Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT do WOT

szczepo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

macie jakiegos dzialajacego bota do wota?

komentatorzy pytam czy macie cos co dziala, nie czy warto czy jest ban itd... i opinie typu po co grasz jak bota chcesz mam w d.... pozdrawiam

Opublikowano

Witam

macie jakiegos dzialajacego bota do wota?

komentatorzy pytam czy macie cos co dziala, nie czy warto czy jest ban itd... i opinie typu po co grasz jak bota chcesz mam w d.... pozdrawiam

Uwierz, my mamy Ciebie jeszcze bardziej niż Ty nas więc proszę wyjdź i już na to forum nie wracaj.

...aaa czekaj, bo już zapomniałem o co pytałeś w temacie, nie, nie ma obecnie żadnego działającego bota.

ps. Większość graczy i tak gra jak boty więc kolejnego nie trzeba.

Opublikowano

Uwierz, my mamy Ciebie jeszcze bardziej niż Ty nas więc proszę wyjdź i już na to forum nie wracaj.

...aaa czekaj, bo już zapomniałem o co pytałeś w temacie, nie, nie ma obecnie żadnego działającego bota.

ps. Większość graczy i tak gra jak boty więc kolejnego nie trzeba.

Czytaj ze zrozumieniem....

Opublikowano

CYBER ​​TANK {BOT)

do uzyskania keya ,tymczasowa poczta

http://temp-mail.org/

Uzyskanie licencji na bot Cyber ​​Tank

http://4cheat.ru/showthread.php?t=32412 

1. Zapisz się on-line
  2. Pobierz i zainstaluj "zbiornik Cyber". Przed rozpoczęciem instalacji zamknij grę, jeśli jest otwarta. Podczas instalacji, trzeba będzie określić lokalizację grze World zbiorników.
  3. Uruchom bota. W oknie, które zostanie otwarte, wprowadź klucz testowy. Jest on dostępny na stronie kluczy . (1)
  4. Kliknij przycisk aktywacji. (2)
  5. Jeśli gra nie działa, uruchom go. Wprowadź hangar. (3)
  6. Po tym, przejdź do ustawień i wybierz zbiorników do gry. Szczegółowy opis ustawień podanych poniżej. Zbiorniki będą widoczne tylko wtedy, gdy gra jest w hangarze!
  7. Kliknij przycisk "Dołącz do bitwy!" I bot zacznie grać. W tym przypadku okno gry musi być aktywna, w przeciwnym razie można zobaczyć "Okno WoT nie aktywny"
  8. http://cyber-tank.ru/?page_id=873
Opublikowano

Ehh.... O botach się marzy ? Baniki powinny dla wszystkich którzy mają np 1000 bitew i 40WN8 lecieć :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Ehh.... O botach się marzy ? Baniki powinny dla wszystkich którzy mają np 1000 bitew i 40WN8 lecieć :)

Ty majac 1k bitw byłes fioletem? na nowym koncie, praktycznie żadnemu graczowi sie nie udaje mieć 40 wn8 przy 1k bitw, co zaczyna przygode z czołgami, wiec nie pierdol, bo tak jest, ja staty odrobiłem majac 3k +

Opublikowano

Pamiętaj, że niektórzy się uczą grać dłużej, a niektórzy szybciej, a w dodatku jeśli ktoś gra na kalkulatorze to ciężko o dobre statystyki.

Opublikowano

Ty majac 1k bitw byłes fioletem? na nowym koncie, praktycznie żadnemu graczowi sie nie udaje mieć 40 wn8 przy 1k bitw, co zaczyna przygode z czołgami, wiec nie pierdol, bo tak jest, ja staty odrobiłem majac 3k +

Że co proszę?

Ja się w ogóle zastanawiam jak można mieć z bitwy 40 WN8 toż to nawet ja jak debil padnę na początku bitwy nic nie robiąc, to najmniejszy wynik jaki kojarzę to 144 WN8.

