Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa usługa montażu na morele?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak dziala usluga montażu na tej stronie? Chodzi mi i to czy oni tam w siebie w firmie skladaja ci kompa czy dopiero jak przyjada do mnie?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

A czy warto? Bo czytalem opiniw ze moga to byle jak zrobic to wole samemu z bratem ktory sie zna to zrobić, a warto wgl?

Opublikowano

@Up. Hmmm ja wlasnie siw jeszcze zastanawiam jak bedw kupowal, bo mpze się przytrafic ze zle zloza i bede musial sam to robic. Mysle ze z bratem dalibysmy rade

Edit: jak jest procesor intel, i w tym radiator, to czy ten radiator wymaga pasty termoprzewodzacej?

Opublikowano

@Up. Hmmm ja wlasnie siw jeszcze zastanawiam jak bedw kupowal, bo mpze się przytrafic ze zle zloza i bede musial sam to robic. Mysle ze z bratem dalibysmy rade

Edit: jak jest procesor intel, i w tym radiator, to czy ten radiator wymaga pasty termoprzewodzacej?

jak nie zamówisz pasty to nałożą najtańszą.

Age is just a number :)

Opublikowano

Oczywiście, że wymaga pasty, ale jest już ona nałożona na firmowe chłodzenie Intela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...