Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Casidie

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jak na razie, najlepszy serwer hamachi w 2015 roku . Jedyny minus to expienie, ale, co tam :D 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Rediscover dodane :)

@xCGB Miałem serwer na którym nie trzeba było expić i powiem Ci że więcej ludzi grało na serwerze z expem niż na serwerze bez expa. Staram się szukać rozwiązań dla graczy aby się nie nudzili, nie lubię patrzeć jak ludzie stoją w M1 i się nudzą.

Co do zapowiedzi mała aktualizacja tematu dodany skromny opis dungeonów, drop z dungeonów, drop ulepszaczy, 2x npc, drop ulep.

Mimo iż to serwer hamachi mam nadzieje że trochę ludzi zawita :) Nie ma tu is'a więc jedynie co można stracić to czas, a mogę obiecać że serwer szybko nie padnie, wraz z Elosikiem sprawdzamy wszystko po kolei czy nie ma bugów tak aby grało się przyjemnie.

@Edit

Zapomniałem dodać iż miało nie być dungeonów no ale bez nich było by strasznie nudno, a te dungi robi się szybko i przyjemnie.

Opublikowano

Może wpadnę :D Pozdrawiam 2v10 :D

2v10 dawno Cię nie było na Casidie czas to nadrobić :D

@flyby

SIemanko oczywiscie też możliwe ze będe ;)

Pozdrawiam Bemek :D

Oooo prosze kogo ja tu widzę :D Zapraszam

Na ostatniej odsłonie grało mi się całkiem fajnie lecz ten off :< Nie wiem jak będzie tym razem ;d Polecam.

Dużo problemów miałem, nie miałem czasu na zajęcie sie serwerem do tego doszły częste ddosy ale wracam znów :3

Opublikowano

Dużo problemów miałem, nie miałem czasu na zajęcie sie serwerem do tego doszły częste ddosy ale wracam znów :3

skąd wiemy że teraz tak nie będzie ? :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

skąd wiemy że teraz tak nie będzie ? :D

Bo ja tak mówię :D możliwe że przyśpieszymy start bo Elosik pracuje jak maszyna :D

Opublikowano

Bo ja tak mówię :D możliwe że przyśpieszymy start bo Elosik pracuje jak maszyna :D

słyszałem słyszałem jutro start prawdopodobnie :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

­Jak mi dojdzie mikrofon to mogę coś nagrać co prawda mam 20 subskrypcji ale zawsze coś ;).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Jak zobaczyłem [HA]Elosik, to zwątpiłem w serwer . O boże . Nie mogę polecić serwera, ze względu na tego pana . 

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Jak zobaczyłem [HA]Elosik, to zwątpiłem w serwer . O boże . Nie mogę polecić serwera, ze względu na tego pana . 

co ty chcesz od niego człowiek spoko miałem okazje z nim współpracować wie co robi itp wiec ja mogę polecić bez żadnego problemu

Za duża sygnatura.

Opublikowano

co ty chcesz od niego człowiek spoko miałem okazje z nim współpracować wie co robi itp wiec ja mogę polecić bez żadnego problemu

No widzisz. Nie każdy, za każdym może przepadać. 

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Ziomeczku mam jedno pytanie Dlaczego ty mnie wszędzie hejtujesz/Nie polecasz Bo nie wiem co ci zrobiłem ledwo cię znam . A Serwer nie jest mój tylko jestem pomocnym technikiem . // Elosik

Opublikowano

to że za kimś nie przepadasz nie oznacza od razu że musisz nie polecać i nie oznacza to że serwer przez to będzie niewypałem 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

@xCGB

Elosik'a znam juz pewnien czas jest to dla mnie osoba zaufana, nigdy nnie zrobił czegoś czego bym nie chciał, bardzo chętnie pomaga przy serwie spędza dużo czasu, jego umiejętnosci są na moim poziomie razem praca idzie nam duzo szybciej :D

Sorka za bledy w wypowiedzi dzis sobota jestem wypoity i nie trzeźwo myśle :3 ale co do Elosika jestem pewny że mnie nie wydyma :) za dlugo go znam.

