Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o nowym wyzwaniu społeczności z okazji dnia Św. Patryka?

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu nie ma rozdawania w ciągu 3 dni. Pamiętam, że gdy dawali CPP z okazji chińskiego roku, wszyscy dostali w drugi dzień w okolicach wieczoru.

Opublikowano

Nie wiem, czy źle zrozumiałeś, czy źle napisałem, ale wiem, że mają 3 dni. Po prostu rozdali każdemu za jednym zamachem i o dziwo już w drugi dzień, a nie wszystko na ostatnią chwilę. Ale i tak na fejsbuku wszyscy płaczą o te CPP.

Opublikowano

Nie wiem, czy źle zrozumiałeś, czy źle napisałem, ale wiem, że mają 3 dni. Po prostu rozdali każdemu za jednym zamachem i o dziwo już w drugi dzień, a nie wszystko na ostatnią chwilę. Ale i tak na fejsbuku wszyscy płaczą o te CPP.

Brak płaczu na fb o nagrody z eventu byłby oznaką końca świata :v

Opublikowano

Nie żebym przejawiał cebulę ale CHCĘ MOJE GTO (albo coś innego)

I tak ci nic fajnego nie poleci, tak jak mi nie leciało nic fajnego na mainie starym i aktuanym (a na syf acc fajne autka) chlip chlip

Opublikowano

Skoro wierzycie, że i tak wam gówno wypadnie, to się nie dziwcie, gdy GTO poleci. Ja wierzę w swoje szczęście i myślę, że coś fajnego wyłapię.

Opublikowano

Skoro wierzycie, że i tak wam gówno wypadnie, to się nie dziwcie, gdy GTO poleci. Ja wierzę w swoje szczęście i myślę, że coś fajnego wyłapię.

Wiara czyni cuda, nie mów tego z zusie, bo każą czekającym wierzyć xD

Opublikowano

Mamy CPP!

755241427305623669131.png

Nie jest źle, ale szału też nie ma

No to go dej, jak szału nie ma. Dostałeś super auto, super edycje.

Mnie się tak nie poszczęściło, ale dostałem też coś fajnego.

Może nie ma jakiegoś super nie wiadomo czego, kiedy widziałem kolekcjonera nissanów spodziewałem się nismo, ale też nie jest źle. Przynajmniej jakaś fajna edycja.

post-1026160-0-16822100-1427309260_thumb.png

Opublikowano

Nie serio na tym się wypróżnia czy co? A może to samochód dla kota?

PS: Wkładać coś do tego czy sprzedać?

YWs0T7n.png

Opublikowano

Do podcierania du*y! xD

Trafiłeś syf. Totalny.

Nabiło ci chociaż osiągnięcie+zawsze jakieś igc za sprzedasz chyba ze kolekcje prowadzisz :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...