Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego jump event jest tylko na nostale SE?

lukaskspit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,mam pytanie ostatnio @Kubaman powiedział,że na nosale se jest jump event dlaczego nie ma na innych serwerach np na de każdy mówi , że enwetall daje pliki GF więc czego u nas tego nie ma?

Opublikowano

ale dlaczego?

Ponieważ NosTale w Korei Południowej ma innego wydawce, który organizuje inne eventy w innym czasie. 

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

Opublikowano

i gdzie jest sprawiedliwość ja chce junp event 

Korea to inny serwer, inni ludzie, inna sytuacja. Najwidoczniej Entwell uznał, że dzięki temu będzie większy zysk.

I uwierz mi - taki szybki awans tylko psuje radość z gry.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To może jeszcze chcecie 70 bb dziennie ? no ludzie dość tych ułatwień ... Caligor zniszczył glace ... [i pewnie to nie będzie zniesione tak samo jak z LoD] ale LoD sie nie czepiam bo sam tam wbiłem lvl .. tylko wtedy gdy było to raz dziennie a nie 2x razy...

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

na czym polega ten event?

Na ''wyjumpowaniu'' dowolnej postaci do 70 lvl, otrzymania jednej dowolnej sp, wróżki, pojazdu i eq u7+8.

i gdzie jest sprawiedliwość ja chce junp event 

jump* boże, weź się ogarnij, to jest Korea... twoje płakanie nic nie da, lolz. SE jest od Entwella a PL od Gameforge, więc nie spodziewaj się tego na PL.

Opublikowano

Widzę że aż muszę napisać w tym temacie, odpowiadajcie tylko na pytania autora i innych, jeśli macie się kłócić dlaczego na pl miałby być, a dlaczego nie to róbcie to we własnych tematach,a nie przenosicie to na temat kogoś innego.

Opublikowano

Według mnie to polska to kraj zacofany :D Na poważnie to admini są tak "zapracowani" i nie mają czasu by po prostu zrobić dla nas ten event. Spam typu "ja chce" nic nie da, choćbyś spamił ciągle na forum. Japonia zawsze wszystko w NT robiła pierwsza, wprowadzała pomysły dla nas, graczy z PL'a, więc może teraz i Jump Event wędruje do nas?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...