Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technikum - rekrutacja. Czy trudno się dostać do wymarzonej szkoły?

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nawet będziesz poza listą to możliwe, że ktoś zrezygnuje/przepisze się, albo otworzą więcej klas, dla nich to tylko większy zarobek.

Opublikowano

Byłem rok, nie polecam.

Bronisz tego liceum, że ja pie*dole... To, że ty chodzisz do liceum nie oznacza, że jest ono w każdym przypadku jest lepsze. Autor tematu poprosił o radę, a nie o to, żebyś podbudował swoje ego pisząc ciągle to samo...

Teraz jest niż demograficzny, ja z podobnymi wynikami co Ty trafiłem do jednego z najlepszych techników z mojego województwa.

Opublikowano

Brałem udział we wszystkich konkursach informatycznych od klasy 1 aż po tegoroczny styczeń. W drugiej klasie zostałem laureatem konkursu ogólnej wiedzy o informatyce. Reszta konkursów kończyła się na drugim etapie.

Laureaci mają pierwszeństwo w rekrutacji do szkoły średniej, więc dlaczego pytasz? Idziesz z laureatem do technikum? xD

Opublikowano

Teraz jest niż demograficzny, ja z podobnymi wynikami co Ty trafiłem do jednego z najlepszych techników z mojego województwa.

Podbudowałeś mnie i zmotywowałeś do działań. Dziękuję Tobie, i wszystkim, którzy wypowiedzieli się w tym temacie.

Mam nadzieję, że mi się uda i będę mógł się uczyć w tej szkole.

Wybieram technikum.

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...