Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wejdę zobacze i dam edita.

Nie polecam zeby wejsc na serwer męczyłem sie 30min wbijem patrzę a tu pustki po chwili ktos wbił na spawn i zaczoł bic Dafuq?

ogólnie słabo

Opublikowano

wejdę zobacze i dam edita.

Nie polecam zeby wejsc na serwer męczyłem sie 30min wbijem patrzę a tu pustki po chwili ktos wbił na spawn i zaczoł bic Dafuq?

ogólnie słabo

•  
  • ortografia
  • po co dajesz posta zanim sprawdzić?
  • w jaki sposób męczyłeś się 30 minut?
  • Pustki + Ktoś wbił na spawn" ("dafuq?")
  • dlatego ze nie da sie wejsc an serwer ;3

•  

No spoko, nic co napisałeś nie trzyma się kupy

Opublikowano

Hmm jakoś nikt mi nie pisze że na spawnie jest pvp włączone i ktoś zabija innych więc już mogę powiedzieć że nawet nie chciało ci się wbić a pewnie tylko antyreklamę chcesz zrobić. Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie na serwerze została dodana modyfikacja na nowe lepsze potworki. Dodatkowo do tego został naprawiony respawn zwierząt i potworków więc teraz możecie się cieszyć nie lada wyzwaniem gdyż by przetrwać teraz trzeba się naprawdę postarać. W ciągu najbliższych dni zostanie również zaktualizowana strona (silnik+wygląd)

Opublikowano

Witam ten server jest najlepszy w Polsce szukałem takiego servera od dawna aż tu trafiłem na ten server bardzo polecam ten server, Administracja jest superowa można pogadać i pomogą Tobie jeżeli masz problem. Oraz zapraszam na ich 2 server z Pokemonami jest o co walczyć "honnor" ,jest dobra zabawa i tajemniczych miejsc goraco polecam.

5396.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko fajnie pieknie wiec stwierdzilem ze zagram, a tu pierwszy PROBLEM!

Przy probie sciagniecia launchera kazda przegladarka go blokuje gdyz wykrywa wirusy czy cos tam... Takze przepraszam ale raczej nie polecam na chwile obecna.

Opublikowano

Wszystko fajnie pieknie wiec stwierdzilem ze zagram, a tu pierwszy PROBLEM!

Przy probie sciagniecia launchera kazda przegladarka go blokuje gdyz wykrywa wirusy czy cos tam... Takze przepraszam ale raczej nie polecam na chwile obecna.

Praktycznie każdy launcher ma "wirusy" :) To jest problem antywirusów przez co żadnego z nich nie używam.

A i raczej ta prezentacja nie jest aktualna bo już jest inna edycja serwera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...