Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morele usługa montażu i kod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż będę chciał kupić sobie kompa z zestawów mpc, i do tego złożyć go. Ale niestety nie wiem czy bym sobie sam poradził. Chociaż ja się znam jak składać niektóre części ale tylko niektóre, czasami mam kłopot ze składaniem kabli. I tak się zapytam, czy warto, żeby oni mi go złożyli, i czy mam dużą pewność, że złożą mi go poprawnie a nie na odpierdziel? Mam jeszcze kod promocyjny do tego. Jak coś piszcie, bo boję się, że by mogli mi go gównianie złożyć, a sam jakoś bym sobie poradził(Pewnie nie obeszło by się bez czytania instrukcji i oglądania 1.000.000 poradników)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Sam odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie.

Jeśli nie wiesz co i jak to po co się za to brać? 

Płacisz ? - wymagasz.

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy płacą za coś sporą ilość pieniędzy i na siłę próbują zrobić coś sami.

Jeśli firma zajmuję się składaniem komputerów, serwisem, sprzedażą itp. to chyba wiedzą co robią, nie można złożyć komputera byle jak... wszystko musi do siebie pasować i nie ma innej opcji ;) 

Rada na przyszłość:

Jeśli jesteś klientem to jesteś "władcą", Ty płacisz za coś komuś... nie odwrotnie.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

@Valky czytałem opinie i pare ludzi pisało, że im zle złożono, bo jakos kable nie byly docisnięte i coś tam jeszcze zle przy montowaniu.

Opublikowano

@Valky czytałem opinie i pare ludzi pisało, że im zle złożono, bo jakos kable nie byly docisnięte i coś tam jeszcze zle przy montowaniu.

W takim wypadku składasz reklamację i oczekujesz nowego sprzętu lub naprawy... nie widzę problemu ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Hmm... chyba jednak sam go złoże, z bratem. Bo kompa w maju kupuje i akurat w maju przyjezdza moj brat a on potrafi skladac takie kompy

Opublikowano

Sam kupowałem ostatnio kompa na morele ze złożeniem, i oprócz tego że włożyli mi źle ramy+dysk latał po całej obudowie jak szalony było git :_:

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...