Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# bedzie działał dzisiaj po 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja dostałem informację, że L# będzie działało w bliżej nie określonej przyszłości...

#potwierdzoneinfo

Każdy może sobie tak napisać...­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Witam dostałem info, że L# ma dzialać po 14 dzisiaj jednak nie mam żadnych screenów ponieważ informację dostałem przekazem telefonicznym

haha fajny troll -_-

update może być dziś a jak nie dziś to dopiero po patchu 5.6

Opublikowano

Wiadomo każdy mógł tak napisać, ale też nie macie pewności że go nie dostał :) Ale nie powinno się równiez tym jego tematem sugerować.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Przecież pisali tyle razy a wy dalej jak debile siedzicie i się kłócicie.

Któryś z administratorów pisał że: ... w Niedziele / Poniedziałek, ci którzy będą pytać o update dostaną bana ( czy tam warna )

wCAZfSW.png

Opublikowano

Przecież pisali tyle razy a wy dalej jak debile siedzicie i się kłócicie.

Któryś z administratorów pisał że: ... w Niedziele / Poniedziałek, ci którzy będą pytać o update dostaną bana ( czy tam warna )

co się crackuje konta? xD

co do L# to będzie 25.03

Opublikowano

Jezu przecież update "tomorrow" po co się kłócicie ? Admini cały czas oszukują wiec nie wiadomo kiedy będzie, żadna z wypowiedzi administratorów nie okazała się prawdą ...

Opublikowano

Witam dostałem info, że L# ma dzialać po 14 dzisiaj jednak nie mam żadnych screenów ponieważ informację dostałem przekazem telefonicznym

leje.............. hahah

Opublikowano

Dostałem taką informację , w dodatku L# ma być płatny dopiero po patchu 5.6 więc sami się przekonacie, że miałem rację .

tak ty xD

tak samo jak kończysz grę XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak tam twój update po 14?

sygna.png

Opublikowano

W domu wszyscy zdrowi?

Ten dział już dawno powinni zamknąć, bo ostatnimi czasy w oszałamiającym tempie zbiera się tutaj banda kretynów, których średnia wieku nie przekracza 10 lat. Jak widzę kolejny topic na temat update i te popieprzone posty reszty zbiorowiska zachowujących się jakby wczoraj się urodzili to aż nóż się w kieszeni otwiera. Serio aż tak głupota siadła na łeb?

Opublikowano

Najebałeś Sie ? ...

Po c**j robisz ss  swoich gier skoro można wejść i zobaczyć na stronie joduska.me że jest LeagueSharp status: Outdated  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...