Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Endhard

NewGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otworzyliście nowy serwer, bo na tamtym się obłowiliście?

Ekipa też się zmniejszyła...

Nie polecam..

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja to oszuści np: "BasteK", 'pseudo programista' -"DarkNocny (GrubY). Wmawiają ludziom, że posiadają autorskie pluginy a na 1 edycji używali myhardów, teraz doszły mnie słuchy, że kupili pluginy (toolsy i gildie) od easyage za około 200zł. Co najlepsze nie widzą, że gildie to przerobione funnyguilds a toolsy to przerobiony toolsy draga.

Opublikowano

@eripson

Nie kupiliśmy za 200zł tylko za 90zl nie tylko toolsy i gildie bo logowanie premium, nocheata itp. Więc nie wypowiadaj się jak nie jesteś w temacie. A jak widzisz administracja się zmieniła i już nie ma "Dark_Nocy"!

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja to oszuści np: "BasteK", 'pseudo programista' -"DarkNocny (GrubY). Wmawiają ludziom, że posiadają autorskie pluginy a na 1 edycji używali myhardów, teraz doszły mnie słuchy, że kupili pluginy (toolsy i gildie) od easyage za około 200zł. Co najlepsze nie widzą, że gildie to przerobione funnyguilds a toolsy to przerobiony toolsy draga.

Co ty wgl piszesz BasteK nikogo nie oszukał , DarkNocy wyleciał z administracji ponieważ gówno umiał , Gruby to nowy technik i wgl go nie znasz po 2 nie kupiliśmy za 200zł tylko za 90zł :)

Otworzyliście nowy serwer, bo na tamtym się obłowiliście?

Ekipa też się zmniejszyła...

Nie polecam..

Co do twojej bezsensownej wypowiedzi to ekipa się zmniejszyła ponieważ tylko programista wyleciał :) bo nic nie potrafił ale jest nowy o wiele lepszy od tamtego !! a na tamtej edycji mało zarobiliśmy więcej władujemy na tą i będzie o wiele lepsza niż tamta !

Opublikowano

Nie mam zamiaru się wtrącać w ten temat, bo kupujecie do nas pluginy (hajs leci)

PROGRAMISTA:

GrubY_

z danym osobnikiem jeszcze nie rozmawiałem, ale #up zauważyłem że jest on technikiem, a nie developerem, więc?
autentycznością jest że wykupiliście od naszego technika gildie,toolsy,nocheat
* Co do no cheata - Nie jest to anty cheat, tylko anty macro, nie okłamujcie ludzi nazwą.

WŁAŚCICIELE:

Hax3ey

Jak się nie mylę, dana osoba chciała kupić ode mnie i xXxBlaykezxXx force-op'a
Blejkez wmawiał mu, że będzie mógł włamać się FTP.. (beka max)
do transakcji nie doszło, bo dana osoba nie pojawiła się na teamspeaku..
Mogłem pomylić nicki..

Jestem NEUTRALNY co do serwer'a

Pozdrawiam

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Dajie jakies screeny z serwera i napiszcie czy beda ewventy.

Screeny z serwera wstawie jutro albo wszystko będzie widać na zapowiedz która jutro powstanie . Eventy będą typu x2drop,Kody na vipy !

Opublikowano

Co ty wgl piszesz BasteK nikogo nie oszukał , DarkNocy wyleciał z administracji ponieważ gówno umiał , Gruby to nowy technik i wgl go nie znasz po 2 nie kupiliśmy za 200zł tylko za 90zł :)

Co do twojej bezsensownej wypowiedzi to ekipa się zmniejszyła ponieważ tylko programista wyleciał :) bo nic nie potrafił ale jest nowy o wiele lepszy od tamtego !! a na tamtej edycji mało zarobiliśmy więcej władujemy na i będzie o wiele lepsza niż tamta !

Więc lecicie na hajs, sam przyznałeś mi racje.

Kłamliwa administracja 

'' * Co do no cheata - Nie jest to anty cheat, tylko anty macro, nie okłamujcie ludzi nazwą. ''

Popatrzcie na pisownie administracji, to mówi samo za siebie, chyba nie muszę komentować, jeszcze to słowo '' dziecko ''. Żenada.

Opublikowano

Więc lecicie na hajs, sam przyznałeś mi racje.

Kłamliwa administracja 

'' * Co do no cheata - Nie jest to anty cheat, tylko anty macro, nie okłamujcie ludzi nazwą. ''

Nie lecimy na hajs dziecko, jak byś umiał czytać mało zarobiliśmy i hajs z tamtej edycji władujemy na tą edycje aby była 100% lepsza od tamtej . Co do tego anty cheata to zapowiedz tylko wkleiłem z tej starej i nic nie zmieniałem zapomniałem dodać że jest antymacro :) wiec jak nie wiesz to się nie wtrącaj typie !!

Opublikowano

NO TO DZIŚ START 18:00! ZAPRASZAM WSZYSTKICH! /Hax3ey

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Można prosić jakieś screeny z gry?
Co wyróżnia was spośród innych iźi hc? Bo ja nic nie zauważyłem co mogłoby mnie przyciągnąć na serwer. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...