Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT do WOT

szczepo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie ty masz, że to forum o botach? MultiPlayer Community forum - to na pewno to MultiPlayer. Chociaż nie, pewnie Community.

God damn, na co ci bot, jak dostaniesz bana za tydzień... Eh

No offtop bro but

masz 1686 postów, na pewno jesteś tutaj od tak długiego czasu by wiedzieć, że MPC Forum to Multiplayer Cheats Forum a nie jakieś "Community" co admini sobie wymyślili swego czasu.

Opublikowano

Zobacz ile mam bitew i jaki mam teraz WN8 nie używając golda. Wybacz ale ja jakbym zobaczył osobę która ma 15k i 850WN8 to bym ją od razu zignorował i skupił się na "lepszym" przeciwniku.

Powiedz mi która VIII na goldzie przebija Mausa od przodu?

Nie rozumiem czemu tyle osób się 'sapie' do skrajnych fioletów z czasów bety którzy grają tylko na goldzie. Może mi wytłumaczysz?

Obj 416 na goldzie z topowym działem ma 330 peny, cieżko uwierzyć, co? bez problemu Mausa zjedzie.

ktoś tam pisał, że po co robił E100 czy Mausa jak z golda do Ciebie strzelaja, a taka prawda, że E100 bez golda za dużo nie zdziałasz, nie mówie, że 0 dmg i sie nic nie da zrobić tym czołgiem, ale z goldem po prostu zawsze sie ma lepszy wynik, taka moja opinia, masz taki " pewny strzał " :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...