Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o nowym wyzwaniu społeczności z okazji dnia Św. Patryka?

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak w temacie. Co sądzicie o tym wydarzeniu? Pakiet z nagrodami to każdy chce i dostanie ( chyba, że nie spełni warunków), ale co myślicie o tych felgach? Może cuś ciekawego? Pisali, że ''NOWE'', więc liczę, na coś mega, a nie jakieś talerze. 

@Edit Ach, przepraszam. Szybko pospieszyłem się z tematem, nie klikając w link - a w linku były właśnie te feldżi. Gdyby ktoś nie wiedział, nagroda to:

50 000 ukończonych ucieczek drużynowych Outlaws = odblokowanie kół 17″ Racing Hart CP (Style A)
100 000 ukończonych ucieczek drużynowych Outlaws = odblokowanie kół 18″ Racing Hart CP (Style A)
150 000 ukończonych ucieczek drużynowych Outlaws = odblokowanie kół 19″ Racing Hart CP (Style A)
200 000 ukończonych ucieczek drużynowych Outlaws = odblokowanie kół 20″ Racing Hart CP (Style A)
250 000 ukończonych ucieczek drużynowych Outlaws = odblokowanie kół 21″ Racing Hart CP (Style A)
500 000 ukończonych ucieczek drużynowych Outlaws = pakiet z samochodami-nagrodami dla wszystkich, którzy ukończyli ucieczkę drużynową Outlaws co najmniej 10 razy (zaliczane, kiedy wszyscy kierowcy przekroczą linię mety)

Felgi na google grafika wyglądają nieźle, mam nadzieję, że to te które wyświetlają. Mam nadzieje, że tło wokół tych kół będzie niebieskie, a nie tak jak w przypadku tych za IGC - szare (ot tak, taka moja fobia :rolleyes: . 

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nowego, po prostu niektóre felgi aktualnie dostępne za SB zostaną na pewien czas udostępnione za IGC, a co do pakietów nagród, to nie będzie tak łatwo ich zdobyć, bo zawsze znajdzie się jakiś gracz który nie ukończy ucieczki.

Opublikowano

Chociaż tyle że moja ulub. ucieczka ^^ daliśmy radę zrobić 888 888 sprintów to co to dla nas 500 000? xD

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Tak to już jest że ludzie nie potrafią uszanować nic, tylko wiecznie narzekają.

Jak dobrze rozumiem nagrodą za 10 ucieczek będzie car pack?

''500 000 ukończonych ucieczek drużynowych Outlaws = pakiet z samochodami-nagrodami dla wszystkich, którzy ukończyli ucieczkę drużynową Outlaws co najmniej 10 razy (zaliczane, kiedy wszyscy kierowcy przekroczą linię mety)'' Chyba najpierw będzie trzeba ukończyć 500.000 razy.

Opublikowano

Gdyby nie ukończono wyścigu 500 000 razy, to byłaby wielka strata, bo felgi to słaba nagroda.

Ale opłaca się wykonywać te ucieczki chociażby dla nabijania licznika 500 000 ucieczek, żeby zbliżać szansę na CPP :)

---

Te felgi są całkowicie nowe - wcześniej na 99% nie były dostępne w grze.

---

Podpiąłem temat ;)

f

Opublikowano

Gdyby nie ukończono wyścigu 500 000 razy, to byłaby wielka strata, bo felgi to słaba nagroda.

Ale opłaca się wykonywać te ucieczki chociażby dla nabijania licznika 500 000 ucieczek, żeby zbliżać szansę na CPP :)

---

Te felgi są całkowicie nowe - wcześniej na 99% nie były dostępne w grze.

Co nie zmienia faktu że dla głupich felg nie chciało by mi się jeździć tego. I jeszcze ich ceny.. nie są zbyt atrakcyjne.

Opublikowano

Ale w końcu będziemy mieli jakieś fajne feldżi, bez konieczności jazdy, aby kiedyś tam, jakieś (paskudne) wypadły. Jeżeli guglu grafika nie kłamie, to felgi wyglądają tak:

post-1026160-0-22042600-1426622004.jpg

Więc bardzo ładne :-)

Opublikowano

Jeśli chodzi o felgi, to zawsze miałem (i mam) ich pod dostatkiem, wypada mi ich tyle, że nie mam co z nimi robić :) Inna sprawa, że jakieś super fajne to one nie są.

A co do zdjęć z google to ja bym się tym nie sugerował.

Opublikowano

Hmm czy jesli odpale bota od gmz to bd naliczac? xD bo jesli tak to sam nabije te 500k :p

wagner.jpg

Opublikowano

Obawiam się, że tebotem z trainera by gmz v23 nie zrobisz samemu w tym terminie 500k ucieczek :P

no chyba ze zalacze stara wersje xD oczywiscie wiem ze dostane bana ale warto sprobowac :D Od czego w koncu ma sie 50 kont :p

wagner.jpg

Opublikowano

Nie trzeba oszukiwać, gracze napewno się zmobilizują i zrobią te 500k.

@MisterMatiek w tych felgach nie ma nic szczególnego, podobne mogę trafić za darmo z kart.

Jest wiele rzeczy, które na pierwszy rzut oka wydawają się bardzo podobnie, ale jednak są różnice. Często felgi różnią się ilością ramion, a mamy wrażenie, że jedne z nich bardziej pasują.

Z innej beczki. Na fenpejdżu NFS Johny Walker są 4 flagi - 3 niemieckie i amerykańska. Są przypuszczenia, że tyczy się to rotacji. Macie swoje typy?

Opublikowano

no chyba ze zalacze stara wersje xD oczywiscie wiem ze dostane bana ale warto sprobowac :D Od czego w koncu ma sie 50 kont :P

Gorzej jak się skapną że coś za szybko bo spróbuje pareset ludu i anulują wszystko w pizdu.

Opublikowano

Gorzej jak się skapną że coś za szybko bo spróbuje pareset ludu i anulują wszystko w pizdu.

Ja jako porządny obywatel łorda nie moge dopuścic by nie zrobiono tych 500k ucieczek :)

wagner.jpg

Opublikowano

I tak raczej zostaną te ucieczki ukończone.

Czym było przejechanie 888888 wyścigów, przy czym jeden user musiał przejechać 8 wyścigów...

Teraz trzeba 500000 ucieczek, przy czym jeden gracz musi przejechać 10 ucieczek.

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...