Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aravil.eu [Dedyk] [Medium/Hard]

janko1994

Start Serwera  

220 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy startujemy?

• 27.03.2015 (Piątek 18:00-20:00)
      167
    • 28.03.2015 (Sobota 14:00-16:00)
      36
    • Bez znaczenia
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Kiedy będzie is, żeby można było sprawdzić ceny itp. ?

2. Będzie płatność psc ?

3.Łatwiej z expem, czy z eq/yangami ?

4.Jest jakaś większa reklama ?

Polecam serwer oraz administrację na 100% zawitam. :)

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze by było, gdybyście góra jutro dali klient do pobrania, tak, zeby ludzie mogli juz wczesniej przygotowac sie do startu. Bo na co komu start w piatek o godzinie powiedzmy 18, skoro zapewne 75% ludzi, dopiero bedzie pobierac klienta ;)

xJustMe.png

Opublikowano

"Aravil ...Mała wioska która zaledwie mieściła 500 osób" - oby to nie była wróżba:)

Serwer wydaje się ciekawy, fajny system ulepszania konia, nowe dungi i misje. Wbijemy, zobaczymy, ocenimy.

Opublikowano

Moje podstawowe pytanie;

Ile % na wejście kd do broni?

Da się wyciągać dowolne kd pojedynczo ?

+ ile max kd, bo nie doczytałem.

1.80%

2.Nie

3.Dotychczas +4. Po starcie serwera będzie można dodać update01, który będzie miał na celu np. zwiększenie pzm. KD

1.Kiedy będzie is, żeby można było sprawdzić ceny itp. ?

2. Będzie płatność psc ?

3.Łatwiej z expem, czy z eq/yangami ?

4.Jest jakaś większa reklama ?

Polecam serwer oraz administrację na 100% zawitam. :)

1.Piątek - Wtedy będziemy pracować nad  IS

2.Tak

3.Wszystko jest dopasowane ale wydaje mi się że z Expem łatwiej + dużym ułatwieniem będą ogromne spoty o czym przekonacie się w grze ;)

4.Cały czas nad tym pracujemy. Czekamy na sponsora, który opłaci jakiegoś porządnego youtubera.

@@ Dziękujemy i zapraszamy do gry ! ^^

"Aravil ...Mała wioska która zaledwie mieściła 500 osób" - oby to nie była wróżba:)

Serwer wydaje się ciekawy, fajny system ulepszania konia, nowe dungi i misje. Wbijemy, zobaczymy, ocenimy.

Hah widze że ktoś czyta fabułę ! :D Nie no mamy nadzieję że będzie was więcej ;)

Opublikowano

Zagrac zagram :D

Kilka pytań.

1. Chunjo jest ?

2. Po co tak mocno przerabiacie ss pod względem graficznym (nie ładnie to wygląda)

3. Pewnie jest lecz nie doczytałem co ile czytamy KU ?

😅

Opublikowano

Zagrac zagram :D

Kilka pytań.

1. Chunjo jest ?

2. Po co tak mocno przerabiacie ss pod względem graficznym (nie ładnie to wygląda)

3. Pewnie jest lecz nie doczytałem co ile czytamy KU ?

1.Nie. Ogólnie nie ma podstawowych map jinno / shinsoo bo są zupełnie nowe tereny podstawowych miast

2.Kwestia Gustu ; ) ale początkowe faktycznie nie wyglądają aż tak dobrze jak pozostałe

3.4-8 godzin. Jeszcze się nad tym zastanawiamy.

Opublikowano

Nowe tereny głównych miast nigdy nie przyjmują się dobrze. M1 nie powinny być zmieniane.

Jeżeli nie będą się podować oraz większość będzie chciała stare to pewnie zmienimy wraz z updatem :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

­Skrzywdziliście wygląd miast na maksa, ten mod graficzny nie zmienił miasta na lepsze. Powodzenia.

Opublikowano

Nic tylko czekać. Mam kilka pytań. Czy do 10-15 poziomu zdołam już wybonować sobie eq? Także nie wiem czy coś ominąłem czy nie, ale czy kamienie duchowe nie dropią z metinów? 

Oraz jeszcze jedno pytanie. Czy PO również za bicie metinów będzie, bo nie piszę tam nic o metinach :(

Powodzenia, widzimy się na starcie, róbcie is'a bo topka nie będzie spała!:D

Opublikowano

Jak myślicie będzie z 250online? Harda jest bardzo ciężko rozkręcić.

Opublikowano

Ah źle napisałem w nazwie.. w złej kolejności :x [Medium/Hard] bardziej :P starałem się to na szybko dodać i taki benc :x 

Jest to serwer Medium Hard a nie Hard Medium sorryyyy :D już wysyłam wiadomość do moda :X

Opublikowano

Dobrze by było, gdybyście góra jutro dali klient do pobrania, tak, zeby ludzie mogli juz wczesniej przygotowac sie do startu. Bo na co komu start w piatek o godzinie powiedzmy 18, skoro zapewne 75% ludzi, dopiero bedzie pobierac klienta ;)

Niewygodne pytanie, to trzeba olac :D

xJustMe.png

Opublikowano

Nic tylko czekać. Mam kilka pytań. Czy do 10-15 poziomu zdołam już wybonować sobie eq? Także nie wiem czy coś ominąłem czy nie, ale czy kamienie duchowe nie dropią z metinów? 

Oraz jeszcze jedno pytanie. Czy PO również za bicie metinów będzie, bo nie piszę tam nic o metinach :(

Powodzenia, widzimy się na starcie, róbcie is'a bo topka nie będzie spała! :D

Nie powinno być z tym problemu (Bonusy w eq). Polecam wykonywać misje ;)

PO za niszczenie metków jak na razie nie ma ale jak będzie taka potrzeba to dodamy ;)

@ Client będzie do pobrania w piątek z rana (Co za rym to nie mam pytań) :D

IS również będzie przygotowany w piątek bo mam wolny dzień więc przed startem wszystko już będzie śmigać.

Opublikowano

Nazwa została zmieniona na poprawną :x sorry za fail'a xD

Ponawiam pytanie: Jak z reklamą ?

Już nad nią pracujemy :)

@Jasmin44

Tak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...