Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAID SHARP ILLUMINATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jeżeli będzie płatny to i tak taniej wyjdzie kupić abonament sharpa niż bola vip i płatne skrypty. Jednak sądzę, że w przypadku L# byłoby głupotą kazać płacić abonament po tym fali banów spowodowanej ich niedopatrzeniem.

Kolego, BoL także miał banwave więc nie są święci...do tego ta akcja z tymi wirusami itd.

Zawsze jest % na to, że dostaniesz bana...czy to BoL czy L# oraz to jakie mają zabezpieczenia 

AveJerem_eune_134_2_logo.png

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No powiem wam, że jak płatne zrobia to chyba bol pozostanie bo nie wiem czy będzie się oplacało grać na L# skoro bany jeszcze polecą.

nic nie poleci teraz joduska dopracowuje wszystko a bol to gówno usunie ci połowe komputera nie radzę

qxw0er.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem.

Robią lepsze zabezpieczenia ale bardzo dobre, i chcą zarabiac na tym ładną kasę ale nie będzie banów. 

tak a ich skrypty płatne to jakiś żart i jeszcze za to chcą kase śmieszne

qxw0er.jpg

Opublikowano

Kolego, BoL także miał banwave więc nie są święci...do tego ta akcja z tymi wirusami itd.

Zawsze jest % na to, że dostaniesz bana...czy to BoL czy L# oraz to jakie mają zabezpieczenia 

Przeciez w bolu nie bylo wirusow, tworca skryptu Vprediction chcial ukarac typow ktorzy korzystali z bola od finna, niestety legitom tez sie dostalo. Nie zmienia to faktu ze nie musiales uzywac jego skryptu.

­

Opublikowano

@Xaariel
Mordko, tak czy siak "legici" także zostali pokrzywdzeni przez ten fakt więc to robi spory negatyw dla BoL'a i jego twórców.
Nie wiem skąd wywnioskowałeś, że to używałem albo chociaż legit BoL'a ale się mylisz :P

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

nie płaczcie już tak o to paid 30 zł tak dużo w końcu trochę się narobili żeby zrobić dobry program nie to co gruby spudgy

Taki dobry, ze tak czy tak dostali jego uzytkownicy BANA, wiec nie rozni sie niczym od BoL'a-nawet jesli ma na ta chwile troszke lepsze skrypty, ale BoL tez ma jeszcze swoich fanboy'ow.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Taki dobry, ze tak czy tak dostali jego uzytkownicy BANA, wiec nie rozni sie niczym od BoL'a-nawet jesli ma na ta chwile troszke lepsze skrypty, ale BoL tez ma jeszcze swoich fanboy'ow.

BoL też ssie, ale wolę jego od programu dla biedaków.

Opublikowano

Na BOLu caly czas leca bany, ale nie mowi sie o tym, bo to codzIennosc... a o banach za ls jest glosno bo sa rzadko i w mniejszej ilosci, a produkt jest nowy na rynku... jakby popatrzec na wiadomosci w telewizji to mozna pomyslec ze ludzie nigdy nie gina smiercia naturalna, a wszyscy sa alkoholikami, gwalcicielami, pedofilami lub zabojcami...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Na BOLu caly czas leca bany, ale nie mowi sie o tym, bo to codzIennosc... a o banach za ls jest glosno bo sa rzadko i w mniejszej ilosci, a produkt jest nowy na rynku... jakby popatrzec na wiadomosci w telewizji to mozna pomyslec ze ludzie nigdy nie gina smiercia naturalna, a wszyscy sa alkoholikami, gwalcicielami, pedofilami lub zabojcami...

nigdy nie dostałem bana za bola, przecież bany lecą cały czas jak to

Opublikowano

nigdy nie dostałem bana za bola, przecież bany lecą cały czas jak to

+1

@top

rowniez korzystalem z bola dlugi okres czasu ~1rok bez bana, przeszedlem na szarpa nie ugralem pol roku i ban. :)

graphic.png

Opublikowano

Cytuje wypowiedź iMeh'a "You will get enough information as soon as everything is settled, there's no need to panic about the price/payment options or packages :)"

241r1xi.jpg

Opublikowano

Cytuje wypowiedź iMeh'a "You will get enough information as soon as everything is settled, there's no need to panic about the price/payment options or packages :)"

Kogo jak kogo jego nie cytuj. Nigdy nie mówi prawdy trolluje i wk!@$!$ia ludzi

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Nie ma tak dobrze w tym kraju

Jak mają łeb na karku będzie tańszy od bol'a i bez paid skryptów. lub jednorazowa opłata.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Jak mają łeb na karku będzie tańszy od bol'a i bez paid skryptów. lub jednorazowa opłata.

Tańszy raczej nie będzie - $10 to nie jest duży wydatek. Subskrypcja np. miesięczna się bardziej opłaca, więc najprawdopodobniej takowa zostanie wprowadzona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...