Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dostać Vac'a?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chodzi mi o to że raz odpaliłem jakiegoś cheata chyba to było jakieś wh na botach na dosłownie 1 minute jednak było to jakieś 3,5 miesiąca temu. Czy mogę jeszcze dostać vaca?

Opublikowano

Obys dostał bana :)

Pozdro666

Pozdro nigdy nie grałem na haxach by uprzykrzyć komuś grę. Sprawdziłem tylko jak to działa.

Opublikowano

Pozdro nigdy nie grałem na haxach by uprzykrzyć komuś grę. Sprawdziłem tylko jak to działa.

głupota jest dawanie vaca za granie na boty na singlu :D ale to jest volvo więc wiesz.

$$$

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

głupota jest dawanie vaca za granie na boty na singlu :D ale to jest volvo więc wiesz.

$$$

W sumie to cały system vac to głupota. Czyli w takim razie lepiej przenieść skiny na inne konto czy coś w tym stylu? W sumie to ja nawet nie wiem co to za cheat był, włączyłem jakieś okienko się wyświetliło i wyłączyłem grę.

Opublikowano

W sumie to cały system vac to głupota. Czyli w takim razie lepiej przenieść skiny na inne konto czy coś w tym stylu? W sumie to ja nawet nie wiem co to za cheat był, włączyłem jakieś okienko się wyświetliło i wyłączyłem grę.

Lepiej przenieś sobie skiny itp 

Ale z tym że VAC to głupota to z tym  się nie zgodzę bo gdyby go nie było to Aim na Aimie by siedział.

Wole zbyt surowy antycheat niż jakiś antycheat co nic nie daje .

Opublikowano

Ja dostalem bana vac. Nie uzywalem nigdy cheatow, ale kiedys pare razy zdarzylo sie nie ze nie wylaczylem skryptu ktorego uzywalem do czegos innego i spacja klikala sie x2,x3 i byl jakby bunny hop. No i vac pomyslal ze to hax xD

Opublikowano

Lepiej przenieś sobie skiny itp 

Ale z tym że VAC to głupota to z tym  się nie zgodzę bo gdyby go nie było to Aim na Aimie by siedział.

Wole zbyt surowy antycheat niż jakiś antycheat co nic nie daje .

Moim zdaniem za surowe traktowanie, ktoś np. nieświadomie ściągnął jakiś plik który wchodził w proces cs'a i wiadome że antycheat da bana z automatu dla gościa. 

Rozumiem że jeżeli ktoś faktycznie cheatuje, to nie mam nic przeciw. Np. ja miałem kilka razy kolesia który liczył kafelki i trafiał same banie. Takich ludzi trzeba traktować "z automatu".

Opublikowano

Co wy k***a pierdolicie banda zjebanych gimbusów. Vac'a nie dostaniesz jak odpalałeś tylko na botach, ponieważ grałeś na swoim lokalnym serwerze, który jest bez vac'a. Vac'a możesz dostać tylko i wyłącznie jeżeli odpalałeś na serwerach z zabezpieczeniem Vac innej opcji nie ma. Co do tych gimbów, że dostali vac'a za nic, bo tak to jest jak się czituje wyjdzie się z gry a później już się czysto gra, a proces z haxem jest dalej wstrzyknięty w jakiś program.

Opublikowano

Co wy k***a pierdolicie banda zjebanych gimbusów. Vac'a nie dostaniesz jak odpalałeś tylko na botach, ponieważ grałeś na swoim lokalnym serwerze, który jest bez vac'a. Vac'a możesz dostać tylko i wyłącznie jeżeli odpalałeś na serwerach z zabezpieczeniem Vac innej opcji nie ma. Co do tych gimbów, że dostali vac'a za nic, bo tak to jest jak się czituje wyjdzie się z gry a później już się czysto gra, a proces z haxem jest dalej wstrzyknięty w jakiś program.

photo-thumb-1077097.png?_r=1412255701  Kto to jest "zjebanym gimbusem" XDD

@antypieseł

nie, nie możesz.

Opublikowano

To co fala gimbów gada że ludzie dostają (na boty). ja pierdziele teraz to już jestem totalnie zmieszany. na wszelki wypadek odinstalowałem i zainstalowałem na nowo cs'a i zrobiłem formata.

Opublikowano

To co fala gimbów gada że ludzie dostają. ja pierdziele teraz to już jestem totalnie zmieszany. na wszelki wypadek odinstalowałem i zainstalowałem na nowo cs'a i zrobiłem formata.

Nic ci to nie da bo jak już to vac idzie na konto.

Opublikowano

To jedni mówią że mogę jedni że raczej nie, to kurde jak wreszcie bo jestem totalnie zmieszany. Ktoś miał tak że dostał vaca na botach i po jakim czasie? Bo jakoś to że wasi koledzy dostają to aż nie chce mi sie wierzyć bo jeśli nawet włączyli na chwile na serwer chroniony to dostaną bana na 99%. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...