Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAID SHARP ILLUMINATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jakie ceny

Tańszy raczej nie będzie - $10 to nie jest duży wydatek. Subskrypcja np. miesięczna się bardziej opłaca, więc najprawdopodobniej takowa zostanie wprowadzona.

10$-miesiąc

40$-6 miesięcy

Free- aktualizacja po tygodniu, 10 normali i 2 rankedy (nie wiem jak to będzie liczone)

L# Lover - 2tygodnie friko i potem muszą bulić xD

Crack-unlimited B)

Przez pierwsze 3 dni 33% taniej xD

Wszyscy od rangi Contributor w góre L# friko,nie będzie paid skryptów i pewnie większość devo odejdzie jak to wprowadzą.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie paid open source sie ze soba kloci ale wyszedl juz hardline wiec mam co robic ze znajomymi :) pol roku nie gralem w lola ostatnio wrocilem, zaczalem grac na sharpie to mi zbanowali smurfa. Nie wiem czy judasz mysli, fale banow ofc byly na bolu, ale sharp jest produktem swiezym i ma dosc zepsuty wizerunek po dwoch czy trzech banwave + detectable zoomhack, rowniez ostatnio

Opublikowano

Dla mnie paid open source sie ze soba kloci ale wyszedl juz hardline wiec mam co robic ze znajomymi :) pol roku nie gralem w lola ostatnio wrocilem, zaczalem grac na sharpie to mi zbanowali smurfa. Nie wiem czy judasz mysli, fale banow ofc byly na bolu, ale sharp jest produktem swiezym i ma dosc zepsuty wizerunek po dwoch czy trzech banwave + detectable zoomhack, rowniez ostatnio

na bolu zoom hack tez byly bany w tym samym czasie, tylko mi forum l# nie dziala od 5-10 min ?

@juz dziala

Opublikowano

10$-miesiąc

40$-6 miesięcy

Free- aktualizacja po tygodniu, 10 normali i 2 rankedy (nie wiem jak to będzie liczone)

L# Lover - 2tygodnie friko i potem muszą bulić xD

Crack-unlimited B)

Przez pierwsze 3 dni 33% taniej xD

Wszyscy od rangi Contributor w góre L# friko,nie będzie paid skryptów i pewnie większość devo odejdzie jak to wprowadzą.

Napewno jakiś typowy random wie wszystko o wszystkim a potem okazuje się że to gówno prawda ;)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Napewno jakiś typowy random wie wszystko o wszystkim a potem okazuje się że to gówno prawda ;)

Nie wiesz kim jestem,więc skąd pomysł na typowego randoma? Jestem blisko z projektem L# jak i z devo,więc wiem co tam się dzieje,ale za to Ty jesteś zwykłym randomem i nic nie wiesz,kompletnie nic.

Opublikowano

Nie wiesz kim jestem,więc skąd pomysł na typowego randoma? Jestem blisko z projektem L# jak i z devo,więc wiem co tam się dzieje,ale za to Ty jesteś zwykłym randomem i nic nie wiesz,kompletnie nic.

japierdole człowieku co ty masz nasrane w tej bani że takie rzeczy sobie ubzdurałeś i od kilku dni wypisujesz takie gówno tu że głowa mała

qxw0er.jpg

Opublikowano

wiekszosc z osob płaczaca o tym paid siedzi na garnuszku rodzicow, czym wy sie przejmujecie ? kieszonkowe nie starcza- zapierd***alaj na miasto roznosic ulotki i zarobisz te pare złotych na wersje płatna..  BEDA CHCIELI ZROBIC PAID TO ZROBIA, GLUPIE ROZMOWY NA TEN TEMAT W NICZYM NIE POMOGA!

Modzie przybywaj zamykaj tematu tego pokroju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...