Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powołania do wojska - sprawdzanie systemu czy przykrywka?

m@te

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Nie są. Jedno mnie zastanawia - dlaczego aż tak przejmujecie się cudzym wyglądem? Jakieś kompleksy?

Trochę się przejmuje, bo czasem widzisz osobę na przystanku czy gdzieś, myslisz "no fajna dupka" póki się nie odwróci i nie okaze się pedałkiem który nie potrafi w inny sposób sie odnaleźć w środowisku.

Opublikowano

­

Trochę się przejmuje, bo czasem widzisz osobę na przystanku czy gdzieś, myslisz "no fajna dupka" póki się nie odwróci i nie okaze się pedałkiem który nie potrafi w inny sposób sie odnaleźć w środowisku.

Czemu wszyscy wokół mają problem z tym dzisiejszym ubiorem?

Chodzę po mieście, do szkoły, na imprezy i nigdy nie pomyślałem sobie tak jak Ty, a nawet Ci powiem że bardzo rzadko widzę takie osoby a nawet w ogóle.

To jak ktoś się odnajduję w środowisku to jego indywidualna sprawa..

Co do pytania w temacie to żadna przykrywka.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

­

Czemu wszyscy wokół mają problem z tym dzisiejszym ubiorem?

Chodzę po mieście, do szkoły, na imprezy i nigdy nie pomyślałem sobie tak jak Ty, a nawet Ci powiem że bardzo rzadko widzę takie osoby a nawet w ogóle.

To jak ktoś się odnajduję w środowisku to jego indywidualna sprawa..

Co do pytania w temacie to żadna przykrywka.

To jedź do większego Miasta jak Łódź, Warszawa itp. 

Opublikowano

­

To jedź do większego Miasta jak Łódź, Warszawa itp. 

Kraków/Katowice mogą być? Są ludzie którzy się tak ubierają ale nad czym się tu rozczulać? Taka moda widzisz ich za 30 lat w fullcapach i rurkach? Prawdopodobnie im przejdzie a poza tym nwm co Cię to boli.

Opublikowano

­

Kraków/Katowice mogą być? Są ludzie którzy się tak ubierają ale nad czym się tu rozczulać? Taka moda widzisz ich za 30 lat w fullcapach i rurkach? Prawdopodobnie im przejdzie a poza tym nwm co Cię to boli.

Licze na to, by im przeszło. Aczkolwiek widzac takich 20latków to troche rozpierdala od środka, boleć nie boli, tylko jak tak dalej ma iść moda to mogą zalegalizować w pełni homoseksualizm, bo różnicy nie będzie.

Opublikowano

tylko? wiesz ile rzeczy można zrobić w ciągu 2 lat, szczególnie będąc tak młodym? to w c**j duża strata czasu, o ile nie napierdalasz tylko na kompie i rozwijasz jakies hobby/umiejetnosci.

Według mnie jeśli nawet miałoby być powołanie do wojska to na maksymalnie 3 miesiące, nie więcej. Tyle w zupełności wystarczy, aby nauczyć podstaw i pokazać pewne rzeczy, dłuższy okres jest już zbyt dużym przymusowym wycinkiem czasu.

A jeśli kraj nie ma odpowiednio dobrego zawodowego wojska jak każdy inny, tylko chce rezerwę szkolić to chyba pora z niego wypierdalać, po co ja mam tu zostać, skoro nie ma żadnych perspektyw i jeszcze teraz chcą mnie wykorzystać?

Źle zrozumiales moja odpowiedz, mi chodzilo, ze sluzba wojskowa to tylko strata czasu, a nie ze tylko 2 lata :D

­

A w czym ty chodzisz? A moze wedlug ciebie kazde jeansy to rurki? XDDD beka z takich typow

Opublikowano

­

Licze na to, by im przeszło. Aczkolwiek widzac takich 20latków to troche rozpierdala od środka, boleć nie boli, tylko jak tak dalej ma iść moda to mogą zalegalizować w pełni homoseksualizm, bo różnicy nie będzie.

Co ma ubiór do orientacji?

Czekam na odpowiedź.

Opublikowano

­

Źle zrozumiales moja odpowiedz, mi chodzilo, ze sluzba wojskowa to tylko strata czasu, a nie ze tylko 2 lata :D

A w czym ty chodzisz? A moze wedlug ciebie kazde jeansy to rurki? XDDD beka z takich typow

Pierdolnij się w łeb zanim zacytujesz mój post bo wystarczająco bezbeków na tym forum. Poza tym ty sądzisz że służba wojskowa to strata czasu i na tym w sumie mogę zakończyć ten post.

Co ma ubiór do orientacji?

Czekam na odpowiedź.

Porównaj sobie jak ubierają się geje a tutejsi chłopcy (nie mężczyźni, bo to różnica).

Opublikowano

­

Pierdolnij się w łeb zanim zacytujesz mój post bo wystarczająco bezbeków na tym forum. Poza tym ty sądzisz że służba wojskowa to strata czasu i na tym w sumie mogę zakończyć ten post.

Porównaj sobie jak ubierają się geje a tutejsi chłopcy (nie mężczyźni, bo to różnica).

Nawet jakby się ubierali dokładnie w te same ciuchy to kwestia gustu dot. ubioru a nie kwestia orientacji seksualnej. 

Znam z widzenia gościa który jest homoseksualny i ubiera się całkiem normalnie i znam ludzi którzy ubierają się ( w te znienawidzone rurki itp itd) i są hetero (Nieraz mają dziewczyny itp itd ale to już inna kwestia).

Jak ubierzesz rurki staniesz się homoseksualistą?

Opublikowano

­

Nawet jakby się ubierali dokładnie w te same ciuchy to kwestia gustu dot. ubioru a nie kwestia orientacji seksualnej. 

Znam z widzenia gościa który jest homoseksualny i ubiera się całkiem normalnie i znam ludzi którzy ubierają się ( w te znienawidzone rurki itp itd) i są hetero (Nieraz mają dziewczyny itp itd ale to już inna kwestia).

Jak ubierzesz rurki staniesz się homoseksualistą?

Ale ja nie napisałem nic o orientacji seksualnej. Po prostu napisałem, że by mogli zalegalizować bo nie odróżniliby faceta od geja.

Opublikowano

­

Ale ja nie napisałem nic o orientacji seksualnej. Po prostu napisałem, że by mogli zalegalizować bo nie odróżniliby faceta od geja.

Ale to jest każdego osobista sprawa.

Nie mam sił Ci tego tłumaczyć bo na zmianę poglądów trzeba tygodni a nie paru minut ale zostanę przy tym, że ubiór nic nie ma do bycia facetem czy gejem.

Homo od Hetero powinno się odróżniać poprzez pytanie o orientacje nie było by łatwiej? Odróżnianie przez ubiór jest bezsensowne bo często jest nietrafne.

Opublikowano

­

Co? boisz się ,że trafisz po ciemku na heteryka?

Opublikowano

Moim zdaniem specjalnie powołują rezerwistów do wojska ponieważ chcą się przygotować na ewentualny atak Rosji, gdyby Rosja nie była tak blisko naszej granicy to prawdopodobnie nie było by takiego "treningu". 

pierdolenie o szopenie, tyle to da co nic, strata czasu

Opublikowano

­

W sumie czego można się spodziewać po osobie, która słucha tedego, j****a wieś umysłowa. Według ciebie nie jest to stratą czasu? W sumie, pewnie jesteś gównem bez ambicji. 2 lata tracisz, nie możesz się rozwijać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...