Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medusa - Gorgona

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytając, jakie ona ma umiejętności wydaje mi się, że jest dość op. Zwłaszcza jej ulti. :v Dlatego pewnie i tak będzie znerfiona. Ale nie chcę bawić się w proroka, zobaczymy w praktyce. :p

Opublikowano

Grałem nią. Jest op, w następnym patchu będzie nerf :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogromny damage, jak się taka pojawi w przeciwnej drużynie to aż ciężko grać.

Sama postać nie jest całkiem zła jednak to nic nowego, spodziewałem się czegoś lepszego.

Opublikowano

Związane jest to z mitologią medusy, jej ofiary stawały się posągami na wieczność.

Hm.. to też wiem, ale miałam na myśli czy to tylko taki ozdobnik i dodatek do ulta, czy to ma jakiś wpływ na rozgrywkę.

Opublikowano

Hm.. to też wiem, ale miałam na myśli czy to tylko taki ozdobnik i dodatek do ulta, czy to ma jakiś wpływ na rozgrywkę.

w sumie blokuje przejscie ale czy ja wiem czy to cos daje ;d

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Jest broken chyba nikt od czas9w Nemesis nie dostał nerfa na PTS. Dość trudno się przyzwyczaić do jej pasywy jestem przyzwyczajony do kary za poruszanie się a ona zbytnio jej nie ma mi to nie pasuje

Opublikowano

Oczywiście jak każda nowa postać potrzebuje solidnego .. ale to BARDZO solidnego nerfa - nie mogę już zcierpieć patrząc jak co mecz jest ona w enemy. W dodatku ten DMG - Brandon płakał jak szedł nią solo przeciwko Hercowi .. płakał ze śmiechu że herc siadał po combie skilli. Odnośnie ulta to trochę nie rozumiem bo czasem zamieni w posąg osoby na linii a czasem je tylko spowolni.

Opublikowano

i nerfik poleciał

• Viper Shot
    • Reduced Damage from 10/18/26/34/42 to 10/15/20/25/30.
    • Reduced Attack Speed from 100% to 40/50/60/70/80% per rank.
    • Reduced Physical Scaling from +15% to +10%.
    • Mana cost increased from 40/45/50/55/60 to 50/55/60/65/70.
    • Fixed a visual issue with all basic attacks appearing as Viper Shots.
    • Fixed a visual issue with orbs disappearing after recall.

• Lacerate
    • Reduced Damage from 120/150/180/210/240 to 80/120/160/200/240.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Oczywiście jak każda nowa postać potrzebuje solidnego .. ale to BARDZO solidnego nerfa - nie mogę już zcierpieć patrząc jak co mecz jest ona w enemy. W dodatku ten DMG - Brandon płakał jak szedł nią solo przeciwko Hercowi .. płakał ze śmiechu że herc siadał po combie skilli. Odnośnie ulta to trochę nie rozumiem bo czasem zamieni w posąg osoby na linii a czasem je tylko spowolni.

Bo przeciwnicy zamieniają się w posąg tylko wtedy, kiedy są stoją przodem do medusy.

Opublikowano

Chyba nie ma się co dziwić, wiadomo było, że dostanie nerfa i bardzo się cieszę - przynajmniej w early będzie ją można ugrać.

Oglądałam przed chwilą filmik z areny - staty: ponad 40 zabójstw i żadnego deda. Do tego penta z palcem w d***e.

Opublikowano

Oglądałam przed chwilą filmik z areny - staty: ponad 40 zabójstw i żadnego deda. Do tego penta z palcem w d***e.

No i właśnie dlatego dostała nerfa, pewnie te 40 zabójstw nabił na MOTD - spoczko, ja nabiłam wtedy 2 ''quadry'' bez żadnego starania się. :D

Opublikowano

i nerfik poleciał

No i wkońcu go dostała .. sorry ale jak ADC idzie na solo lane'a i wygrywa z Hercem tam to znak że coś jest nie tak i to bardzo.. Mam nadzieję że teraz bynajmniej bedzie można przeciwko niej grać. Uff.

Opublikowano

No i wkońcu go dostała .. sorry ale jak ADC idzie na solo lane'a i wygrywa z Hercem tam to znak że coś jest nie tak i to bardzo.. Mam nadzieję że teraz bynajmniej bedzie można przeciwko niej grać. Uff.

to ten herc musiał być przechujowy skoro przegrał. 

8can.png

Opublikowano

gralem meduza,nie da sie jej zniszczyc

Da się na PTS się nie dało wtedy dmg z jedynki się komulował i przy dobrych zakupacj i mógł zadać nawet 1000 z samej 1 tak obliczył wspomniany dmrandom

Opublikowano

Da się na PTS się nie dało wtedy dmg z jedynki się komulował i przy dobrych zakupacj i mógł zadać nawet 1000 z samej 1 tak obliczył wspomniany dmrandom

Potwierdzam da się, ale tak czy siak póki co jest w kolejce do nerfa. Tak więc po nerfie będzie o wiele słabsza i bardziej do zabicia. :P 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolejny skin z Odysei - iDusa już w nadchodzącym tygodniu :)

IPvDBF7.png

Skin ten srednio mi się podoba - gdyby ktoś jeszcze nie wiedział koszt jego to 500 gemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...