Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać A Klasa :D

DreamGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy waszej opini na temat tego jaka klasa u każdej postaci jest najlepsza w pvp a jaka w pve, łącznie z LuxCiel. Będę wdzięczny za odpowiedzi ;)

Opublikowano

Według MNIE najlepszą klasą jest Elsword (czy jakoś xD ). Sam nie wiem, zależy jaką klasą grasz to sam się przekonasz.

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy waszej opini na temat tego jaka klasa u każdej postaci jest najlepsza w pvp a jaka w pve, łącznie z LuxCiel. Będę wdzięczny za odpowiedzi ;)

PvP

Elsword InS

Aisha VP

Rena WS

Raven BM

Eve CBS

Chung IP

Ara Asura/SD

Elesis CrA

Add MM

Lu/Ciel nie grałem i nie patrzyłem.

Takie jest moje zdanie, ale oczywiście każdą postacią da się dużo zrobić na PvP ;p

PvE - wszystkie. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

KlauS co do większości się zgodzę, ale na PvP lepszy jest TT niż IP i LP/DiE niż MM. Sorry MM na PvP to tylko ciągłe uciekanie i ładowanie many dronami + spam Pizza Seekerem...

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

KlauS co do większości się zgodzę, ale na PvP lepszy jest TT niż IP i LP/DiE niż MM. Sorry MM na PvP to tylko ciągłe uciekanie i ładowanie many dronami + spam Pizza Seekerem...

Moim zdaniem IP to genialne połączenie obrony z atakiem. Fakt, TT może być OP, jednak nie zauważyłem, żeby gracze potrafili go używać w 100% ;p

Co do MM to racja, ale to właśnie sprawia, że jest dobrą postacią pod PvP ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To, że na PvP zachowuje się jak noob i ciągle tylko ucieka? ._.

Każdy gracz ma swój własny tryb walki, przecież w PvP nie chodzi o zachowanie honoru, dzielne walczenie czy strategię - chodzi tylko o wygraną ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

PVP:

Elsword - RS
Aisha     - EM
Rena     - WS
Raven   - RF
Eve       - CBS
Chung   - IP
Ara        - Asura
Elesis    - CrA
Add       - DE

PVE:

Elsword - LK
Aisha     - EM
Rena     - GA
Raven   - VC
Eve       - CE
Chung   - TT
Ara        - Asura
Elesis    - CrA/BH
Add       - MM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...