Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z League Sharp ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej tak. Dostałem bana na dwóch kontach przez niego + teraz nie działa połowa skryptów. Czas zacząć grać bez czitersów. :)

Opublikowano

Raczej tak. Dostałem bana na dwóch kontach przez niego + teraz nie działa połowa skryptów. Czas zacząć grać bez czitersów. :)

Będzie w następnym miesiącu.

­

giphy.gif

Opublikowano

Koniec nie ma już nic, słyszeliście cebule? xD

Ludzie nie ma infa, a tak poza tym ogarnijcie błędy ortograficzne, bo '' z kąd '' jak ten człowiek prawdopodobnie ze wsi napisał, to szlag trafia mnie i innych..

k na g, zmieniłem, bo nie używam często tego słowa..

Opublikowano

zal mi was debile :D 2 idiotow sobie troluje a ci wierza i placza BUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  i pozniej sie dziwia ze Polski narod sklada sie z idiotow :D

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy, że Riot coś z tym robi. xD A tak serio, to mój znajomy też dostał bana. ;-)

Jak pisałeś też serio to, że cieszysz się, że Riot coś z tym robi to jesteś hipokrytą. Sam byłeś boostowany przez wiadomo kogo i sam jechałeś na BoLu a nawet na L#. Nie mówię, że cały czas ale na pewno próbowałeś.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jak pisałeś też serio to, że cieszysz się, że Riot coś z tym robi to jesteś hipokrytą. Sam byłeś boostowany przez wiadomo kogo i sam jechałeś na BoLu a nawet na L#. Nie mówię, że cały czas ale na pewno próbowałeś.

Może chłopak dorósł i się zmienił z cebuli na porządnego gracza, co do #L to sam jestem ciekawy kto dostaje bana, btw wątpię by Rito coś konkretnego z tym robiło imo znowu stworzą coś podobnego, potem znowu bd bany, ale nie od razu, więcej hasju z tego jest 100% true :) 

Pasjonat
Opublikowano

dla donatorów wczoraj o 15 był update

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Nie byłem nigdy boostowany, a na BoLu grałem ostatni raz pół roku temu, co do LeaguSharpa, to nawet tego programu NIGDY nie użyłem.

Opublikowano

Donator = #Lover ?

Bo jeśli tak to gówno prawda co piszesz. Wystarczy spojrzeć na shoutboxa i widać jak ludzie z plakietką 'Lover' marudzą a wątpie żeby marudzili 24/7 zamiast grać. Co najwyżej L# mają developerzy i jacyś donatorzy, którzy mają znajomości.

No chyba, że jest tutaj ktoś kto jest donatorem to niech udowodni, że właśnie klika sobie na L#  :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

Koniec nie ma już nic, słyszeliście cebule? xD

Ludzie nie ma infa, a tak poza tym ogarnijcie błędy ortograficzne, bo '' z kąd '' jak ten człowiek prawdopodobnie ze wsi napisał, to szlak trafia mnie i innych..

szlag* znawco języka polskiego

Dlaczego myślisz, ze koniec z L#?

Opublikowano

szlag* znawco języka polskiego

Dlaczego myślisz, ze koniec z L#?

Chodzi im o to, że bany były. Bol też nie był zawsze 100% safe -.-

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy, że Riot coś z tym robi. xD A tak serio, to mój znajomy też dostał bana. ;-)

Global moderator mowi takie rzeczy i to na forum o czitach, to jakas pomyłka, powinien zostac jakos ukarany lub dostac ostrzezenie za takie głupie,niedorzeczne wpisy.

Co do tego że "riot coś z tym robi"to weź mnie nie rozmieszaj ,czity do tej gry sa prawie od samego początku tylko niewiele osób o tym wiedziało jakoś przez około 5 lat istnienia tej gry jej twórcy są w stanie wykryć jedynie Zoomhacka (od czasu do czasu xD) i oczywiste exploity.Zanim przeszedłem na "ciemną stronę mocy" :D grałem uczciwie,ba,nawet starałem się jakoś z tym walczyć ale to walka z wiatrakami.Riot w żaden sposob nie pomaga.Pamiętam jak wysłałem im nagranie gry gdzie mialem na linii casio,która potrafiła castowac swoje E jak maszynka nawet zza pleców(tzw. nfd exploit),za kazdym razem trafiałą z Q,ja nie trafiłem jej ani razu ze swoich skili(grałem ahri)Pomyślicie że to tzw."ból dupy"ale nie nie ,to była gra normalna jestem doswiadczonym graczem wiec nie raz przegrałem (miałem wtedy na koncie okolo 3,5 k wygranych i platyne bez uzywania wspomagaczy typu skrypty).Dostałem odpowiedz od riotu że sprawdzą gracza ale nic wiecej mi juz nie powiedzą dla dobra śledztwa.Po okolo miesiącu czy 2 ten gracz dalej grał w lola :),czyli nie poniósł żadnych konsekwencji.Czyli mowiąc potocznym jezykiem ,riot ma na was WYJE%#@E drodzy gracze :).Wy tez powinniscie miec WYJE#@$E na ritto

zal mi was debile :D 2 idiotow sobie troluje a ci wierza i placza BUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  i pozniej sie dziwia ze Polski narod sklada sie z idiotow :D

Ocenianie całego narodu poprzez jeden  czy dwa wpisy świadczy tylko o tym że jestes płytką niedojrzała emocjonalnie i wiekowo osobą(dzieciakiem) :)

Bujda na resorach.

Bany były tylko i wyłącznie za Zoom hack.Nie działa ci połowa skryptów ,powiem wiecej żaden nie działa bo L# jest outdated,wiec o czym ty w ogóle piszesz?

Opublikowano

Jak z  łaski swojej przeszukacie forum joduksi znajdziecie info że updejtejt od dziś za 2-3 dni   I TYLE .

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Jak z  łaski swojej przeszukacie forum joduksi znajdziecie info że updejtejt od dziś za 2-3 dni   I TYLE .

Info podane przez debila/cebule/trolla/, takie infa nie potwierdzone przez joduske czy kogoś innego to sobie mogą w dupe wsadzić. Ja też mogę napisać topica, że update za miecha i co jestem wiarygodny ? xoxox

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Info podane przez debila/cebule/trolla/, takie infa nie potwierdzone przez joduske czy kogoś innego to sobie mogą w dupe wsadzić. Ja też mogę napisać topica, że update za miecha i co jestem wiarygodny ? xoxox

Forum joduska.me jest tylko wiarygodne ze 100% dobrym info, oni was trollują, a wy to na serio bierzecie większość użytkowników ma tam z was bekę, że tworzycie pisiont tematów kiedy updejt.

Opublikowano

Dobry troll, ale nie wiem czy umiecie angielski ;)

Greetings LeagueSharpers,

I'm here to tell you that there's no new anti-cheat or something like that, joduskame only wants to improve the security of LeagueSharp even more with a new system.

Cytat z joduska.me

Nie umiecie, to już wiedzą wszyscy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...