Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftEnd

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie, serwer nie wystartuje..

Mam parę podpunktów, ale wolę się rozpisać.

Śmieszą mnie osoby które piszą "Nasz programista xopy"

- Co ten programista potrafi?

- Używa reflection api?

- Zapewne rozbudowany plugin na gildie to fg?

Czym wasz serwer wyróżnia się od innych? że ma rozbudowany spawn? chyba nie..

Heh.. daje wam 3 dni, albo, może 4? aj..

Mam nadzieje, że dojrzała administracja nie zwyzywa mnie za krytyke? hehe..

Z jakiej racji mamy Cię wyzywać? Wyraziłeś swoje zdanie i ja to uszanuję. Mamy kilka dodatków, które urozmaicą rogrywkę i możliwe, że nie są używane na innych serwerach. Xopy jest na prawdę utalentowany. Przeczytał cały darmowy konkurs na javastart.pl w 3 dni i w ten sposób nauczył się javy. Mimio, że nie zajmuje się tym długo, dużo potrafi. Sami się o tym przekonacie po wystartowaniu serwera. Pozdrawiam i dziękuję za opinię.

Natomiast ja, drodzy gracze zapraszam Was na nasz FanPage: CraftEnd.pl Nie długo wystartujemy z pewnym konkursem, w którym możecie wygrać cenne nagrody!

6770714055827651007269.jpeg
  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie, serwer nie wystartuje..

Mam parę podpunktów, ale wolę się rozpisać.

Śmieszą mnie osoby które piszą "Nasz programista xopy"

- Co ten programista potrafi?

- Używa reflection api?

- Zapewne rozbudowany plugin na gildie to fg?

Czym wasz serwer wyróżnia się od innych? że ma rozbudowany spawn? chyba nie..

Heh.. daje wam 3 dni, albo, może 4? aj..

Mam nadzieje, że dojrzała administracja nie zwyzywa mnie za krytyke? hehe..

Witaj @MCBloomy , tak jak moja koleżanka napisała uszanujemy twoją decyzję ,ale postanowiłem także coś tutaj napisać.

Otóż muszę Ci powiedzieć ,iż używamy FunnyGuilds'ów , czemu? Ponieważ to jedyny tak rozbudowany i mający wiele funkcji plugin. 

Ale chciałbym Ciebie także zaskoczyć ,ponieważ my się do startu przygotowujemy od około 1 do 2 miesięcy wtedy sam prowadziłem ten serwer. 

Jesteśmy dojrzali jak widzisz nie chcemy nikogo w naszych odpowiedziach urazić oraz szanujemy każdą opinię dot. naszego serwera.

To było by na tyle.

Pozdrawiam ,

AsherTivi. 

26_unnamed.png

Opublikowano

@ref
Witam, witam! Kolejne ss'y z serwera:

t1hrtPv.png

x0jA293.png

Nasz programista właśnie skończył pracę nad pluginem na skrzynki jak w CS:GO. Wyszło na prawdę epicko! Juro podrzucę Wam ss'y ^^ Pozdrowionka i czekamy na dalsze wypowiedzi :)

Opublikowano

Prezentacja naprawdę bardzo ładna, z przyjemnością wbiję. Nie widziałem serwerów MediumHC, więc naprawdę zapowiada się ciekawie.

Dziękujemy za opinie! 

26_unnamed.png

Opublikowano

Prezentacja naprawdę bardzo ładna, z przyjemnością wbiję. Nie widziałem serwerów MediumHC, więc naprawdę zapowiada się ciekawie.

Dziękujemy za opinię. Nie długo rozpoczniemy zapisy na beta testy (zamknięte-whitelist) :)

Opublikowano

­Jeśli macie boom-mothafucka programistę, to dlaczego nie napisze wam ałtorskih gildi? A no tak, zapomniałem, można to zrobić skryptem w dwie sekundy, które kavo tak bardzo kocha xD
A ty kavo dalej liż d*** moim znajomym o cubeTools, hihih

Podsumowanie: serwer nie wypali. albo padnie, bo wasz kochany marvin ze swoim shitruby was wystawił.

#antyblezur aka topic
Zapowiada się super! Jestem ciekaw, jak długo serwer postoi, pewnie bardzo krótko długo! Powodzenia :)

wypierdalać.

Opublikowano

­Jeśli macie boom-mothafucka programistę, to dlaczego nie napisze wam ałtorskih gildi? A no tak, zapomniałem, można to zrobić skryptem w dwie sekundy, które kavo tak bardzo kocha xD

Podsumowanie: serwer nie wypali. albo padnie, bo wasz kochany marvin ze swoim shitruby was wystawił.

