Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z League Sharp ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Global moderator mowi takie rzeczy i to na forum o czitach, to jakas pomyłka, powinien zostac jakos ukarany lub dostac ostrzezenie za takie głupie,niedorzeczne wpisy.

Co do tego że "riot coś z tym robi"to weź mnie nie rozmieszaj ,czity do tej gry sa prawie od samego początku tylko niewiele osób o tym wiedziało jakoś przez około 5 lat istnienia tej gry jej twórcy są w stanie wykryć jedynie Zoomhacka (od czasu do czasu xD) i oczywiste exploity.Zanim przeszedłem na "ciemną stronę mocy" :D grałem uczciwie,ba,nawet starałem się jakoś z tym walczyć ale to walka z wiatrakami.Riot w żaden sposob nie pomaga.Pamiętam jak wysłałem im nagranie gry gdzie mialem na linii casio,która potrafiła castowac swoje E jak maszynka nawet zza pleców(tzw. nfd exploit),za kazdym razem trafiałą z Q,ja nie trafiłem jej ani razu ze swoich skili(grałem ahri)Pomyślicie że to tzw."ból dupy"ale nie nie ,to była gra normalna jestem doswiadczonym graczem wiec nie raz przegrałem (miałem wtedy na koncie okolo 3,5 k wygranych i platyne bez uzywania wspomagaczy typu skrypty).Dostałem odpowiedz od riotu że sprawdzą gracza ale nic wiecej mi juz nie powiedzą dla dobra śledztwa.Po okolo miesiącu czy 2 ten gracz dalej grał w lola :),czyli nie poniósł żadnych konsekwencji.Czyli mowiąc potocznym jezykiem ,riot ma na was WYJE%#@E drodzy gracze :).Wy tez powinniscie miec WYJE#@$E na ritto

Ocenianie całego narodu poprzez jeden  czy dwa wpisy świadczy tylko o tym że jestes płytką niedojrzała emocjonalnie i wiekowo osobą(dzieciakiem) :)

Bujda na resorach.

Bany były tylko i wyłącznie za Zoom hack.Nie działa ci połowa skryptów ,powiem wiecej żaden nie działa bo L# jest outdated,wiec o czym ty w ogóle piszesz?

Ostrzeżenie? xD Proszę Cię nie rób z siebie ważnej cipki wśród chmary ku*ew dobrze Ci radzę. A teraz opowiem Ci bajkę o smoku który...

zaraz,

zaraz. Czy aby potwierdzić tezę nie potrzeba dowodów i sensownych argumentów? Jak twoim wytłumaczeniem na ostatni "ban wave" będzie coś w stylu "bo tak kur*a i już a moderator to ci*a i ch*j" to musisz być na prawdę ambitnym kolegą.

.

.

.

A no tak i ten smok cię dojechał #cwelu i to nie była bajka tylko prawdziwa historia z obecnej chwili.

Deadboy

Opublikowano

Ostrzeżenie? xD Proszę Cię nie rób z siebie ważnej cipki wśród chmary ku*ew dobrze Ci radzę. A teraz opowiem Ci bajkę o smoku który...

zaraz,

zaraz. Czy aby potwierdzić tezę nie potrzeba dowodów i sensownych argumentów? Jak twoim wytłumaczeniem na ostatni "ban wave" będzie coś w stylu "bo tak kur*a i już a moderator to ci*a i ch*j" to musisz być na prawdę ambitnym kolegą.

.

.

.

A no tak i ten smok cię dojechał #cwelu i to nie była bajka tylko prawdziwa historia z obecnej chwili.

przetłumaczy ktoś co ten pan wyżej napisał?

Opublikowano

Nie rozumiem po co ta burza. Jak ludzie płacą to program jest. Proste? Jeżeli macie inny powód proszę o wyjaśnienie ;)

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Rozumiem, iż zbyt skomplikowane zdania są Ci obce? :D

L# nie wstanie sorka koledzy, teraz zostanie wam tylko BoL i VIP bo ten free jest shitty.

Deadboy

Opublikowano

zaraz,

.

.

.

Niestety nic z tego bełkotu nie rozumiem ale powiem tak,walka z dopalaczami trwa  xD.

Opublikowano

Głupie za przeproszeniem pierdolenie ;] Każdy może napisać że #L jest już update... Kto ma wiedzieć ten wie ;] Mogę wiem jedynie napisać że #L będzie niedługo więc czekajcie cierpliwie ;] 

Jeszcze chciałem dopisać że możecie zrobić folder iwanttogetbanned i noupdate będziecie mieli #L Update tylko żeby w grze sie inicjatowało to musicie troche się jeszcze z tym pobawić ;] Powodzenia

Opublikowano

Skąd te info?

Jestem blisko z L# i wiem co tam się dzieje.

Głupie za przeproszeniem pierdolenie ;] Każdy może napisać że #L jest już update... Kto ma wiedzieć ten wie ;] Mogę wiem jedynie napisać że #L będzie niedługo więc czekajcie cierpliwie ;] 

Jeszcze chciałem dopisać że możecie zrobić folder iwanttogetbanned i noupdate będziecie mieli #L Update tylko żeby w grze sie inicjatowało to musicie troche się jeszcze z tym pobawić ;] Powodzenia

Przecież odrazu inectiuje lol xD

Opublikowano

Jesteś w c**j blisko skoro to co napisałem jest dopiero 50% ... nie masz wgl chyba o tym pojęcia ? ;]

Czego tam szczekasz nonejmie z gimby który chce zabłysnąć? Zapłacenie hajsu i dostania rangi L# Lover nie czyni Cię kompendium wiedzy o ogólnej sytuacji L# xD

Update jest gotowy,nadal sprawdzają kod,na dniach powinno wszystko wyjść.

Opublikowano

Rozumiem, iż zbyt skomplikowane zdania są Ci obce? :D

L# nie wstanie sorka koledzy, teraz zostanie wam tylko BoL i VIP bo ten free jest shitty.

BoL VIP Cracked daje rade :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

@top

Skończcie te durne tematy, jak będzie to będzie ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Tak będzie płatny :D

@  joduskame : (15 March 2015 - 12:42 PM)@FuckBoL Why do you think this project would end up like BoL when it goes paid? We don't have a shady Husky here who is engaging in illegal activity. Nor am I a lazy Sludgy who rather smokes weed and travels through the world instead of working on the Core
Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem mój post :
@  joduskame : (15 March 2015 - 11:45 AM) Gotta work on L# again -- ttyl guys :^ )

Tłumaczenie PL : Idę znowu popracować nad L# - odezwę się potem ;^

Interpretacja jest prosta.

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem mój post :

@  joduskame : (15 March 2015 - 11:45 AM) Gotta work on L# again -- ttyl guys :^ )

Tłumaczenie PL : Idę znowu popracować nad L# - odezwę się potem ;^

Interpretacja jest prosta.

To w twoim wykonaniu  nazywa sie nadinterpretacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...