Mówisz, że straty "odrobiłeś" przy 3k, więc ile teraz masz bitew i WN8?

Opublikowano

Statystyki nie są najwazniejsze wiem to po sobie nie zebym byl jakims cud wie kim ale mam 15k bitew i dopiero wchodze na 850wn8 a jak niebiescy i fioletowi dostaja odemnie lanie w bitwie to najczesciej slysze teksty nob, haker lub cheter takze mi sie wydaje ze najwazniejsze sa umiejetnosc gracza ktore pozyskuje sie z czasem a przy +15k bitew raczej ciezko sobie podniesc statystyki, oczywiscie wiadomo ze sie do ale troche to trwa a jesli ktos chce sie naprawde nauczyc grac to niech nie gra caly czas na goldach bo bez nich naprawde mozna nabic naprawde dobrych umiejetnosci i przy okazji poznac weakspoty czolgów. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Zgadzam sie z kolegą wyzej powinni wywalić te pociski złote albo zrobic tak jak bylo kiedys za starych czasów gold za goldy a nie za srebrniki bo przez to stracil sens posiadanie i  granie takimi czolgami takimi jak np. E-100 lub MAUS bo nie po to robilem grubasa zeby jakis wypierdek nie daj boze jeszcze 8 tieru przebijal mnie z przodu bez trudu. Pozdro.

Opublikowano

Statystyki nie są najwazniejsze wiem to po sobie nie zebym byl jakims cud wie kim ale mam 15k bitew i dopiero wchodze na 850wn8 a jak niebiescy i fioletowi dostaja odemnie lanie w bitwie to najczesciej slysze teksty nob, haker lub cheter takze mi sie wydaje ze najwazniejsze sa umiejetnosc gracza ktore pozyskuje sie z czasem a przy +15k bitew raczej ciezko sobie podniesc statystyki, oczywiscie wiadomo ze sie do ale troche to trwa a jesli ktos chce sie naprawde nauczyc grac to niech nie gra caly czas na goldach bo bez nich naprawde mozna nabic naprawde dobrych umiejetnosci i przy okazji poznac weakspoty czolgów. Takie jest moje zdanie.

Zobacz ile mam bitew i jaki mam teraz WN8 nie używając golda. Wybacz ale ja jakbym zobaczył osobę która ma 15k i 850WN8 to bym ją od razu zignorował i skupił się na "lepszym" przeciwniku.

Zgadzam sie z kolegą wyzej powinni wywalić te pociski złote albo zrobic tak jak bylo kiedys za starych czasów gold za goldy a nie za srebrniki bo przez to stracil sens posiadanie i  granie takimi czolgami takimi jak np. E-100 lub MAUS bo nie po to robilem grubasa zeby jakis wypierdek nie daj boze jeszcze 8 tieru przebijal mnie z przodu bez trudu. Pozdro.

Powiedz mi która VIII na goldzie przebija Mausa od przodu?

dla zjebow takich jak multi itp to i tak nie bedzie problem. nadal tego chcesz?

Nie rozumiem czemu tyle osób się 'sapie' do skrajnych fioletów z czasów bety którzy grają tylko na goldzie. Może mi wytłumaczysz?

Opublikowano

Z botów to tylko wyżej opisany Cyber Tank.

OT:

Ludzie, ogarnijcie dupy. 

Koleś pyta o bota, a wy spamujecie o statystykach. 

Podczas gry sugerujecie się kolorami?

No japierd*lę. 

Jeżeli widzę "czerwonego" gracza i zostanę przeciw niemu sam na sam to obawiam się go bardziej, niż niebieskiego, czy fioletowego. Ci "lepsi" są z reguły przewidywalni, a po "czerwonym" nigdy nie wiadomo czego się można spodziewać  :rolleyes:

Opublikowano

Bot do wota jest nie dozwolony i nabije ci ujemne staty.

you-dont-say.gif

Jedyny bot to cyber tank, aktualnie nic poza tym nie ma, a kolegowie, którzy zajmują się tylko hejtingiem, oraz niewnoszącą NIC do tematu dyskusją, naprawdę pokazali wielką klasę.

