Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dostać Vac'a?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VAC powinien Cię zbanować w trakcie rozgrywki, po rozgrywce. To także zalezy czy Twoje WH bylo wykrywalne czy nie. Mineły już 3 miesiące więc nie powinieneś dostać bana. Dla ostrożności nie wpłacałbym na konto eurosków do jakiegoś miesiąca : )

Opublikowano

Wtedy ten cheat był Undetected czy Detected?

Undected ludzie skarżyli się że podostawali bany ale to było w styczniu.

Opublikowano

VAC banuje w przeciągu 2-3 tygodni, najpóźniej do 2 miechów. Ci co dostali bana po pół roku to musieli używać jeszcze cheatów poźniej, graj spokojnie jeszcze miech, jak nie będzie bana, wpłacaj euroski i graj spokojnie. :)

Opublikowano

Otrzymałeś już tyle odpowiedzi, że nie wiem po co odświeżasz. Możesz nadal dostać bana, to, że banują po 2-3 tygodniach to głupota, mogą falą pójść, bo przecież mają to w logach. Jak masz jakieś wartościowe itemy to przenieś sobie na inne konto. No chyba, że to był płatny czit, wtedy możesz spać spokojnie, valve ma umowę z lepszymi płatnościówkami nondetected, właśnie dlatego takie są ;)

Opublikowano

Powiem tak vac jest do wszystkiego zdolny i do wszystkiego dojdzie kto kiedy jak i gdzie , więc najlepiej zbieraj na nowe konto ^.^ . Nie opłaca się cheatować bo i tak to wyjdzie po pewnym czasie .. grać czysto hard play game ;] .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Jeżeli już masz potrzebę "przetestowania" takiego cheat'u to możesz to zrobić ale tylko na botach oraz przy wyłączonym łączu internetowym (żeby Steam nie miał żadnego "kontaktu" z tobą).

Opublikowano

To jedni mówią że mogę jedni że raczej nie, to kurde jak wreszcie bo jestem totalnie zmieszany. Ktoś miał tak że dostał vaca na botach i po jakim czasie? Bo jakoś to że wasi koledzy dostają to aż nie chce mi sie wierzyć bo jeśli nawet włączyli na chwile na serwer chroniony to dostaną bana na 99%. 

Po tygodniu dostałem VACa za granie na lanie z bratem na czitach (brat na zbanowanym koncie grał) ponieważ nie włączyłem -insecure -.- Gj volvo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...