#antyblezur aka topic

Zapowiada się super! Jestem ciekaw, jak długo serwer postoi, pewnie bardzo krótko długo! Powodzenia :)

wypierdalać.

Sory ale padlem jak to przeczytalem

Wyczules konkurencje? A moze to tylko zazdrosc?

I po co ci te hejty? Podnosza ci samoocene?

Opublikowano

#antyblezur aka topic

wypierdalać.

Witam. Skryptów na serwerze nie ma. Poza tym jak dobrze @matixd3 napisał. Poza tym sam napisz gildie pseudo-devie :) Nic nie umiesz! Ledwo napisałeś randomtp na swoje gówienko.

@editor.

Poza tym cubemanie ty też używałeś nie swoich gildii tylko RevoGuilds :) 

A także po co pisać własny plugin skoro ma się na forum lepszy? :)

P.S

Do pozostałych Ja z Cubemanem kiedyś współpracowaliśmy tylko ,że zaczął świrować. Kiedy dostał "admina" na soruby "niby" z nami współpracował dlatego nasze serwery szybko upadały ,ponieważ On je położył na dno nie wypełniając swojego obowiązku czyli Napisania nam pluginów na Czas. A tym czasem nadal tych pluginów nie widzę i gówno z nich zobaczę. Więc prosiłbym o ignorowanie Moich komentarzy związanych z cubemanem bądź jego komentarzy.

26_unnamed.png

Opublikowano

­@matixd3 - nie, nie wyczułem konkurencji, bo nie prowadzę serwerów minecraft i raczej nie będę. Nie znasz kavo i tego, co odpierniczał. Nie będę nawet wklejał logów naszych rozmów. Proszę, nie komentuj mojego posta nie wiedząc, jakie są moje relacje z kavo i lilly oraz nie wiedząc, co się podczas naszej współpracy działo.
Tyle w tym temacie, nie będę tworzył/kontynuował flamewar'a, pozdrawiam i powodzenia z serwerem. Miłego wieczoru.

Opublikowano

­@matixd3 - nie, nie wyczułem konkurencji, bo nie prowadzę serwerów minecraft i raczej nie będę. Nie znasz kavo i tego, co odpierniczał. Nie będę nawet wklejał logów naszych rozmów. Proszę, nie komentuj mojego posta nie wiedząc, jakie są moje relacje z kavo i lilly oraz nie wiedząc, co się podczas naszej współpracy działo.

Tyle w tym temacie, nie będę tworzył/kontynuował flamewar'a, pozdrawiam i powodzenia z serwerem. Miłego wieczoru.

To moze sie logami na pw podzielisz?

Bo narazie to bezpodstawne gadanie.

Opublikowano

Prezentacja ladna, mapa tez (ze screenow widze).

Dziękuję za ocenę. Postaram się aby serwer jak i mapa wyszła jak najlepiej. :)

26_unnamed.png

Opublikowano

To moze sie logami na pw podzielisz?

Bo narazie to bezpodstawne gadanie.

I tyle go widzieliśmy (nie napisał na pw z dowodami).

Szkoda że musze to napisać ale widać że dziecko nie ma życia i dlatego wyżywa się na forum ;(

Opublikowano

­@matixd3 - szkoda tylko, że miałem formata. Niech Asher się wypowie, ale zgodnie z prawdą! (jak prawdziwy mężczyzna). Każdy, kto współpracował z nim albo z lilly wie, jak to wygląda.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Prezentacja ladna, mapa tez (ze screenow widze).

Dziękujemy za opinię.

Co do pana cubamana-nie będę się wypowiadać. Nie wiem po co tutaj w ogóle wszedłeś, no ale ok.. Aha, i nie potrzebnie nasyłasz kogoś, żeby mi groził na PW ;) Chyba, że to Twoje multi konto...

@ref

Nadal poszukujemy Helperów na nasz serwer! Zapraszam do składania podań na PW według tego wzoru:

Imię:
Nick:
Staż w minecraft:
Coś o sobie:
Ile czasu możesz przeznaczyć na serwer:

A tutaj ss z naszych "Minecraft:Cases":

OPkcFch.png

Na serwerze wygląda to o wiele lepiej :D

Opublikowano

Słuchaj cubeman ja nie zamierzam się z Tobą kłócić.. Nie wiadomo po co tutaj przyszedłeś, bo tylko odświeżasz mi temat. Więc daruj sobie swoje komentarze. Nie rób mi spamu w temacie. Jak chcesz wyjaśnić sobie kilka spraw to zapraszam na PW. Tyle ode mnie. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i całą ekipę soruby.

