Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ArcaniS.pl

nSc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli administracja będzie dbała o serwer po starcie, a przed ogarnął reklamę to może coś z tego być. 

PS: grafika również mi się nie podoba, mam nadzieję że zmienicie ją przed startem.

Opublikowano

Easy/pvp? Moim zdaniem nie opłaca się robić takich serwerów.

Polecam ze względu na Shakiego i Slayera  ;)

W ile wbije max.poziom postaci? (Czas przybliżony poproszę). 

w jakies 4 lata wbijesz 90 poziom w m1 :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

No na razie macie reklamę u youtuberów 100+ lepiej się postarajcie o większą reklamę bo na serwie może być mniej niż 100 online 

Odkrywca
Opublikowano

No na razie macie reklamę u youtuberów 100+ lepiej się postarajcie o większą reklamę bo na serwie może być mniej niż 100 online 

Spokojnie  , o reklamę się nie martw ;) Zapewniam Cię że będzie więcej online.

­

Opublikowano

dobrze, że się przyznaliście chociaż, że nie wasz :D tylko gotowiec. Myślałem że to shifta bo on coś takiego pokazywał ale jednak to coś innego i to wasze jeszcze gorsze ;p

Opublikowano

Trochę uboga prezentacja. Serwer jakoś nie przyciągnal mojej uwagi, moze dlatego ze wydaje się bardzo podobny do kazdego innego ostatnimi czasy. Teraz rynek serwerów Metina jest ogromy (z tym, że tylko nieliczne reprezentują coś ciekawego), a ludzie lubią wybrzydzać. Tak czy inaczej rzycze powodzenia ;)

sygnaaapn_wenrsax.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Mori jest to człowiek nieogarnięty, tępy i tręd*waty ;c Serwer idealny na hamachi :D a nie na dedyka ... teraz takie serwery startują że bania mała. 

Ps.

Kocham Eriona <3 :*

Odkrywca
Opublikowano

Nie polecam  pomysł wywarów zerżniety od szifta ,wystarczyło tylkko wspomnieć o tym przy morim i wszystko juz przelane na nowy serv... http://screenshu.com/static/uploads/temporary/u7/z2/t6/mf5b3u.jpg

Sponsoruje go niewypal mori active ci padl to i to Ci padnie :D

Nie polecam ze względu na Mori jest to człowiek nieogarnięty, tępy i tręd*waty ;c Serwer idealny na hamachi :D a nie na dedyka ... teraz takie serwery startują że bania mała. 

Ps.

Kocham Eriona <3 :*

Trochę uboga prezentacja. Serwer jakoś nie przyciągnal mojej uwagi, moze dlatego ze wydaje się bardzo podobny do kazdego innego ostatnimi czasy. Teraz rynek serwerów Metina jest ogromy (z tym, że tylko nieliczne reprezentują coś ciekawego), a ludzie lubią wybrzydzać. Tak czy inaczej rzycze powodzenia ;)

Oj panowie :) , spokojnie , hejty na moriego ? shiftus czy Ciebie pogieło ?( Jescze dwóch kolegów przyprowadził żeby zhejotwali i cieszy xD , powiem ci że bym nie zauważył gdyby jeden z twoich "kolegów" nie napisał "Kocham eriona" ) to że twój serwer był niewypałem nie znaczy że ten taki będzie.

Jutro pojawi się całkowicie nowa prezentacja w "Publikacjach Serwerów" Liczę na to że się wam spodoba :) 

­

Nie polecam ze wzgledu na Moriego a bardziej jego podejscie jako "sponsora" Ale chetnie zobacze co z tego wyjdzie... -.-

Nie polecam ze wzgledu na Moriego a bardziej jego podejscie jako "sponsora" Ale chetnie zobacze co z tego wyjdzie... -.-

dobrze, że się przyznaliście chociaż, że nie wasz :D tylko gotowiec. Myślałem że to shifta bo on coś takiego pokazywał ale jednak to coś innego i to wasze jeszcze gorsze ;p

W ogóle nie rozumiem tego co napisałeś :/ Co jest gotowcem ?

­

Opublikowano

Da sie dostac na bete jakos? ;D

Jest ts servera?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Z chęcią wbije w koncu jakis serwer easy/pvp a nie samem med, hard

fajnie wygladaja te seciki

mozna prosic o tabele bonosow, czy  max lvl zostanie zwiekszony?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Da sie dostac na bete jakos? ;D

Jest ts servera?

Beta zamknięta, aktualnie przebywamy na ts.xavion.pl

Z chęcią wbije w koncu jakis serwer easy/pvp a nie samem med, hard

fajnie wygladaja te seciki

mozna prosic o tabele bonosow, czy  max lvl zostanie zwiekszony?

Tabela z bonami bedzie dodana w głównej prezentacji , a z lvl jeszcze sie zobaczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...