Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 3000

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można zamknąć, dodam tylko, że tak jak Gajwer mówił lenovo y50 z i7 się grzeje, co potwierdził mi nawet x-kom. :).

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie zupełnie przypomni budżet, zastosowanie i czy ma byc z systemem :)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

chodzi mi o lenovo y50-70 jak mi o nim mówiłeś kosztował 3200 albo 3100 bez systemu kurcze a teraz 3900 :( na xkomie

zastosowanie: internet, jakieś pisanie prac. GRY ;) jak do gier to wiadomo, że będzie dobry do wszystkiego.
budżet 3200

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

@eXciting

Co ty :) kosztuje nie całe 3400 zł

W tej cenie masz:

Acer vn7-591g z i5 i GTX860m. Matryca HD. Podświetlana klawiatura, dobrze wykonania smukła obudowa , elegancki wygląd, dobra jakość dźwięku, miejsce na dysk SSD m2. Nie ma problemów z throttlingiem przegrzewaniem.

Lenovo y50-70 z i7 i GTX860m. Matryca FULL HD. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, dobre wykonanie, smukła, elegancka obudowa, łatwy dostęp do układu chłodzenia, dobre rozmieszczenie portów, dość długi czas działania (jak na takie podzespoły). Najlepszy stosunek ceny do wydajności.

Ewentualnie 17 calowy Lenovo y70-70 z i5 i GTX860m. Matryca FULL HD IPS dotykowa dobrej jakośc. Podświetlana klawiatura, dobre wykonanie, atrakcyjny  stylowy wygląd, długie czasy pracy na akumulatorze (ponad 4h na wifi). Tutaj windows 8,1 w cenie + napęd optyczny na USB.

Spokojnie pograsz w nowoscie GTA V czy Wiedzmin 3

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...