Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony typu csgoskins.net

eryk341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na csgoskins.net o ile wiem to się losuje a nie kupuje.

Raczej nie ma takich, jedynie trade / obstawianie to csgolounge

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

na csgoskins można kupić sobie dolary na konto i tam jest rynek i kupywać skiny ale jest wyłączony przez kilka dni jeszcze będzie a chce jakieś skiny kupic nie moge wpłacić na steam bo mam GBP i jak wplace to blokuje kod psc i konto więc dupa ;/

OPskins.com polecam :) Możesz doładować kredyty lub sprzedać przedmiot za te kredyty i potem kupić coś innego

thx ;D ale tam jedynie przelew wchodzi ;/ a 70 zł psc mam więc wiesz ;/

Opublikowano

na csgoskins można kupić sobie dolary na konto i tam jest rynek i kupywać skiny ale jest wyłączony przez kilka dni jeszcze będzie a chce jakieś skiny kupic nie moge wpłacić na steam bo mam GBP i jak wplace to blokuje kod psc i konto więc dupa ;/

thx ;D ale tam jedynie przelew wchodzi ;/ a 70 zł psc mam więc wiesz ;/

Możesz kupić skiny np. na SkinMarket.pl albo na Rynku Steam, a potem te skiny zamienić na OP

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jeżeli masz psc doładuj 15 € na steam ( raz 10 €, potem 5€ ) i kup skiny które chcesz. 

EDIT: W załączniku masz zaznaczone co dokładnie musisz zrobić, jeżeli nigdy nie doładowywałeś pieniędzy do steamowego portfela ( kliknąć w prawym górnym rogu na ilość pieniędzy, następnie dodaj fundusze do portfela steam, wybierasz 10€, formę płatności paysafecard, wpisać kod, potem to powtórzyć ale z 5€ ;) )

post-759446-0-34079600-1427309896_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...