Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexianMT2 [Dedyk] [Medium]

Ziolasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przerwa Techniczna pojawi się dnia 7.04 ( Worek )

Ponieważ zmieniam Maszyne na coś lepszego ;P

+ Dnia 8.04 - 9.04 Odbędzie Event ( Jeszcze pomyśle jaki :3 )

67pojo.png

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie ceny zmianek dodan sa kosmiczne w sklepie bronie 75 i 65 gdzie drop stalki tarcze 61 eq z lez eboy buty feniksa jak z koniem bojowym co ile sie czyta medale kd max ?

Opublikowano

Hmm. Szczerze to mi się podoba. Włączył mi się klimat starej pandorki, ale kompletnie nie wiem czemu. Widzimy się na starcie. :)

Opublikowano

Nie polecam serwera,a dlaczego ? Bo to są gotowe pliczki :)) ,a skąd wiem ? Bo Reecon właściciel tego szajsu 2 dni temu szukał technika , a nie możliwe że już będą startować. Nie polecam i nie zagram i nie warto :) Reecon nawet nie wie jak wgrać pliki na dedyka czy na vps'a jedyne co umie to zrobić rangi na ts ,a i pewnie szybko padnie , często zmienia zdanie , uwierzcie mi znam tą osobę długi i z całego serca nie polecam :)

Ps: Słaba grafika :P

Opublikowano

Server może i fajny. Życzę powodzenia. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Nie polecam serwera,a dlaczego ? Bo to są gotowe pliczki :)) ,a skąd wiem ? Bo Reecon właściciel tego szajsu 2 dni temu szukał technika , a nie możliwe że już będą startować. Nie polecam i nie zagram i nie warto :) Reecon nawet nie wie jak wgrać pliki na dedyka czy na vps'a jedyne co umie to zrobić rangi na ts ,a i pewnie szybko padnie , często zmienia zdanie , uwierzcie mi znam tą osobę długi i z całego serca nie polecam :)

Ps: Słaba grafika :P

To czyli tak jak ty, robisz na gotowcach?

Ty juz miales szansę, ale gowno potrafisz.

a ja dam szanse ziolaskowi, i zobaczymy. :D

Opublikowano

Pewnie ceny zmianek dodan sa kosmiczne w sklepie bronie 75 i 65 gdzie drop stalki tarcze 61 eq z lez eboy buty feniksa jak z koniem bojowym co ile sie czyta medale kd max ?

Zmianki oraz Dodania sa u npc w M1 1 dodanie to 700k a zmianka 800k. Drop yangow zostal zwiekszony i dopasowany :) Zostaje jeszcze szkatulki serwerowe oraz Metiny , bossy .

Bronie 75 dropia ze szkatulek smierci oraz ripera

Tarcze oraz eq z lez V2.

Konia bojowego dostaje sie na start .

KD +4 

@ Client 

https://mega.co.nz/#!JdJ1nTZK!M_HB9pZBdAPl5QIjXKRpyfV6lffbQMI0jwhCJ9SGa2o

Widzimy sie na serwerze! :)

Opublikowano

Myślę, że serwer nie wypali ponieważ dużo hardów jest i to sporo lepszych od tego gdzie roi się pełno nowości ... tutaj szczerze nic ciekawego nie widzę.

Hard serwery bardziej się robi z nowościami itd a nie coś w stylu PL'a...

Życzę żeby wszystko wyszło pomyślnie :D

Opublikowano

Myślę, że serwer nie wypali ponieważ dużo hardów jest i to sporo lepszych od tego gdzie roi się pełno nowości ... tutaj szczerze nic ciekawego nie widzę.

Hard serwery bardziej się robi z nowościami itd a nie coś w stylu PL'a...

Życzę żeby wszystko wyszło pomyślnie :D

Kolego to jest Medium nie Hard :P

Serwer już wystartował Zapraszamy!

Opublikowano

Kolego to jest Medium nie Hard :P

Serwer już wystartował Zapraszamy!

No serwer nie przypomina mi medium :D medium to bardziej bedzie mi przypominał serwer np DiamondMT3.

Ten to zdecydowanie wygląda na harda :D

Opublikowano

Odłamek Energii to chyba nie jest ulepek, tylko u alchemika sie utwarza Krysztal Energi, i tam się dostaje jakis bonus chyba? ;p

Opublikowano

Zostanie to wprowadzone w nocnej aktualizacji :)

Takie coś powinno być przed startem wprowadzone -.-

Opublikowano

Nie ma sensu wbijać, 10min = kaszana. Za biologa są nagrody z pl'a, zrobilem sobie 10kk u handlarzy kupując i sellając itemy, bo ceny są źle poustawiane xD  lipa, a szkoda :p

VsxuB58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...