Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galeria z Golda do Platyny, a może nawet i wyżej

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ostatnich gierkach w ogóle nie mam szczęścia do teamu, a do tego dostaje jakieś linie typu adc albo supp (nie cierpie) bo jest się uzależnionym od tej drugiej osoby.

Jedna z przykładowych gierek:

r29iuv.jpg

A miałem wczoraj 91LP

Opublikowano

No, słabo idzie. Jeden mecz wygrany, 2/3 kolejne przegrane.

Na 2 lvlu gank na mida w moim wykonaniu, first blood dla orianny. W tym samym czasie enemy bot double, top pada 1 na 1. I jeszcze ten build luciana, LW na pierwszy item.

wy66le.jpg

Od kilku dni próbuje znaleźć kogoś do duo..., ale jakoś nie mogę. (Na oficjalnym forum lola też)

Opublikowano

Już niedługo, Gold III

vosjhl.jpg

No po prostu nic nie moge wygrać, mam już chyba z 10przegranych pod rząd......

Opublikowano

Widzę że ładnie grasz, aktualnie jestem Platyna 5, Diament w poprzednim sezonie. Jeśli chcesz pograć duo, nawet teraz, to pisz PW tutaj albo w LoL'u, jestem pod nickiem God Of Syndra.

Opublikowano

Także ten, niedługo awans do Gold IV :ninja:

Miałem różnice między wygranymi a przegranymi ponad 20, a teraz tylko 5, wut  o.O

Jestem po pachy w gównie i nie moge się wydostać.

cac3qf.jpg

Pomógłbym na tym bocie, ale jak? Albo leżą, albo są pod wieżą przeciwników. No nie da się im pomóc. Jeszcze jakby jakiegoś warda w krzakach mieli to może jakiś sneaky tp, ale po co lepiej sie powyzywać...

Opublikowano

Radze ci grać w duoQ chociaż ja po 10 gach 8 win 2 lose dostałem gold III i potem od razu przeskoczyłem na gold I tam zaczynają się trolle jak zwykle w promo do wyższych dywizji :) i czasami warto oddać komuś linie nawet jeżeli wiesz że tam wygrasz 

Opublikowano

Radze ci grać w duoQ chociaż ja po 10 gach 8 win 2 lose dostałem gold III i potem od razu przeskoczyłem na gold I tam zaczynają się trolle jak zwykle w promo do wyższych dywizji :) i czasami warto oddać komuś linie nawet jeżeli wiesz że tam wygrasz 

W duo to samo, a jak oddam komuś linie to przeważnie kończy się 0/15

Powracam do gry:

632p69.jpg

Opublikowano

Post pod postem, no ale muszę się pochwalić:

Jest gold 2

guvlbn.jpg

Na adc chodze tylko wtedy kiedy musze, a tu proszę. Riven miała na linii 0/11, a potem siedziała w bazie prawie cały czas.

Najlepsza była reakcja w lobby jak picknąłem eza. Już mnie reportować chcieli (w lobby) :ninja:

Opublikowano

W duo to samo, a jak oddam komuś linie to przeważnie kończy się 0/15

Powracam do gry:

632p69.jpg

trzeba go sprawdzić przez lolking najpierw czy zasługuje :D gratki gold II chociaż ciężko cie widzę z trollami platyny najgorsze zaczynają się w plat III do plat I ostatnio ciekawą sytuacje miałem 2 supportów chociaż i tak wygrałem :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE   

Najgorsze co się może przytrafić   :( Tak blisko, a jednak tak daleko.

s3v4zg.jpg

Serio, nie ogarniam tego całego mechanizmu dobierania przeciwników i przyznawania LP. Wydawało mi się, że skoro losuje mi graczy z platyny II - V to mmr jest ok. 

Tu wcześniejsza gierka:

Ładnie podziękowali za wycarrownie  ^_^

tk3j0k.jpg

z75f9f.jpg

#########################################################

EDIT

Jednak się udało, jest seria. Ale przyznam szczerze, tak dziwnej gry jeszcze w życiu nie miałem. Trolle po obu stronach. Fiddle pingował cały czas (dosłownie), potem troche potrollował, wyszedł, potem wrócił potrollował i tak kilka razy. Katarina support :), obie drużyny grały bez supporta. Poza tym czułem, że ta gra jest na naprawdę niskim poziomie. Rumble też trollował. A wszystko to zwieńczone backdoorem (tzw. xpeke) wykonanym przeze mnie. Boje się pomyśleć jak mecze będą wyglądać jeśli wejdę do Platyny.

zo9sah.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...