Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

praca6.png

----------------------------

Informacje

Wersja1.7.10

IP: server.indbuildcraft.pl

WWW: indbuildcraft.pl

Typ serwera: 
Techniczny + Survival

Ilość slotów: 
80

Premium:
NoN-Premium

Rekrutacja:
 Nie

Whitelist (Biała lista): 
Nie

Nether: 
Tak

End: 
Tak 

PvP:

Tak

Opis

IndBuildCraft jest serwerem technicznym. Panuje u nas miła atmosfera,

gracze są przyjaźnie nastawieni i każdy sobie pomaga.

Modyfikacje na serwerze są tak dobierane aby gra nie była zbyt łatwa,

ani zbyt trudna a gracz był w stanie stworzyć każdy system i mechanizm

jaki tylko zapragnie.

OD Autora

Jeśli chciał byś zagrać na naszym serwerze i dowiedzieć się czegoś

więcej o nim zapraszamy na stronę indbuildcraft.pl na której

znajdziecie informacje dotyczące VIP-ów czy listy modyfikacji

oraz wiele więcej informacji. Można również zadać pytanie poprzez

dodatek GG na stronę.

Spawn

2015-03-17_17.22.42.png2015-03-17_17.23.42.png

ARENY

2015-03-28_13.12.44.png2015-03-28_13.14.59.png

2015-03-28_13.15.08.png

2015-03-28_13.17.53.png

Katakumby (w budowie)

2015-03-28_13.15.36.png

Opublikowano

Mógłbym prosić o wrzucenie clienta na inny hosting? typu speedyshare czy coś,bo z Mega.co.nz nie chcę mi się pobrać,będę wdzięczny.

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

Serwer naprawdę polecam, lagów brak, świetnie zbalansowana paczka, istnieje on już praktycznie od bety minecrafta więc doświadczenie mają + administracja miła pomocna i co najważniejsze praktycznie zawsze jakiś mod jest online.

PS. Ten moderator never1908 to naprawdę świetny gość xD

Opublikowano

Staramy się pomagać jak tylko możemy. Oczywiście nie każdy jest w stanie w każdym przypadku, lecz jeśli jeden nie pomoże to inny nadrobi xDD a gdy moderator nie może pomóc to mamy na tyle wspaniałych graczy którzy sobie wzajemnie pomagają. Co do twoich słów pajeczek, jak się czyta takie komentarze to aż się chce wkładać jeszcze więcej pracy w serwer. Pozdrawiam.

Opublikowano

Juz chcialem wejsc lecz zobaczylem liste zablokowanych itemkow... Zamiast blokowac itemki probojcie naprawic bledy z nimi.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Razor to ze jakiś przedmiot jest zablokowany to dlatego ze laguje crashje albo klonuje. Problem leży po stronie kodu modyfikacji na który my wielkiego wpływu nie mamy i możemy tylko czekać aż developerzy naprawią kod.

Opublikowano

Zdecydowanie najlepszy serwer Techniczny od czasów Bety 1.6 (albo wcześniej) w polsce, ale....

• Kisiego często nie ma (chociaż modzi są prawie zawsze, więc wybaczyć można)
  • Niektórzy modzi (np. "diil" który z resztą jest fajny i pomocny :) ) czasami na osoby kłócące się/problemy mówią "nie chce mi się <zrobić coś>" (doczepię się z ""niezależnością"" modów od administracji, jak to było z Insanitym..)
  • Od czasów Bety 1.6 nikt się nie nauczył backupować bazy danych / plików (chociaż to już może być zmienione) ostatnio wywaliło w kosmos bazę danych...
  • Lagi, błędy, crashe ... nie non-stop, ale jednak są w godzinach szczytu etc.
  • Nie ma Greg-Tech'a 0.0
  • Nowa edycja co 1-2 miesiące :( (bez gregtech'a to ma w sumie sens)
  • Duużo zablokowanych itemów
  • ... ale plusów wymienił bym dużo więcej :)

No i wkurza trochę "zmiana stylu" serwera (dodanie EEC3, Project E, Mekanism, wywalenie GregTech'a)

Ale dalej twierdzę że INDBC jest lepszy od np. Tekkit'a

Opublikowano

Słaba prezentacja, bez screenów i opisu. Dodajcie jakies obrazki i wiecej informacji o serwerze bo teraz to wyglada jak robione przez ludzi z pewnego serwera na litere R.

images.jpg

Opublikowano

Słaba prezentacja, bez screenów i opisu. Dodajcie jakies obrazki i wiecej informacji o serwerze bo teraz to wyglada jak robione przez ludzi z pewnego serwera na litere R.

Hmm z pewnego serwera na litere "R". Może i nie chce wiedzieć co to za serwer ale innego serwera nie mam jak narazie. Co do screenów dzisiaj jeszcze albo jutro coś dodam jak chcesz.

A co do tego jak wygląda prezka. No sorry ale ja grafikiem nie jestem etc mam trochę roboty więc wygląda jak wygląda.

Opublikowano

Po pierwsze primo jakoś nie mogę znaleźć linku do pobrania lauchera ale to moze akurat mój błąd podpity jestem.

Po drugie itemy zablokowane??? podobno lagujące itp... jakoś jak grałem ostatnio na 1.7.10 ender quarry nie lagowało chyba że ja jestem jakiś inny.

na plecaki "backpacki" żeby nie było możliwości kopiowania itemów są odpowiednie pluginy a sam osobiście na serwerach gdzie nei ma plecaków nie grywam bo nie będę biegał jak idiota ze spawnu do domku czy do kopalni bo znajac zycie jest dostepny jeden sethome.

po trzecie ostatnie i najważniejsze piszecie że jestescie jedynym w polsce serwerem na modach czy tam najlepszym serwerem na modach, niestety nie wchodząc na serwer bo jakoś nie mogę wejść ale już widze ze grałem na lepszym dużo lepszym serwerze polskim z modami

Opublikowano

Co do linku do pobrania to jest na stronie przycisk którego nie trudno nie zauważyć. "Podobno lagujące" a czy gdzieś tam pisze że lagujące?? Mogły się znaleźć z różnych powodów a co do ender quarry to chce je odblokować.

Jeśli są pluginy czy też mody które blokują kopiowanie i inne problemy z nimi związane to postaram się takowe poszukać i wgrać na serwer.

Opublikowano

Gorąco polecam server !
+miła atmosfera
+duża różnorodność modów
+dwie mapy

+80 slotów
+fajna administracja
+eventy, mini eventy
+nie crashuje

-niektórzy gracze mają lagi, niektórzy nie

Opublikowano

Witajcie drodzy userzy. Dnia dzisiejszego zaktualizowana została prezentacja (Zmienione logo i dodane parę screenów). Co do samego serwera i innej naszej przyszłości to niebawem czeka tez parę zmian. Nie wiemy co prawda w jakim czasie ale wcześniej was poinformujemy o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...