jakim to hackerem jesteś. Ileż można ciągle, ciągle to samo. Do Ciebie nic nie dochodzi, Ty zawsze wiesz lepiej. Wyżej srasz niż du*e masz.

#antyblezur: jeszcze raz polecam serwer, mimo że nie grałem i jeszcze nie wystartował, to będę trzymał kciuki.

5465845486.png

Opublikowano

@ref

Plugin na CobbleX napisany! Teraz @matixd3 bierze się za RandomTP :)

P.S: Wciąż zachęcamy do składania podań na Helpera!

Wzór:

Imię:
Nick:
Staż w minecraft:
Coś o sobie:
Ile czasu możesz przeznaczyć na serwer:
Opublikowano

­Co można wylosować ze skrzynek CraftEnd : Global Offensive? xD

Między innymi różne części seta 4/3, miecze 5/2/3, koxy, refy, kilofy enchantowane i wiele, wiele innych :)

Opublikowano

Witam! Na naszym FanPage zorganizowaliśmy 1 konkurs! Do wygrania gra na steam Assassin's Creed Freedom Cry oraz Vipy na 14 dni/7 dni. Zachęcamy do brania udziału jak i lajkowania naszego FB!

P.S: Aby wyszukać nasz FanPage , wystarczy w wyszukiwarkę na FB wpisać CraftEnd. Tam znajdziecie dokładną instrukcję co należy zrobić itp. itd. :)

Pozdrawiamy!

Opublikowano

Patrząc na prezentacje , troszkę fajniej by było gdyby nie było tego białego , już lepiej na tym minkroftym tle zrobić fajniej by było, ale też jest ok. Z doświadczenia wiem , że bez youtubera , jest trudno , jeśli macie to dobrze , jeśli nie to troszkę gorzej , alę życzę powodzonka i bez tego można dać radę. Co do ataków , są jak to zawsze , i taka prawda , że przy dużym ruchu gunwo zrobicie razem z hostingiem, ale myślę, że jakoś przepchniecie to :)

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Opublikowano

Patrząc na prezentacje , troszkę fajniej by było gdyby nie było tego białego , już lepiej na tym minkroftym tle zrobić fajniej by było, ale też jest ok. Z doświadczenia wiem , że bez youtubera , jest trudno , jeśli macie to dobrze , jeśli nie to troszkę gorzej , alę życzę powodzonka i bez tego można dać radę. Co do ataków , są jak to zawsze , i taka prawda , że przy dużym ruchu gunwo zrobicie razem z hostingiem, ale myślę, że jakoś przepchniecie to :)

Dziękujemy za miłą opinię. Tak się składa, że będziemy mieć 2 ytberów :)

@topic

Niestety jesteśmy zmuszeni odwołać start, z powodu spraw prywatnych i wyjazdów. Dlatego nie mogliśmy dokończyć pluginów i sprawdzić, czy wszystko działa. Zapewniamy, że serwer wystartuje. Datę startu podam dzień przed zakończeniem wszystkich testów.

Nadal zachęcamy do składania podań na Helpera i brania udziału w konkursie.

Bądźcie cierpliwi, a się doczekacie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...