Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOP 3 hostingów Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<REKLAMA>

<REKLAMA>

<REKLAMA>

<REKLAMA>

<REKLAMA>

<REKLAMA>

<REKLAMA>

<REKLAMA>

[Top 5 hostingów minecraft]

1.Pukawka:

Jest to jeden z najstarszych hostingów minecraft'a, który dominuje ogromną popularnością i wydajnością wśród server'ów. Wadą jednak tego hostingu jest czekanie na odpowiedz supportu, w sprawach sponsoringu. Wszyscy wychwalają ten host, lecz nie jest to dobra opcja dla biedniejszych osób, którzy chcą mieć dobry server, ponieważ jakość odkłada się w cenę.

Ten hosting według mnie zyskuje 1 miejsce, ponieważ będzie możliwość wypłaty pieniędzy na PayPal.

2.Enderchest:

Wspaniała jakość i bardzo dobry panel ! Czego chcieć więcej ?! Szkoda tylko, że dosyć wysoka cena, lecz równa jakości. Szybki support, oraz wspaniałe odpowiedzi. Hmm... ale czemu 2 miejsce ?! Hah... małe lagi przy dużych ilościach graczy i brak możliwości własnych konfiguracji domen. Osobiście polecam ten host, bo korzystałem z niego i otwarty na propozycje.

3.Craftserv:

Świetny hosting, ponoć bez limitów RAM i Slot ? Szkoda tylko, że są lagi i to nic nie daje, że  server jest bez limitów ! A to bez "limitów" to kłamstwo ! Nie ma serverów bez limtów, zazwyczaj jest to ok. 30 GB ram, ale dzięki temu są słabsze dyski SSD... Jedynym minusem jest, że nie posiadają ogromnej wydajności oraz doświadczenia !

Są to 3 hostingi polecane według mnie i co 1 dzień w miarę możliwości będę udoskonalał post.

Jeżeli ktoś uważa, że się mylę proszę, aby mnie oświecić.

Pozdrawiam InsaneX.

Masz wątpliwości co do Enderchest.pl ?

Zobacz jak funkcjonuje mój serwer...IP: DiHard.ench.pl

Opublikowano

Opinia.

1 i 3 miejsce trafiłeś ale kur*a ENDERGÓWNO , ten s**t nastawiony pod serwerki izihc ? 

Wg. mnie 2 miejsce powinno należeć do:

- Slotex.pl 

albo
- MineServ

P.S

Zaproponowałem ench.pl około 3-5 zmian na poprawę hostingu oni: Nie. :)

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

@dr.haus

Witam, miałem server na slotex.pl i osobiście nie polecam. Korzystałem z Enderchest.pl i nie miałem żadnych problemów. A więc ma u mnie 2 miejsce ! Narzuciłem im nie raz pomysły i się zgodzili ;)

Opublikowano

Pukawka... Niby taki dobry hosting a w regulaminie mają:

§ 5 Usługobiorca lub Administrator NIE jest uprawniony do:

10. przetrzymywania wirtualnych punktów w Portfelu bez wykupionych Usług przez okres dłuży niż 31 dni od daty wygaśnięcia ostatniej Usług. W przypadku naruszanie tego punktu Usługodawca zastrzega sobie prawo do usunięcia wszystkich zgromadzonych Punktów w Portfelu Usługobiorcy.

http://pukawka.pl/regulamin.html

Ciekawe...

@dr.haus Zgadzam się w 100%

@top

Widziałem lepsze spisy. Ale ten nie najgorszy...

Z mojej strony polecam hosting OVH.PL instalujesz MC + strone + mysql... I nikt Cie nie ogranicza.

Opublikowano

Drugie miejsce mi nie pasuje.

╔══╗♫ 
║..   ║♫ ♫ 
║(O)║ ♫ ♫ ♫ 
╚══=

Opublikowano

Nie korzystałem nigdy z mineserv.eu i nie mogę udzielić porad dotyczących tego hosta. Kolega, nie polecał mi tego hosta i nie przekonywał mnie swoimi parametrami...

Opublikowano

Zgodzę się z pukawką.

[...]Osobiście nie polecam tego hosta[...]Są to 3 hostingi polecane według mnie

Opublikowano

Opinia.

1 i 3 miejsce trafiłeś ale kur*a ENDERGÓWNO , ten s**t nastawiony pod serwerki izihc ? 

