Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftEnd

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja wygląda zacnie. Minus taki, że niezbyt opisałaś serwer :/

Informacje będą dodawane co "refa". Spokojnie :D ss'y też będą.. Muszę je tylko zrobić :)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Kto będzie w teamie? 

Rekrutacja otwarta, także zapraszam wszystkich do wysyłania zgłoszeń do mnie na PW ;) Oprócz mnie w teamie jest jeszcze @AsherTivi oraz nasz programista Xopy.

Opublikowano

Rekrutacja otwarta, także zapraszam wszystkich do wysyłania zgłoszeń do mnie na PW ;) Oprócz mnie w teamie jest jeszcze @AsherTivi oraz nasz programista Xopy.

Nie można wysyłać ci wiadomości ;) 

Opublikowano

Nie można wysyłać ci wiadomości ;)

Już ogarniam i przepraszam za problemy ^^ P.S: Zgłoszenia proszę wysyłać do mnie jak i do @AsherTivi na PW :)

@Edit

Już usunęłam kilka wiadomości, także zapraszam do wysyłania zgłoszeń! :)

Opublikowano

Jakie wymagania na helpera?  :ninja:

Opublikowano

Jednym z naszych wymagań jest posiadanie 15+ lat ,ponieważ nie chcemy mieć "dzieci minecrafta" jako wyższą rangę na serwerze. Resztę dowiesz się od Lilly ,ponieważ ona rekrutuje Helperów :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Tak jak mój kolega napisał. Naszymi wymaganiami jest wiek +15, tolerancja, staż w minecraft min. 2 lata, znajomość komend, umiejętność sprawdzania czy dany gracz ma cheaty, no i oczywiście duża aktywność, pomaganie nam jak i posiadanie komunikatora TS3+mikrofon dość dobrej jakości.

@topic

Witajcie drodzy gracze! Pierwsze ss'y z serwera znajdziecie poniżej, tymczasem zachęcamy Was do pisania nam co chcielibyście znaleźć na serwerze.

KFBmJJ8.png

uhg5FTu.png

Opublikowano

Yyyyy... To tylko czekać na start ;-)

Pracujemy cały czas nad serwerem i mapą ,którą sami zbudowaliśmy z drobną pomocą przyjaciół. 

26_unnamed.png

Opublikowano

Bardzo ładna i przejrzysta prezentacja :) Macie w planach wzmocnienie potworków? Byłby to bardzo przyjemnym ulepszeniem (głównie chodzi o to, że standardowe potwory nie stanowią wyzwania) i zachęcałoby do gry osoby, które nie chcą tylko kopać i biegać po pvp (czujność wszędzie i zabawy też sporo przybędzie).

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Z opisu wynika dość ciekawy serwer jak wyjdzie no to już inna bajka ;D Największym minusem serwera zawsze jest sam człowiek czyli Administracja ... nieraz bywa ślepa na sugestię graczy. Mam nadzieje, że tu tak nie będzie ^^  Pozostało tylko czekać na otwarcie.

Opublikowano

@kjuba225
Mamy zamiar wprowadzić bossy, na pierwszej edycji będzie odpowiadał za to plugin z internetu, natomiast na kolejną edycje postaramy się napisaćwłasny. Co do

@BooBY
Postaramy się, aby nasza administracja była miła dla graczy i wypełniała swoje obowiązki. Na opinie graczy jak najbardziej będziemy zwracać uwagę, i starać się dodawać na serwer rzeczy, które chcą na nim zobaczyć. Kolejne ss'y dodam jutro, także pilnujcie tematu! ;d Jeżeli macie dla nas jeszcze jakieś propozycje co do serwera, to proszę podawać je w komentarzach!

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Tworzycie wlasne eventy czy wykorzystujecie istniejący kontent? Moglibyście opisać chociaż część waszych pomysłów? :)

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Tworzycie wlasne eventy czy wykorzystujecie istniejący kontent? Moglibyście opisać chociaż część waszych pomysłów? :)

Oczywiście! Na własne eventy niestety nie mamy pomysłów, lecz mamy kilka "chwytów", które chcemy wykorzystać. Otóż eventy będą podobne do tych na innych serwerach, lecz przewidujemy na prawdę wartościowe nagrody! Więcej informacji znajdziecie na naszym FanPage'u-CraftEnd (linka nie można podać ;c). Powiem tyle-nagrody są dość wartościowe ;) Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Według mnie, serwer nie wystartuje..
Mam parę podpunktów, ale wolę się rozpisać.

Śmieszą mnie osoby które piszą "Nasz programista xopy"
- Co ten programista potrafi?
- Używa reflection api?
- Zapewne rozbudowany plugin na gildie to fg?

Czym wasz serwer wyróżnia się od innych? że ma rozbudowany spawn? chyba nie..
Heh.. daje wam 3 dni, albo, może 4? aj..
Mam nadzieje, że dojrzała administracja nie zwyzywa mnie za krytyke? hehe..

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...