Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coryntia.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, miło się gra. Mało błędów, komunikatywna administracja. 

Zapraszam :)

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

@topic

Wstałem i już patrze co jest nie tak. Serwer za kilka minut bedzie on

czekamy ;d

4uc581.jpg

Opublikowano

Na prezentacji nie widze rosek żadnych ani wzmocnień postaci typu szansa na krytyke , przeszywke , życie, obrone , inteligencje , wartosc ataku ,  są one w grze ? może dropią z jakiś szkatułek ? Chciałbym wiedzieć

Opublikowano

Na prezentacji nie widze rosek żadnych ani wzmocnień postaci typu szansa na krytyke , przeszywke , życie, obrone , inteligencje , wartosc ataku ,  są one w grze ? może dropią z jakiś szkatułek ? Chciałbym wiedzieć

Z metinów lecą szkaty ;>

PS.Kiedy logowanie zacznie działać ?

Opublikowano

Serwer całkiem dobrze się prezentuje, chociaż te nowości typu autopotki, to nowości nie są. :)

Pobrałem, wypakowałem, a tu taki myczek, że logowanie padło. :/

Opublikowano

Rosy i inne wzmocnienia można zdobyć z metinów :)

Serwer jest już ON !

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

Ponoć DDOS , jakieś dziecko nie może znieść żalu ze na jego serwerze ubywa graczy

@Edit1:Zaraz dziecią sie wyczerpie limit na maszynie i sie skonczy ddosowanie

@Edit2:Tak jak mówiłem , limit sie wyczerpał ... teraz tylko trzeba właczyć serwer co wlasnie robi wlasciciel

Opublikowano

Krótka przerwa techniczna aby uporać się z pewnym problemem. Przepraszamy z całego serca za utrudnienia, a tymczasem zapraszamy na nowego TeamSpeak'a serwera : ts-pol.pl

73237864324156953164.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...