Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o nowym wyzwaniu społeczności z okazji dnia Św. Patryka?

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masakra. Prawie godzinkę temu udało nam się osiągnąć 219 612 zawodów. I to w jeden dzień. Jutro my już to skończymy? Jak tak dalej pójdzie, to zbijemy te 500.000. 5 razy.

Opublikowano

Co Ci w tych felgach nie pasuje? Najlepsze za IGC, skoro Ci nie podchodzą, to musisz czekać na pakiet. Ach, ta cebulka.

Mi pasują, z*********e pasują do mojego porsche, czegoś gorszego się spodziewałem.

702131427095900917524.png

Opublikowano

Mi pasują, z*********e pasują do mojego porsche, czegoś gorszego się spodziewałem.702131427095900917524.png

Ja natomiast spodziewałem się czegoś znacznie lepszego, ale cóż, ważne że car pack będzie ;)

Opublikowano

aby tym razem cos lepszego mi droplo bo ostatnim razem to nissan skyline 2000 czy jakos tak wylecial :P

wczoraj kupilem dwa pakiety i dwa nissany 350z stockowy i nfs underground 2 edition dobry jest? i do jakiej klasy sie nadaje?

76561198125755300.png

Opublikowano

aby tym razem cos lepszego mi droplo bo ostatnim razem to nissan skyline 2000 czy jakos tak wylecial :P

wczoraj kupilem dwa pakiety i dwa nissany 350z stockowy i nfs underground 2 edition dobry jest? i do jakiej klasy sie nadaje?

Kupa. Stockowy sprzedaj, drugi sobie zostaw.

Edit -  o ile dobrze kojarzę, 350z U2  z gromlenami jest wymaksowany w C. Zostaw sobie go w C, szkoda części wywalać.

Opublikowano

11 na 10 ucieczek zrobione. Teraz czekam na CPP.

A kiedy je zrobiles?

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Teoretycznie termin wykonywania był do dziś, więc powinieneś dostać ccp (dlatego pewnie opóźnione jest rozdawanie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...