Opublikowano

­Nie współpracuję w soruby = soruby nie współpracuje z wami.
Nie zamierzam pisać Ci na PW, tyle w tym temacie.
Powodzenia z serwerem, nie zamierzam się już kłócić.

Apropos... Może powiecie ludziom, jak było naprawdę?

Opublikowano

­@matixd3 - szkoda tylko, że miałem formata. Niech Asher się wypowie, ale zgodnie z prawdą! (jak prawdziwy mężczyzna). Każdy, kto współpracował z nim albo z lilly wie, jak to wygląda.

Pozdrawiam.

Witam,

Chętnie wypowiem się z prawdą. Nasza współpraca nie przebiegała od początku tak jak mieliśmy ustalone. My pytaliśmy się Ciebie kiedy będą pluginy na ESSV. 

Przyszedł dzień startu powiedziałeś nam ,że skończone masz wszystko a później nie było Ciebie przez około 6 dni. 

Tyle w temacie proszę abyś już nie odświeżał tematu ;3

26_unnamed.png

Opublikowano

Hejt.

Fakty;

1. Xopy jest programista dobrym (ale nie lepszym ode mnie) ale nie zapominac ze to dzieki mnie w ogole go poznaliscie.

2. Serwer nie wypali.

3. Plugin xopyego jest zbyt podobny do płatnego plugnu z internetu.

4. Zastanawia mnie to jak mu w ogóle za to zapłacicie.

5. Jak tam twój chłopak KAVO? Hahahahahahaha xD

serwer bedzie okazja do przetestowania darkbocikow ;d

#AntyBlezur

serwer 2/11 zeby sie nie skracało :x

Ok, teraz twoja kolej Happi.

~wujek ksek

No siema xeq ;)

Co do punktu 3 to nie wiem jak po tych hejtach ze kod chujowy dalej twierdzisz ze jest podobny? Czyzby tamten plugin byl napisany tak samo chujowo?

Opublikowano

Hejt.

Fakty;

1. Xopy jest programista dobrym (ale nie lepszym ode mnie) ale nie zapominac ze to dzieki mnie w ogole go poznaliscie.

2. Serwer nie wypali.

#AntyBlezur

~wujek ksek

Witam pana. Odnosząc się do pana wypowiedzi można uznać ,iż jesteś chory psychicznie. 

Punkt pierwszy się zgadza. Ale potem ty miałeś do nas "coś" i postanowiłeś sobie zabrać xopego ,który się zbuntował przeciwko tobie ,i on tu dobrze zrobił.

Serwer nie wypali? Jeżeli będziemy mieć DDosy panie xeq mamy Pana prawdziwe IP.

Punkt 4 , spokojnie.

Punkt 5. Jak mówiłem wyżej jesteś chory psychicznie.

Cześć!

Wasza prezentacja jest brzydka, wasze działające serwery są niespotykane jak kumple z liceum.

Serwer nie wypali, właściciele są nie mili i hejtują serwery innych.

Może i macie jakiegoś programiste, ale on i tak nie jest lepszy niż ja.

Serwer oceniam 1/10.

Pozdrawiam,

Maciej "Mort97" A. ~ Developer MORTSkript.

Witam doublekonto xeq'a , bądź cubemana. Nie będę się nawet się wypowiadał.

26_unnamed.png

Opublikowano

Cześć!

Wasza prezentacja jest brzydka, wasze działające serwery są niespotykane jak kumple z liceum.

Serwer nie wypali, właściciele są nie mili i hejtują serwery innych.

Może i macie jakiegoś programiste, ale on i tak nie jest lepszy niż ja.

Serwer oceniam 1/10.

Pozdrawiam,

Maciej "Mort97" A. ~ Developer MORTSkript.

Witam Happi. Dziękujemy za opinię. Każdy ma swoje zdanie, i trzeba je uszanować. Pozdrawiam.

Hejt.

Fakty;

2. Serwer nie wypali.

#AntyBlezur

~wujek ksek

Hey Xeq. Jak tam leci u Ciebie? Po co wchodzisz do tematu jak nie masz nic mądrego do powiedzenia? Okej, masz swoje zdanie i powinniśmy je uszanować, ale to, że nie szanujemy naszego programisty Xopego jest całkowitą nie prawdą. Jesteśmy mu bardzo wdzięczni za to co robi, a to jak się "rozliczymy" jest już naszą sprawą, w którą nie powinieneś ingerować. A tak btw. Zawsze jak coś pójdzie nie po Twojej myśli to się pseudo "wyżywasz" na tych osobach? Nie mam zamiaru się z Tobą po raz kolejny kłócić. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...