@Edit

Pewna osoba zapytała mnie czy bedzie powiekszone eq do 5 slotów. Sprawe zawsze przedstawiam krótko i na temat nie portafię i nie zrobię ... siedzię wmetinie około miesiąca i moje umiejętności nie są zbyt wielkie lecz wciąż rosną. mam cel który pragnę osiagnąć w tworzeniu metin2. Dzięuke pozdrwiawiam Erio!

@ 2 deit

k***a nie moge znieść ze jedziecie na Elosika ... Jest to porządny człowiek do którego nie mam zastrzezen o co go poprasze to zrobi ... Nie wykozystuje go! Poprotsu współacujemy razem i jestem barfdzo zadowolony z niego, z resztą moze on sam sie ywpowiedziec i powiedziec jak sprawa wyglada, gdy proponuje ze cos zrobi móie ze sam to zrobie ... dlaczego? bo mi glupio aby on wszystko robił nwm co macie do tego człowieka ale to moim zdaniem sosa godna zaufania i milo mi sie z nim współpacuje.... Sorka za wypowiedz poprawie ja w poniedziałem jak dojde do sienbie.

Opublikowano

Erio i prawidłowo jazda z  kurwami broń swoich  :) Jestem za Tobą i Elosikiem jesteście porządnymi ludzmi co prawda uczącymi się w sprawach metina ale radzicie sobie co widac po serwerze.

Opublikowano

@xCGB

Elosik'a znam juz pewnien czas jest to dla mnie osoba zaufana, nigdy nnie zrobił czegoś czego bym nie chciał, bardzo chętnie pomaga przy serwie spędza dużo czasu, jego umiejętnosci są na moim poziomie razem praca idzie nam duzo szybciej :D

Sorka za bledy w wypowiedzi dzis sobota jestem wypoity i nie trzeźwo myśle :3 ale co do Elosika jestem pewny że mnie nie wydyma :) za dlugo go znam.

@Edit

Pewna osoba zapytała mnie czy bedzie powiekszone eq do 5 slotów. Sprawe zawsze przedstawiam krótko i na temat nie portafię i nie zrobię ... siedzię wmetinie około miesiąca i moje umiejętności nie są zbyt wielkie lecz wciąż rosną. mam cel który pragnę osiagnąć w tworzeniu metin2. Dzięuke pozdrwiawiam Erio!

@ 2 deit

k***a nie moge znieść ze jedziecie na Elosika ... Jest to porządny człowiek do którego nie mam zastrzezen o co go poprasze to zrobi ... Nie wykozystuje go! Poprotsu współacujemy razem i jestem barfdzo zadowolony z niego, z resztą moze on sam sie ywpowiedziec i powiedziec jak sprawa wyglada, gdy proponuje ze cos zrobi móie ze sam to zrobie ... dlaczego? bo mi glupio aby on wszystko robił nwm co macie do tego człowieka ale to moim zdaniem sosa godna zaufania i milo mi sie z nim współpacuje.... Sorka za wypowiedz poprawie ja w poniedziałem jak dojde do sienbie.

Nie wjeżdżam na niego, nie wyzywam bez podstawnie, tylko napisałem, że za nim nie przepadam :)

Erio i prawidłowo jazda z  kurwami broń swoich  :) Jestem za Tobą i Elosikiem jesteście porządnymi ludzmi co prawda uczącymi się w sprawach metina ale radzicie sobie co widac po serwerze.

Kolego zaraz report poleci, za takie wyzwiska od kurew . Widać, za bardzo internet Cię pochłonął, i lizaniem dupy, niczego nie zdobędziesz . 

BornBePRO.jpg

Opublikowano

@xCGB

Tak to wygląda, interesuje mnie bardzo co masz do Elosika.

Ja nie napisałem nic na niego, tylko napisałem, że za nim nie przepadam i to są moje powody, których nie będę tutaj pisał . 

BornBePRO.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...