Wg. mnie 2 miejsce powinno należeć do:

- Slotex.pl 

albo

- MineServ

P.S

Zaproponowałem ench.pl około 3-5 zmian na poprawę hostingu oni: Nie. :)

Slotex.pl jeden z gorszych hostingow 12 zl 512 ramu owszem za sms moze dostaje sie okolo 95% a nie tylko 50% ale i tak sie nie oplaca.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

10. przetrzymywania wirtualnych punktów w Portfelu bez wykupionych Usług przez okres dłuży niż 31 dni od daty wygaśnięcia ostatniej Usług. W przypadku naruszanie tego punktu Usługodawca zastrzega sobie prawo do usunięcia wszystkich zgromadzonych Punktów w Portfelu Usługobiorcy.

Ciekawe...

@dr.haus Zgadzam się w 100%

@top

Widziałem lepsze spisy. Ale ten nie najgorszy...

Z mojej strony polecam hosting OVH.PL instalujesz MC + strone + mysql... I nikt Cie nie ogranicza.

Dokładnie OVH najlepsze VPS za 80 zl 8GB RAM i robisz co chcesz.

afb5dbb30eb37170a30b9e2d23fa8bf1.jpg
Opublikowano

Witam

Pierwsza uwaga to że pukawka nie sprzedaje serwerów Minecraft
Tylko MaxCraft :)

Już wolę FiberHost niż ten EnderChest
Pozdrawiam
~TeqnK.

Opublikowano

Witam

Pierwsza uwaga to że pukawka nie sprzedaje serwerów Minecraft

Tylko MaxCraft :)

Już wolę FiberHost niż ten EnderChest

Pozdrawiam

~TeqnK.

MaxCraft - to jest taki jakby dział pukawki zajmującymi się grami typu "minecraft", "terraria" itd..

Co do tematu, to 1-sze słyszę, żeby Pukawka miała wprowadzić możliwość wypłaty na PayPala.

Opublikowano

Nie polecam hostingu EnderChest, dlatego że:

- zablokowane rcon,

- brak możliwości przelania punktów,

- brak możliwości zmiany hasła,

- na każdą wiadomość odpowiadają "Nie ma takiej możliwości",

NIE POLECAM :)

Opublikowano

Nie polecam hostingu EnderChest, dlatego że:

- zablokowane rcon,

- brak możliwości przelania punktów,

- brak możliwości zmiany hasła,

- na każdą wiadomość odpowiadają "Nie ma takiej możliwości",

NIE POLECAM :)

Brak możliwości zmiany hasła... czy ty na pewno mówisz o hostingu enderchest? :O Edycja konta, tam zmieniasz hasło...

@topic

Według mnie top1 jest Lvlup:

Plusy:

- bardzo dobre maszyny

- szybki i miły support

- ładny, przejrzysty panel

- różnorakie płatności

- możliwość wgrania własnego silnika (enderchest tego nie oferuje)

- wiele sposobów płatności

Minusy:

- cena mogłaby być niższa, ale za jakość się płaci

- mało ramu, jednakże nie przeszkadza to aż tak bardzo

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

­1. Administracja działu zrobiła lepszy spis,

2. Danie największej czcionki nie sprawi, że każdy to przeczyta,

3. Tylko 3 hostingi? To jakiś troll?

4. Mogłeś chociaż sprawdzić błędy w zdaniach.

5. Opisy mogłyby być dłuższe, bo 3-4 linijki przy takiej czcionce, to niecałe 1 lub 2.

Mam nadzieję, że to poprawisz. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Masz nagromadzone punkty i właśnie się wystraszyłeś?

Nie bój się.

Jeszcze nigdy nie wyzerowaliśmy żadnego konta.

Zawsze staramy się rozmawiać i nakłonić do sprzedaży, lub przekazania nadmiernie nagromadzonej ilości punktów.

Trzeba na prawdę nagromadzić kilka tyś punktów, żeby otrzymać maila z Pukawka.pl i tylko z prośbą o redukcję.

KksGames

Zapominasz, że spora część konkurencji NIE umożliwia przekazywania punktów pomiędzy kontami, a w Pukawka jest to możliwie i zabezpieczone darmowymi kodami sms

Punkty z Pukawka można sprzedać gdyż nie zabrania tego regulamin.

Natomiast trzeba pamiętać, że Pukawka nie jest bankiem,  Portfel to nie jest konto bankowe, a Punkty to nie jest waluta WPLN (oficjalną walutą na terenie Polski jest Polski Złoty - PLN).

Portfel jest narzędziem służącym do ułatwienia zbierania składek na wspólne utrzymanie serwera.

Przetrzymywanie nadmiernej ilości punktów, generuje duże straty dla hostingu w momencie ich późniejszego wykorzystania.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

1 powinno nalezec do enderchesta 2 do maxcrafta a 3 do csrv

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...