Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 7 dni

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dostałem bana na 7 dni bo podczas ładowanie do ROZGRZEWKI cs mi się zawiesił i musiałem zresetować cs i jak się okazało to włączyłem cs chciałem kliknąć dołącz i.... patrze ban jest jakaś szanse że mnie od banują jak napisze do suportu czy gdzie ? (Jak jest taka szansa do dajcie mi linka do supportu bym poprosił)  

Opublikowano

To są standardowe bany.

Po prostu nie zdążyłeś i nie odwołasz się od tego.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Siemka dostałem bana na 7 dni bo podczas ładowanie do ROZGRZEWKI cs mi się zawiesił i musiałem zresetować cs i jak się okazało to włączyłem cs chciałem kliknąć dołącz i.... patrze ban jest jakaś szanse że mnie od banują jak napisze do suportu czy gdzie ? (Jak jest taka szansa do dajcie mi linka do supportu bym poprosił)   

nie, za to się nie odwołasz (nie trzeba tłumaczyć czemu)

poza tym musisz dużo czekać ze względu na wielokrotność otrzymywania blokad :) jeżeli nie otrzymasz żadnej w przeciągu tygodnia kara się zmniejszy o 1 stopień czyli mając bana tygodniowego i po jego minięciu odczekasz kolejne tyle samo to za następną blokadę będziesz miał tylko 48h (2 dni), no a w przeciwnym razie znowu wróci do poprzedniego stanu :)

czasy zwiększają się o tyle: 30min -> 2h -> 24h -> 48h -> 7d

w przypadku jak wejdziesz do gry i cię wywali, bo cs się lagnął to masz zawsze parę minut dodatkowego czasu na dołączenie.

Opublikowano

To tak samo jak z LeaverBusterem w LoLu. To się nie myli. Zasłużyłeś po prostu na bana. Każdym takie coś się zdarza, niestety musisz poczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...