Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego joduska nas kłamie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Dlaczego joduska nas kłamie" - przykład dla którego uciekam z Polski po studiach.

przyklad czlowieka ktory nie wie ze nas to gowno obchodzi

@topic ma do tego prawo to jego program wiec moze robic co chce

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Siema joduska pisał, że wczoraj będzie update dlaczego nas okłamał .

A ja myślę, że ma po prostu dość spamu na temat "kiedy update", "o której godzinie update". Gdyby tacy ludzie jak ty cierpliwie czekali, zamiast srać z niecierpliwości możliwe że by to wyglądało inaczej.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie okazuje nam swoją miłość.

Opublikowano

@poterrr Może nie mam VIP-a na BoLu, ale to nie znaczy, że jestem cebulą. To tak jakby kolega miał od cb o 50 zł droższy komputer i by do ciebie z tekstawi typu "burak" albo "cebula" wyjeżdżał... Gdzie się podziały normalne obelgi, albo przynajmniej kultura... Polska i wszystko razem z nią na psy schodzi przez te wasze "buractwo" i "cebulactwo".

Opublikowano

dokladnie mam Bola vipa i normalnie smiga wiec cebulaki bez grosza przy duszy czekajcie 2 tyg :** na wasza pro L

Mam bol vipa i wole grać na sharpie wiesz czemu? Do każdej postaci masz kilka skryptów, na bolu to kpina wiekszość nie działa przykład nidalle która nie rzuca dzid.... Jedynie paid skrypty dorównują l# mam bola vip po to by sobie grać jak sharp jest outdate jedynym + bola są szybkie aktualizacje. Ale skrypty to porażka wiekszość broken.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Przecież BoL też nie działa po dzisiejszym hotfixie, a podmiana .exe na stare to samobójstwo.

Opublikowano

Przecież BoL też nie działa po dzisiejszym hotfixie, a podmiana .exe na stare to samobójstwo.

Na smurfie ? :D

Opublikowano

Jak dzisiaj nie zadziała L# to ja się załamuję ileż można już czekać dostałem bana na csgo za ceheaty vaca pogralem 1 dzien a tutaj nie ma update omg :D

nie płacisz to nie wymagaj najlepiej idz sie przewietrz przy okazji znajdz dupeczke i nie zyj tym..   xD   xD

Opublikowano

dokladnie mam Bola vipa i normalnie smiga wiec cebulaki bez grosza przy duszy czekajcie 2 tyg :** na wasza pro L

mam bola vipa i paid skrypty i to jest gówno wiec nie wyzywaj ludzi bo to że zapłaciłeś 30 zł o niczym nie swiadczy polaczku

qxw0er.jpg

Opublikowano

Boś polak. Joduska ma inne zajęcia niż wydawanie update dla dzieciarni z Polski :*

4221381110.png

Opublikowano

mam bola vipa i paid skrypty i to jest gówno wiec nie wyzywaj ludzi bo to że zapłaciłeś 30 zł o niczym nie swiadczy polaczku

nie masz bola platnego skoro tak twiedzisz :)

Opublikowano

nie masz bola platnego skoro tak twiedzisz :)

Potwierdzam bol się nie umywa, postacie bez skill shotów okay ale skill shoty to leżą i kwiczą ( chyba, że pluginy pod sac;r) 

Opublikowano

Potwierdzam bol się nie umywa, postacie bez skill shotów okay ale skill shoty to leżą i kwiczą ( chyba, że pluginy pod sac;r) 

polecam przetestować nowego divineprod'a

Kocham Renissance.

Opublikowano

polecam przetestować nowego divineprod'a

Słyszałem, że podobno dobry ale nie wiele skryptów go wspiera. Ciekawi co z tym 2.0 taki miał być super pro elo a od grudnia outdated.

Opublikowano

Słyszałem, że podobno dobry ale nie wiele skryptów go wspiera. Ciekawi co z tym 2.0 taki miał być super pro elo a od grudnia outdated.

może jest łatwy do crackowania więc nie wypalił hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...