Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexianMT2 [Dedyk] [Medium]

Ziolasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak już start. Tak wiem za póżno napisałem ale wczeniej nie miałem możliwości wejść.

67pojo.png

Opublikowano

No co mi tam, polecam.

Miałam być w Administracji, lecz Właścicielowi na czym innym zależy  ;) 

­

Opublikowano

Haha myslalem że jebne.

Mialas byc jak ze mna pogadasz a nie wbiajsz na ts i piszesz...

67pojo.png

Opublikowano

Haha myslalem że jebne.

Mialas byc jak ze mna pogadasz a nie wbiajsz na ts i piszesz...

Płacz? xD

­

Opublikowano

­Bardzo mało graczy, nieopłacalna gra na nim. Powodzenia.

Opublikowano

Czemu nie można na stronę się zalogować? Pokazuje komunikat że błędne dane.

Bo to gowno logowania naprawic nie umie to i sie zalogowac nie mozna jest zerem i tyle .

­Bardzo mało graczy, nieopłacalna gra na nim. Powodzenia.

Potwierdzone info :) Topka ma eq od GM'a ;)) Dlatego juz 75+ serwer z dnia na dzien moze pasc. Gotowe pliki terenzo jedynie co tam poprawil ten zerowy gimbuso 16 latko to exp oraz yangi ;) Przed upadnieciem serwera to ludzie po 1kkk Mieli ^^ Takie bugii byly .

z tym "Medium" to jakiś żart?

No comment. Na bizu trza perly hahaha .

Tak na stronie chwilowo Logowanie off, ponieważ robie ItemShop ;P.

Kogo ty próbujesz oszukac? Siebie zerowcu, nieudaczniku Ty kur dropu zmienic nie umiesz a Co dopiero logowanie naprawic <3

Ziolasek, w 25 Mar 2015 - 19:53, powiedzial:

@@@@@ Wracamy po dluzszej przerwie. @@@@@
Pewnie zastanawiacie sie dlaczego server byl kilka dni off. Poniewaz postanowilismy usunac all bugi i wystartowac ponownie.
Skad BUGI?. Tak to jest jak sie wgrywa gotowce na server, teraz postaralismy sie usunac wszystkie bugi.

Osoby które mialy +40 Poziom beda mogly odzyskac lvl i jakies itemy, lub w postaci SM. Tylko trzeba sie zglosic na TS.

Kiedy start?
Startujemy tak jak zawsze o 20:00!
25-03-2015
Zapraszamy tez na na chwilowego TeamSpeak : hmpsurv.pl
Client ten sam nie trzeba nic pobierac.

Jezeli zostawilbym tamten server to gra nie miala by sensu. Niektóre osoby znalazly male Bugi na których sie wzbogacily, i to przez te BUG gra nie miala sensu.
Dlatego startujemy 2 raz z nowa Ekipa, mamy nadzieje ze tym razem bedzie sie wam gralo lepiej.

Poprawilismy

Drop z metinów
Drop z mobów
Nowa Szkata KU
Poprawiono system Ulepszen
Poprawiono % na Ulepszanie
Poprawiono SR w broniach
Poprawiono wydajnosc maszyny

Sklepy inaczej wygladaja niz na zdjeciach, bede mial czas to dokoncze.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ZAPRASZAMY BARDZO SERDECZNIE =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Jezeli beda jakies bledy to przepraszam pisalem na szybko. :P!

Startujesz tak jak zawsze o 20:00? Ha Ha Ha no fakt zapomnialem to gowno startuje juz x3-x4 :D 

Ci co pobrali clienta wczesniej mogli sobie wejsc wbic 50 lv i na start mieliby 50 ^^ A inni od zera bo oczywiscie nie bylo restartu chodzi mi o piatek (20 Marca) .

Pozniej w niedziele zaczelo padac logowanie 3-5 razy wiec Ziolasek supermean postanowil ze zrobi Kopie plikow i wymyslil ze powie ze Game Master (Nekus) Wlamal sie do bazy i usuna wszystkie pliki ; D A tak naprawde to on je zwalil xD 

Poniedzialek , pisze do ziolaska Co sie dzieje? Czemu dalej nie ma serwera jak start mialbyc o 20:00 a on odpisuje ze hosting najebal i start bedzie we wtorek o 20:00

Wtorek pisze do ziolasa oczywiscie spina dupsko ze mu zawracam wora bo on wielce pro elo Gimbus 16 Lat zdenerwowany :3 i pisze ze ma wyjebane w ten serwer i ze Go nie bedzie robil .

Sroda pisze ok godz 16-17 na GG napisalem mu ze mu all ogarne drop metki.bossy , dungi , strone etc.. on pisze ze ok poszedlem spac ok godz 20.

