Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mapa bonusowa "?"

en123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

udalo sie komus wskoczyc na tę mape,na nowym kliencie?

mi nigdy wgl ani nikomu z moich znajomych nie udalo sie tam wskoczyc 

Opublikowano

mi tez,a gram w to juz jakies 5 lat...ale obilo mi sie o uszy ze jest takowa mapa i ze udalo sie komus tam wbić :O ale po nowym kliencie podobno jest ciezko tam wleciec...niby na YT jest filmik o tej mapie,ale czy to jest prawda to nie wiem-moze sciema to jest :unsure:

Opublikowano

mi tez,a gram w to juz jakies 5 lat...ale obilo mi sie o uszy ze jest takowa mapa i ze udalo sie komus tam wbić :O ale po nowym kliencie podobno jest ciezko tam wleciec...niby na YT jest filmik o tej mapie,ale czy to jest prawda to nie wiem-moze sciema to jest :unsure:

sa filmiki bo kilku osobom udalo sie tam wleciec ale wiesz tam jest bardzo ciezko bo te proty mocno bija i non stop za toba lataja nie ma bata ze tam dlugo sie wytrzyma :D ale jaka frajda trafic na taka mape :)

Opublikowano

ja zaś slyszalem ,ze ludzie jak juz sie tam dostana to po kilka dni siedzą,wiec raczej da sie uciekac przed protami...niby na godzine 1mln bialki z boxow da sie wyciagnac...ciezko powiedziec czy prawde mowia czy sciemniają-niby juz tam byli kilka razy :angry: ale to przed aktualizacją,bo teraz ich tam nie chce wbic-5h skakania przez tp i nic xD

Opublikowano

ja zaś slyszalem ,ze ludzie jak juz sie tam dostana to po kilka dni siedzą,wiec raczej da sie uciekac przed protami...niby na godzine 1mln bialki z boxow da sie wyciagnac...ciezko powiedziec czy prawde mowia czy sciemniają-niby juz tam byli kilka razy :angry: ale to przed aktualizacją,bo teraz ich tam nie chce wbic-5h skakania przez tp i nic xD

mozliwe ze tyle zbierali bo z 1 skrzynki podobno tam dropi 1000 bieli takze wiesz calkowicie realne jest uzbieranie tysiaca bonus boxow w ciagu god 

Opublikowano

Kiedyś jeszcze jak grałem w DO znajomemu z klanu się udalo wbić tam,był w grupie i widziałem mapa ???,ale długo nie przezył tam.1 osoba na 1000 skoków się tam dostaje.

b_560x95.png

Opublikowano

nie sadze by spearheadem byloby tam bez lipy bo napewno cos jest i na spearheada tam . 

chociaz warto prubowac moze sie uda i sie podtwierdzi :D jakby tam normalnie na zbieraczu pinezka mozna byloby latac to kosmos :D bialki tyle bym mial pewnie ze moglbym sobie x-2 z bieli czyscic :D

Opublikowano

Nie musieli tam siedziec po kilka dni bo mozna sie bylo po prostu wylogowac i zalogowac ponownie tam. ( Czy tez hale zmienic)

Ale naprawili to juz. w pachlogu na forum Do.DE pisze. Bo oczywiscie na polskim to maja problemy z tlumaczeniem

No i ten 1mln bialki na h to tez przesada mala bo strasznie malo na tej mapie

Opublikowano

Przed refaktoryzacją tam byłem, teraz nie wiem jak sprawa wygląda :)

ile skokowych tych zuzyles ?

no racja skrzynek tych duzo tam nie ma , ale mysle ze jakby spiac posladki to wiecej niz 500tys uzbierasz na godzinke

Opublikowano

Najlepiej skakac w nocy bo najmniejsza szansa ze ktos wskoczy za ciebie. no i oczywiscie jak jest ktos na serwerze kto tez probuje wskoczyc to kicha.

ja raz chyba przy 30 cpu wskoczylem a raz przy 15.

Teraz bez sensu tam skakac bo jak nie mozna zmienic hali ani wylogowac to juz sie tam nie wskoczy w niewidce i trzeba by sie ganiac z tymi protkami.

No i raz wskoczysz to musisz tam siedziec

Opublikowano

O co chodzi w tej mapie?

no to jest taka mapa na ktora trafia 1 osoba na 1000 i tam sa takie bardzo mocne protegity ktore cie ganiaja wszedzie i naparzaja jak szalone :D do tego sa tam skrzynki bonussowe i w kazdej skrzyneczce jest 1000 amunicji x4 i mozesz byc na tej mapie dopoki nie padniesz :D

Opublikowano

no racja skrzynek tych duzo tam nie ma , ale mysle ze jakby spiac posladki to wiecej niz 500tys uzbierasz na godzinke

nie wiem dokladnie ile na godzine ale ja w czapce tam latalem i napewno 500k na h nie zebralem

i wez pod uwage ze mnie nic tam nie gonilo.( bo z tego co tu piszecie to nikt nie wpadl na pomysl jak tam wbic w niewidce) Sa lepsze sposoby zarabiania:P

I tez nie wiem czy tam dziala ten bonus na podwójny drop z skrzyn + profil i  protokoly pet. jezeli dziala to mozliwe ze da sie tyle zebrac

Opublikowano

Najlepiej skakac w nocy bo najmniejsza szansa ze ktos wskoczy za ciebie. no i oczywiscie jak jest ktos na serwerze kto tez probuje wskoczyc to kicha.

ja raz chyba przy 30 cpu wskoczylem a raz przy 15.

Teraz bez sensu tam skakac bo jak nie mozna zmienic hali ani wylogowac to juz sie tam nie wskoczy w niewidce i trzeba by sie ganiac z tymi protkami.

No i raz wskoczysz to musisz tam siedziec

a jakich skokowek uzywac? JP-2CPU co wywalają na x-1 czy te co se mozna mape wybrac AJP-01?

Opublikowano

a jakich skokowek uzywac? JP-2CPU co wywalają na x-1 czy te co se mozna mape wybrac AJP-01?

podobno tych co na x1 wywalaja :D ale trzeba z 1000 ich miec . 

Marlo juz tam pisali wyzej ze to z niewidka juzn ie dziala wiec po co ty o tym piszesz ...

Opublikowano

100*50=1000 czyli 50 cpu skokowych 1

wiesz mozna powolutku uzbierac tych CPU i sprobowac poswirowac tam :D ale ogolnie chce cos przetestowac bo mam patent na ta mapke :P

Opublikowano

Można wiedzieć jaki?? :D Mój kumpel raz tam wleciał i chyba 3 skrzynki zebrał i wcale nie tak długo tam skakał więc nie powinno być znowu tak trudno :P

Opublikowano

Nie miałem zamiaru tam się znaleźć, trafiłem tam przez przypadek skacząc na 2 galę :)

Opublikowano

udalo mi sie tam wbić dzisiaj... 10 sekund polatalem i uberprot mnie spowolnil ,no i gleba :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ani jednego boxa nie wsysłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...