Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ArcaniS.pl

nSc

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Fajne sety , edytowany biolog, oraz fajne nowości a przede wszystkim easy/pvp czyli jakaś nowość bo teraz mało takich serwerów.

Może zawitam ;)

Bardzo się cieszę ! :) 

Zapraszam !

­

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam i zapraszam ! Szykuję się super serwer ! :)

Gdzie ty widzisz coś krzywego oprócz ss weryfikacji :)

JRdc.jpg

Ikonki robił wam grafik, czy z jakiegoś forum ?

Odkrywca
Opublikowano

JRdc.jpg

Ikonki robił wam grafik, czy z jakiegoś forum ?

Taka nie równość jest mało zauważalna jesteś pierwszą  osobą która się tego dopatrzyła , na forum dostał byś plakietkę "sokole oko" :) 

Niektóre ikonki ja robiłem a niektóre są z różnych for lecz tez są edytowane.

­

Opublikowano

Taka nie równość jest mało zauważalna jesteś pierwszą  osobą która się tego dopatrzyła , na forum dostał byś plakietkę "sokole oko" :)

Niektóre ikonki ja robiłem a niektóre są z różnych for lecz tez są edytowane.

­

Mało zauważalna. Błagam Cię...

Zamiast rznąć głupa i bawić się w śmieszka, mógłbyś się zająć poprawieniem tej prezentacji.

Kolejna nierówność:

KRdc.jpg

Skąd trutka ?

Odkrywca
Opublikowano

Mało zauważalna. Błagam Cię...

Zamiast rznąć głupa i bawić się w śmieszka, mógłbyś się zająć poprawieniem tej prezentacji.

Kolejna nierówność:

KRdc.jpg

Skąd trutka ?

Serwer jest cały czas w fazie testowej , prezkę oczywiście że poprawię jak będę dodwał do PREZENTACJI SERWERA :)

Dobijasz mnie ...

­

Odkrywca
Opublikowano

Sa servery z takim bizu i dlatego na nich nie gram xD

Możesz mi pokazać ? :)

­

Kolce na secie 110lv zmiencie bo to juz mnie drazni bo to jest nasior na "POE"

Okej zostanie zmieniony ;) , tak jak pisałem to jest beta wszystko na bieżącą edytujemy.

Opublikowano

bardzo ciekawa prezentacja, na pewno wbije i czekam na start, gorąco polecam

Koedira :P

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Dopiero zaczynam robić grafikę na serwer , myślę że powinno się oceniać jaki jest serwer a nie grafika ;) , lecz w sumie każdy ma inny gust , jednemu się podoba jednemu nie ;/ Dzieki za wypowiedź i zapraszam na start :) ( zauważyłem że helios tez "hejtowałeś" a w vesterisie to się chyba zakochałeś :) , lecz tam tez były hejty od innych na grafike , lecz to jest tak jak pisałem każd ma inny gust ;> )

ZAPOWIEDZ OD IZUMIEGO ! 

­

vesterisi hejtowałem pety

Co do serwera to mi się podoba, tylko ta rozmazana grafika "masakra"

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

vOdzia sponsor? a to ciekawe :)

może Pan sponsor łaskawie by się ze mną skontaktował bo ja już sam nie wiem ktore GG to jego xD xD

@topic

Serwer w miare spoko jak na easy/4fun

Jak będzie dobrze dopracowany i zrobią dobrą reklame to będzie miło :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

na Dungeony można chodzić samemu bo nie każdy gra z gildią a w prezce jest ze tylko z dungeonów ulepki jak nie można chodzić samemu to bez sensu i nie zagram 

Opublikowano

na Dungeony można chodzić samemu bo nie każdy gra z gildią a w prezce jest ze tylko z dungeonów ulepki jak nie można chodzić samemu to bez sensu i nie zagram

Na dungach będą lecieć te bardziej wartościowe i lepsze ulepy ;)

Na te dungi będziesz potrzebował 2 osoby np. Body i buff

Odkrywca
Opublikowano

Serwer easy/pvp coś czego szukam. Wbiję! 

PS. dungeony 2 osobowe to porażka ;)

Nadal myślimy jak to zrobić :) , w końcu to serwer Easy/PvP , więc może damy żeby były 1-osobowe ;)

­

Opublikowano

Nadal myślimy jak to zrobić :) , w końcu to serwer Easy/PvP , więc może damy żeby były 1-osobowe ;)

­

Takkk pliss dajcie 1 osobowe by było z*********e i wszystkim by pasowało  B)  B)  B)

Opublikowano

Skąd bronie na 75? Najwyraźniej nie doczytałem :v

Riper, wróżka oraz generał  ;)

Takkk pliss dajcie 1 osobowe by było z*********e i wszystkim by pasowało   B)   B)   B)

Będą dungi 1 osobowe ;)

Opublikowano

Z miłą chęcią wyrażę pozytywną opinię o tym serwerze. A mianowicie, prezentacja jest przejrzysta lecz wymaga lekkiej korekty odnoszącej się napisów. Sama prezentacja informacji o serwerze jest dobrze skonstruowana co sprawia, że czyta się ją bardzo przyjemnie. Idealny dobór setów oraz innych przedmiotów sprawi, że gra będzie urozmaicona.

Zapraszam na start!! ­

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o takim sponsorze. Grafika, tak jak powiedziano wcześniej nie jest najlepsza. Również nie jest najgorsza, bo i widziałem prezentacje conajmniej o poziom niższe. Będąc na telefonie nie widzę napisów w prezentacji, a i obrazki są ledwo widoczne. Ogólnie oceniam 6/10. Powodzenia!

Odkrywca
Opublikowano

­

Pierwszy raz słyszę o takim sponsorze. Grafika, tak jak powiedziano wcześniej nie jest najlepsza. Również nie jest najgorsza, bo i widziałem prezentacje conajmniej o poziom niższe. Będąc na telefonie nie widzę napisów w prezentacji, a i obrazki są ledwo widoczne. Ogólnie oceniam 6/10. Powodzenia!

Dzięki będę poprawiał , tą prezentację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...