Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[xyz]

Adam33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tutaj oceniać z gotowca ? Jedynie to tak jak kolega wyżej napisał 10% pracy bo 90% to IP.Board a to twoje 10% to zmiana wyglądu....

585571426179277855228.png

Opublikowano

Ale coś przynajmniej zrobił co może mieć szanse.. ale, zastanawia mnie kto ustala ceny i czy są one jakoś zbilansowane razem z innymi projektami rozsianymi po internecie, jakie są kryteria wstawiania własnych projektów..? Bo jeżeli opiera się to na zasadzie: Robie projekt (bez dokumentacji, bez szczegółowej instrukcji..) -> Ktoś sprawdza -> Na oko ustala cene - to raczej na dłuższą mete się nie nadaje, obym racji nie miał.

Bo to nie jest warte 16 $, przycisk LOGIN/REGISTER nie działa jak należy, żadnej oryginalności...

Sam myślałem o czymś podobnym, ale na to potrzeba duuużo czasu.

Opublikowano

ZwIIaD_PL - jak bym miał kilkadziesiąt tys $ na napisane skryptu od postaw to czemu nie, i tak mało kto by przerobił ipb w taki sposób.

Jeśli osoba sprawdzająca zobaczy że w opisie przedmiotu pisze o dokładnej dokumentacji a jej nie będzie w paczce, wtedy przedmiot zostaje odrzucony i oddany do poprawki.

Cene ustalasz sam, jeśli będzie absurdalna to będzie odrzucenie, support i cała reszta to już zależy od sprzedawcy market się w to nie miesza, udostępnia tylko narzędzie.

Do każdego zakupu można wystawić komentarz(ala allegro) i w ten sposób oceniać sprzedających, są też komentarze pod przedmiotami etc. nic poza tym.

Co do SunRise to nie jest mój najlepszy szablon, może nawet jeden z najgorszych. Ale ludzie kupują, co zrobić - każdy ma swój gust.

Gdy tylko mam chwilę to usprawniam portal więc można powiedzieć że się cały czas rozwija.

Opublikowano

Co do SunRise to nie jest mój najlepszy szablon, może nawet jeden z najgorszych. Ale ludzie kupują, co zrobić - każdy ma swój gust.

No jedynie co to powoduje to psucie rynku, który prędzej czy później i tak odbije się na Twoim projekcie. Co do ceny to jest to jak dla mnie zły sposób. Powinna być ustalona stawka minimalna i najwyższa dla prostej licencji i granica dla złożonej licencji. Dodatkowo administrator takiego serwisu razem ze swoim zespołem musi dbać o to czy dany produkt jest cały czas rozwijany, czy na stronie domowej jest informacja o aktualizacji oraz czy support twórcy projektu działa jak należy, w innym przypadku out. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...