A, dodam jeszcze, że TO JEST FORUM O CHEATACH. Tak tylko ode mnie.

@marvelus113

Tak tylko chciałbym zauważyć, że pod C nie kryło się community niegdyś. Każdy wie, że te forum jest o czitach i innych gównixach (które osobiście uwielbiam), także bez pierdolenia. Leci na bocie, dostanie bana? No życie, zdarza się, sam ryzykuje, nikt go nie zmusza. Niech robi co chce chłopak, sam bocę w większośći gier lolz.

Opublikowano

tak wlasnie to jest forum o BOTACH, CHEATACH itd i dziwi mnie to ze wchodza tu ludzie co graja "uczciwie"...:)

dzieki za bocika :)

Opublikowano

Gdzie ty masz, że to forum o botach? MultiPlayer Community forum - to na pewno to MultiPlayer. Chociaż nie, pewnie Community.

God damn, na co ci bot, jak dostaniesz bana za tydzień... Eh

Opublikowano

szanuj troszkę pysia , bo chamstwo Ci z butów wyłazi - gdzie MOD ? czemu zezwalane jest na takie wulgaryzmy ?

Opublikowano

mam 9k bitew "zielony w statach" niechce mi sie klepac kasy na 10tiery to odpalam bota...

ps. bot dziala swietnie :) 1h=100k ja odpalam czolgi premium  1x8tier 1x5tier 1x3tier polecam

bana niedostaniesz jak masz premke... sami na siebie bata nieukreca :)

pozdrawiam

Opublikowano

mam 9k bitew "zielony w statach" niechce mi sie klepac kasy na 10tiery to odpalam bota...

ps. bot dziala swietnie :) 1h=100k ja odpalam czolgi premium  1x8tier 1x5tier 1x3tier polecam

bana niedostaniesz jak masz premke... sami na siebie bata nieukreca :)

pozdrawiam

Ukręcą, bo mogli by ich pozwać o dyskryminację geniuszu. Jakby ich pozwali za takie coś, to by odszkodowania w milionach leciały...

-.-

Opublikowano

a moze oni sami bota puszczaja, ten bot ma byc platny z czasem, dziala tylko z premka hmm... mi jest obojetne czy ktos go urzywa czy nie... pozdrawiam

i prosze o zamkniecie tematu bo dyskusja juz nie jest na temat bot jest i dziala

dziekuje

Opublikowano

CYBER ​​TANK {BOT)

do uzyskania keya ,tymczasowa poczta

http://temp-mail.org/

Uzyskanie licencji na bot Cyber ​​Tank

http://4cheat.ru/showthread.php?t=32412 

1. Zapisz się on-line
  2. Pobierz i zainstaluj "zbiornik Cyber". Przed rozpoczęciem instalacji zamknij grę, jeśli jest otwarta. Podczas instalacji, trzeba będzie określić lokalizację grze World zbiorników.
  3. Uruchom bota. W oknie, które zostanie otwarte, wprowadź klucz testowy. Jest on dostępny na stronie kluczy . (1)
  4. Kliknij przycisk aktywacji. (2)
  5. Jeśli gra nie działa, uruchom go. Wprowadź hangar. (3)
  6. Po tym, przejdź do ustawień i wybierz zbiorników do gry. Szczegółowy opis ustawień podanych poniżej. Zbiorniki będą widoczne tylko wtedy, gdy gra jest w hangarze!
  7. Kliknij przycisk "Dołącz do bitwy!" I bot zacznie grać. W tym przypadku okno gry musi być aktywna, w przeciwnym razie można zobaczyć "Okno WoT nie aktywny"
  8. http://cyber-tank.ru/?page_id=873

key 

4744255f-0cfb-4feb-90cb-c165976b297d do 09.11.2015 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...