Dzis / Czwartek 26 Marzec dowiaduje sie ze serwer [ON] pro elo elo Start mialbyc w piatek nic nie ogarna nawet je#@ gimbus nie potrafi logowanie na stronie zrobic bo nie umie :] Na serwerze 956595 Bugow , jakies skrzynie z ku od 15 lv dropia drop z metkow nie ustawiony , biolog zbugowany , dla Topki rozdal eq :3 dlatego juz 65+ Typ ma ^^ zeby zrobic jakikolwiek bizu trza miec Perelki , syffowy drop z metinow / bossow 1 SLOWEM 1 WIELKIE ZBUGOWANE GOWNO nic ten Gimbus nie potrafi zrobic tylko drzec morde przez te j6#@ micro na zasranym tsie Wywalil administracje to niech se kur!$ radzi sam : ] Ciekawe jak mu pojdzie? Znowu logowanie walnie przez ddos ? Znowu zrobi kopie ktorej wgrac nie bedzie umial hahaha .

1 Slowem serwer gowno Terenzo 123912 bugow nie polecam!

@a i sie nie zdziwcie jak navi zobaczycie na serwerze :)

Poprawilismy

Drop z metinów
Drop z mobów
Nowa Szkata KU
Poprawiono system Ulepszen
Poprawiono % na Ulepszanie
Poprawiono SR w broniach
Poprawiono wydajnosc maszyny

HEHHEHGEHEHEHEHEHEHHEHEE

drop jest taki sam jak na terenzo , nowa szkata ku? Hahaha jaka od 15 LV? nawet kur#%@ nazwy nie potrafisz zmienic Cud ze dodales za pomoca poradnika sr w broniach xD A i jaki drop z mobow? 99131 Szmelcu +0-+1 jak to jest u npc +9 ?:D
Opublikowano

Haha to samo co na gg. 

Pierdolisz i pierdolisz.

Nie płacz tylko że cie wyjebałem okej?

Haha eq od GM'a.

Miales racje jak byles w administracji to rozdawaleś.

67pojo.png

Opublikowano

Na serwerze w tym tygodniu max 3 on line.

Średnia online graczy tam to 1.

SAM PROWADZI SERWER.

Pliki zwalone.

NIE POLECAM GORĄCCO.

Pozdrawiam haha :D

@Edit

Wyrzucić Pawła to najlepsze co mogłeś zrobić koteczku :D

Opublikowano

Haha to samo co na gg. 

Pierdolisz i pierdolisz.

Nie płacz tylko że cie wyjebałem okej?

Haha eq od GM'a.

Miales racje jak byles w administracji to rozdawaleś.

No pewnie hehe 9 szt Zatrutych z 5k sr latały ; P Nie widziałeś?

PS Opowiadaj jak tam samemu sobie radzisz z serwerem? Jest te 5 os czy sam jesteś ganiasz pieski w M1 xD  xD. Cos za rzadko na na GG, ostatnio wbijasz, Co ignorujesz mnie? ;< 

@ Kiedy Ziolku kochany <3 naprawisz logowanie na Stronie glownej forum bys w koncu zrobil  :D doczekam sie tej chwili kiedys? czy (Never?)  :ninja:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema niedlugo reaktywacja servera mexian :P Mamy nadzieje że teraz server bedzie bardziej dopracowany. Bardzo was przepraszamy że wczesniej server tak krótko stał ale mielismy troche problemów i postanowiliśmy wyłączyc server. Teraz dodaliśmy dużo nowych rzeczy, za to że wczesniej server padł dla każdego bedzie jakaś symboliczna ilość SM. Było wiele złych opini które leciały w strone servera teraz postaramy sie załatwij jakieś większe reklamy które przyniosą chodż troche ludzi. Już mam kilka osob które mogą nagrac ta reklame.

Kiedy server? Server powinien wystartować 6/7 czerwca ale nic nie jest jeszcze wiadome na 100%. Wszystkie  dobre pomysły będą brane pod Uwage. Niedlugo więcej info na naszej stronie. Prosze tej strony co jest teraz nie brac pod uwage bo jest to darmowe strona którą znalazłem na MPC na testy. Niedługo będziemy kupować stronke więc teraz bedzie na niej wszystko. Tak wiemy że na początku edycji servera było mega i to mega bugów ale postanowiłem posiedzieć troche nad tymi plikami i to ogarnąc, teraz mam nadzieje że wszystkie bugi zostały usunięte. I tez bardzo was przepraszamy za te lagi co wysępowały wczesniej ale była to nie za dobra maszyna teraz mamy wykupioną maszyne która uciągnie sporą liczbe graczy. Tyle graczy na początek nam starczy wiadomo jeżeli będą lagi  to zwiększymy RAM i bedzie dzialalo wszystko dobrze. Nie martwcie sie o DDOS'y teraz mamy niezłe zapezpieczenia przed DDOS'ami. Jeżeli ktoś ma jeszcze client'a mexian'a będzie mógł dalej z niego korzystać tylko będziecie musieli pobrać łatke :P.

A i jescze jedno rekrutacja na GM'a Otwarta. 

Mówie odrazu rekrutacja +15

Musisz posiadać Micro oraz TeamSpeak.

Więcej info dowiesz sie na GG : 53236187

Dziękuje za Uwage.

Jeżeli są jakieś błędy to przepraszam ale pisałem to na szybko :P.

67pojo.png

Opublikowano

Kolejny Asfen się ujawnia xD Kto w tych czasach przeprowadza rekrutacje na GM. Rozumiem na hamachi, ale na Dedyku ? I jeszcze +15 ^^

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...