Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aravil.eu [Dedyk] [Medium/Hard]

janko1994

Start Serwera  

220 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy startujemy?

• 27.03.2015 (Piątek 18:00-20:00)
      167
    • 28.03.2015 (Sobota 14:00-16:00)
      36
    • Bez znaczenia
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przywódcą Imperium Evaris jest Ee-Ryoong, syn ostatniego imperatora. Wierzy on, że może ponownie zjednoczyć dawne imperium za pomocą swojej armii. Wszelkie wieści mówiące o destruktywnych właściwościach Kamieni Metin są oficjalnie ignorowane, jednak w sekrecie Ee-Ryoong próbuje znaleźć sposób, aby użyć śmiercionośnej potęgi Kamieni Metin do własnych celów.

to juz widzialem na jednym z serwerow, takze nie wiem czy to ladnie tak podkradac. ;]

na serwer moze wpadne, zobaczymy.

Opublikowano

Przywódcą Imperium Evaris jest Ee-Ryoong, syn ostatniego imperatora. Wierzy on, że może ponownie zjednoczyć dawne imperium za pomocą swojej armii. Wszelkie wieści mówiące o destruktywnych właściwościach Kamieni Metin są oficjalnie ignorowane, jednak w sekrecie Ee-Ryoong próbuje znaleźć sposób, aby użyć śmiercionośnej potęgi Kamieni Metin do własnych celów.

to juz widzialem na jednym z serwerow, takze nie wiem czy to ladnie tak podkradac. ;]

na serwer moze wpadne, zobaczymy.

Hymm a to czasami nie z globala ? :D heh wpadaj ;)

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Wszędzie tak jest u nas również chociaż kto wie może jakiś serwer na to pozwolił

Na globalnym metinie tak można :)

Opublikowano

Próbuje się zalogować od 15minut pisze ze złe passy ^^ i ciulowo ze CH1 tylko ON

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Powiem tak mówiliście mi żebym sprawdzał karte graficzna sterowniki a tu gówno prawda podmieniłem kilka plików z innego clienta w root'ach i client działa coś zjebaliście do win. 7 64 bit i tyle 

Is hmm wszystkie zwierzaki takie same bony ^ mogliscie juz dac rozne  

100 osób online ^ liczyłem na wiecej dziś zaden serwer inny nie startuje no ale dam szanse poczekamy do jutra ;)

// czemu tylko ch1 dziala ?

Opublikowano

liczyłem na coś więcej niż 100 online

po zobaczeniu strony stwierdzam że bieda (u mnie jako gracza serwer skreślony) ale nie przejmujcie się podbije Wam tym postem prezkę :)

Opublikowano

Pięknie  ! SUPER SERVER< MAM PROPOZYCJE > Zmienili byscie by laczyly sie te koszyki ? cale eq w nich mam ^.^

Opublikowano

Więc tak 15 minut gry dało mi:

- Informacje, że jest zbugowane ostrze  WP
- Przy 90% ulepszenia pali jak przy 5%
- GM ma 13 lat i z pytaniem czy da pliki bo gość nie mógł odpalić gry to odpowiedział " Nie, bo mi hakniesz konto GM;'a "
- Nie zostały usunięte standardowe misje z PL'a, których serwer nie zalicza jako quest, a na mini-mapie są pokazane i da się je zrobić, przez co jest syf.

No w sumie to tyle, dalej nie chciało mi się grać na tym serwie

Opublikowano

Pięknie  ! SUPER SERVER< MAM PROPOZYCJE > Zmienili byscie by laczyly sie te koszyki ? cale eq w nich mam ^.^

Już nad tym pracujemy :>

Więc tak 15 minut gry dało mi:

- Informacje, że jest zbugowane ostrze  WP

- Przy 90% ulepszenia pali jak przy 5%

- GM ma 13 lat i z pytaniem czy da pliki bo gość nie mógł odpalić gry to odpowiedział " Nie, bo mi hakniesz konto GM;'a "

- Nie zostały usunięte standardowe misje z PL'a, których serwer nie zalicza jako quest, a na mini-mapie są pokazane i da się je zrobić, przez co jest syf.

No w sumie to tyle, dalej nie chciało mi się grać na tym serwie

Już sprawdzamy ostrze 

Sprawdzimy czemu tak pali

Żaden gm nie ma 13 lat, jeżeli nikt ci nie chce podesłać pliku pobierz klienta na nowo z innego hosta

Już to sprawdzamy

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Słabo. 

Zupełnie nie wykorzystany potencjał serwera, zaczynając od braku reklamy po "LIVE BETA" i 100 osób na starcie. 

Ja podziękuje po kilku minutach grania, z takim nastawieniem droga administracjo to możecie co najwyżej stawiać serwery na hamachi, bo niestety bez reklamy TERAZ nie da rady wystartować. 

lownfast

Opublikowano

serwer dobry ale gdyby byla stabilonsc bylo by ok . Wywala co 10-15 min ( mam dobrego kompa jak i neta )

sygna.png

Opublikowano

Legal ma serie prowadzic :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Nie każdy jeszcze nagrał na youtube, serwera nie wyłączymy... będziemy starali się go rozkręcić 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Serwera nie polecam, bug na bugu. Pogralem 2 godziny i zaluje. "Nowe mapy" hehehe gratuluje. Teleportacja na "nowa mape" dziala tylko na ch1 :D Ch4 w ogole nie dziala, metiny sa w scianach, to nawet nie powinna byc beta, bo na becie powinno byc mniej bugow. DNO

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...