Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RECENZJA] GTA V

Orbit2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fabuła nie jest taka krótka jak robi się też rzeczy poboczne. Ogólnie grę przeszedłem na xbox360 i jestem jak najbardziej zadowolony.

Jeżeli Pomogłem Daj Like  [/color=green]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, jest krótka, misji jest zaledwie 69 (+inne zakończenia i jakieś tam misje co daje razem 74) a to jest mało, lecz misje są dość długie i rozbudowane, grę przeszedłem w 2 dni robiąc wszystkie aktywności poboczne (znajdźki też, ale z mapą znalezioną w internecie)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

zwykły, krótki opis gry, a fabułą jest wystarczająco długa i bardzo ciekawie zrobiona, jeżeli ktoś uważa że jest krótka to na prawde musaił iść na łatwiznę
generalnie gre polecam ale mogłeś się bardziej psotarac

28txb0k.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie, recenzja krótka, i mało opisująca grę + właśnie fabuła za krótka. Ale leci plusik za chęci.

wobRsKW.jpg

Opublikowano

Na przyszłość rozpisz się trochę więcej o temacie, bo da się jeszcze wiele dopisać  :)

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zgodzę się że fabula jest tak krótka że da się ja przejść w jeden dzień, recenzja bardzo słaba w recenzji wymagania gry są zbędę więcej powinno być informacji o grze, mechanice, jak wygląda otwarty świat, oraz o minusach gry.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetna gra, fabuła krótka ale polecam

Nie bądź żyd, daj plusa :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Recenzja 5/10.

Fabuła nie jest za krótka, a napisałeś co innego.

Polecam grę.

Recenzja 5/10.

Fabuła nie jest za krótka, a napisałeś co innego.

Polecam grę.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Recenzją bym tego napewno nie nazwał bo grę tylko opisałeś - za mało twoich odczuć. 

Zgadzam się z kolegą. To nie recenzja, tylko opis. Co do zdjęć z rozgrywki - obrazki są za małe. Nie ma żadnego formatowania, "ciężko" się czyta Twoją pracę.

Krótka fabuła? Nie zgadzam się.

Opublikowano

Pomieszanie z poplątaniem, słabiutko ćwicz kolejne recenzje napewno będą lepsze ;)

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie mogłeś postarać się bardziej. Ale nie jest tak źle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...