Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Casidie

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może ja się wtrącę i na chwilę zakończę ten głupi spór :P.Chciałbym prosić administratora o parę informacji:

1.Maksymalne statystyki

2.Tabela bonusów

3.Sprzęt na jakim postawiony będzie serwer

4.Informacje odnośnie ts'a

5.Plany na przyszłość

Tak na koniec chciałbym życzyć wszystkim powodzenia i oby serwer wystartował jak najszybciej :)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@doper pozwolisz ze odpiwiem Ci na pytania jutro? nie jestem w stanie teraz odpisać poprawienie. Co do parametrów to chyba najwazniejszy jest sam którego jest tylko 4,5 gb łącze 50 mb/s. Bonusy wbija max all zbedne wykasowane lecz zostawione są niezbedne bony do expa. Max stary po 90 pkt. Ts hmmm szukamy ts który usdostępnyi nam strese pod serwer hamachi ale no jak cos moge podac ts na pw na którym siedze z Elosikiem :D Plany na przyszłość to ulepszwenie serwera hamachi, nie chcemy przejsc na dedyka z prostego powodu ItemShop ... nie trawie go gra jest dla ludzi ... Za miło spędzony czas nie trzeba u mnie płacić.

@xCGB ok :) skoro nie chcesz, no ale nie ukrywam bardzo interesowała by mnie wypowiedz na jego temat bo to członek teamu.

@Edit jako iz mamy sobote i przyspiszymy start serwera bo elosik pracuje jak maszyna :D opijamy serwer Elosik Fotograf.

110084951_wephsxn.jpg

Opublikowano

Hahaha odpisałeś mi na wszystkie pytania w takim stopniu,że jestem zadowolony z odpowiedzi.W sprawie ts'a mam nadzieję,że znajdzie się jakiś :P

Opublikowano

­Pliki lastivii xD

To wg. na VPS będzie stało?

Skąd truta?

Kiedy start?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Jak dla mnie za bardzo przesadzony jest efekt świecenia zbroi i broni, ale to tylko kwestia gustu i lagów :D

Ogólnie serwer prezentuje dobrze.

Życzę powodzenia na starcie :)

Na ss to nie świecenie broni/zbroji :D to świecenie GM które zostało wykasowane. Dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...