Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Eliminacje] 11 vs 14

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kategoria: Grafika
Podkategoria (wylosowana): Sygnatura
Tematyka: Kosmos
Wymiary: Dowolny układ, pionowy lub poziomy. Max 300x500px (pionowo, poziomo)
Inne: Dozwolony napis.
Czas oddania prac: 23.03.2015
Czas głosowania: 26.03.2015
Przeciwnicy: Nr 11 vs 14

Opublikowano

Ciężko zagłosować... Obie prace nie powalają. Dla mnie praca nr 11 jest bliższa kategorii "Kosmos". W drugiej nie podoba mi się ten "robot". Głos na 11.

Nie zawsze, jak nie ma naładowanego c4d, to mało ktoś zrobił przy pracy, a niestety zauważyłam, że ostatnio "górują" prace wykonane w ten sposób (masa c4d na jednej pracy) ;)

jak można zagłosować na 11 pozdro

Głos na 14, widać, że praca bardziej profesjonalna, autor wie co robi. Podoba mi się światło, może trochę więcej można było zrobić, więcej efektów ale i tak jest 5 razy lepsza niż 11.

Ten "robot" jest z gry Dead Space i wszystkie jej 3 części są o kosmosie więc praca 11 wcale nie jest bliższa kategorii kosmosu ;)

Nie grałam, nie słyszałam o tej grze ;) To jest moja ocena/zdanie na podstawie tego, co widzę na obrazku.

Opublikowano

jak można zagłosować na 11 pozdro

Głos na 14, widać, że praca bardziej profesjonalna, autor wie co robi. Podoba mi się światło, może trochę więcej można było zrobić, więcej efektów ale i tak jest 5 razy lepsza niż 11.

Ciężko zagłosować... Obie prace nie powalają. Dla mnie praca nr 11 jest bliższa kategorii "Kosmos". W drugiej nie podoba mi się ten "robot". Głos na 11.

Ten "robot" jest z gry Dead Space i wszystkie jej 3 części są o kosmosie więc praca 11 wcale nie jest bliższa kategorii kosmosu ;)

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...