Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

Ry23232323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie polecam tą , używa ich kilka profesionalnych graczy: http://www.agito.pl/mysz-steelseries-kinzu-v3-czarna-64-1036816.html?&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_content=61711843985&utm_campaign=shopping-komputery

Lecz ona wychodzi za Twój budżet o 20 zł,  chyba żebyś mógł dołożyć.

A takto super myszką jest A4 Tech Bloody v7

Opublikowano

Nie ma myszki która sie dobrze gra. Najlepiej wyrusz do sklepu i zobacz która leży dobrze Ci w ręku i kup taka.

Opublikowano

Wybierz taką która leży ci dobrze w ręku. U mnie padło na Bloody TL9 i jestem zadowolony.

Legenda
Opublikowano

Człowieku za tą kase kupuj kinzu v3. Najlepszy wybór jaki może być za te pieniądze. Używa ich masa graczy w różnych grach w tym cs np taz, pasha, f0rest. Często zdarza się, że ktoś sprzedaje nowe, nieodpakowane nawet za 90zł.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Do tej ceny najlepsze są A4tech'y v7/v8. Natomiast jeżeli chciałbyś coś od Razer'a/SteelSeries to musisz trochę dołożyć, najbliżej masz do Razer Abyssus i SteelSeries Kana v2 (150-170zł). 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dobra jest ta A4Tech XGAME Laser Oscar X747 albo razer abyssus

Myszka z Razera mają multum problemów z DPI, wiem bo miałem już 2.

Osobiście teraz śmigam na ZOWIE FK1, ale wczesniej mialem długi czas SteelSeries Kinzu v2/v3 i świetnie smigały, do tego bajecznie leżały w ręce ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...