Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajomi

Benfucjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu denerwowało mnie dostawanie banów w przedziale 7 dniowym w counter strike global offensive na moim głównym koncie, zakupiłem sobie drugiego counter strike go, w serwisie g 2 ai załadowałem kod, pierwsze co padło moim oczom to, że miałem zainstalowanego counter strike'a przed aktywacją na nowym koncie, tylko pisało że należy do innego konta, podczas dodania counter strike'a na nowe konto nie wiele się zmieniło, jednak mogłem normalnie grać. Podczas próby dodania znajomego by wspólnie z nim pograć, wyskakuje mi komunikat że nie mam żadnej gry na koncie co jest nie prawdą ponieważ aktywowałem cs go. Chciałbym zaznaczyć że na pierwszym koncie także kupiłem cs'a przez serwis g 2 a i nie występował tam taki problem

Opublikowano

Od pewnego czasu denerwowało mnie dostawanie banów w przedziale 7 dniowym w counter strike global offensive na moim głównym koncie, zakupiłem sobie drugiego counter strike go, w serwisie g 2 ai załadowałem kod, pierwsze co padło moim oczom to, że miałem zainstalowanego counter strike'a przed aktywacją na nowym koncie, tylko pisało że należy do innego konta, podczas dodania counter strike'a na nowe konto nie wiele się zmieniło, jednak mogłem normalnie grać. Podczas próby dodania znajomego by wspólnie z nim pograć, wyskakuje mi komunikat że nie mam żadnej gry na koncie co jest nie prawdą ponieważ aktywowałem cs go. Chciałbym zaznaczyć że na pierwszym koncie także kupiłem cs'a przez serwis g 2 a i nie występował tam taki problem

Zapewne kupiłeś gift'a, a na poprzednim koncie cd-keya. Różnica jest taka, że gift, nie aktywuje Ci w pełni steam'a. Doładuj steam za 5 euro i kup jakąś grę :) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak jak @1373230489-U611928.pngShazzy™ napisał, tylko nie trzeba za 5 euro, możesz za 50 centów kupić grę, pożycz od np. kolegi psc z resztkami

Minimalna wartość doładowania to 5 euro... Teraz pomyślałem, że możesz jeszcze kupić na g2a CD-KEY do jakiejś taniej gry, jakoś wcześniej nie przyszło mi to do głowy ;) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Minimalna wartość doładowania to 5 euro... Teraz pomyślałem, że możesz jeszcze kupić na g2a CD-KEY do jakiejś taniej gry, jakoś wcześniej nie przyszło mi to do głowy ;)

Nie trzeba doładowywać za 5 euro, można kupić grę ze steam za np, 50 centów a potem wybrać płatność psc.

a11176.jpg

Opublikowano

Jak kupujesz grę to nie musisz doładowywać tylko odrazu przejść do płatności ;)

Co do innych portali to fabrykakluczy polecam ;)

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...