Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Sadzenia I Podlewania

Drumel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo mam taki problemik z tym botem

mianowicie zainstalowalem juz greasemonkey , ale nie moge zainstalowac skryptu wyskakuje mi :

Aplikacja javaskript

Script could not be installed [Exception... "Component returned failure code: 0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND) [nsIChannel.open]" nsresult: "0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND)" location: "JS frame :: chrome://greasemonkey/content/utils.js :: getContents :: line 242" data: no]

niewiem co z tym zrobic ;/ a strasznie mi zalezy na tym bocie bo sianie truskawek na pieciu polach recznie zajmuje za duzo czasu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co do blokowania kont kumpel dostal stalego "bana" za poszczenie u Henka reklamy ze odda swoje konto "prawie gratis" chodzilo mu o dolad za 5 zl

dziwisz się? merchnant jest bardziej karany niż boty

bo na botach chociaż mają więcej wyświetleń stron:D

Opublikowano

elo mam taki problemik z tym botem

mianowicie zainstalowalem juz greasemonkey , ale nie moge zainstalowac skryptu wyskakuje mi :

Aplikacja javaskript

Script could not be installed [Exception... "Component returned failure code: 0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND) [nsIChannel.open]" nsresult: "0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND)" location: "JS frame :: chrome://greasemonkey/content/utils.js :: getContents :: line 242" data: no]

niewiem co z tym zrobic ;/ a strasznie mi zalezy na tym bocie bo sianie truskawek na pieciu polach recznie zajmuje za duzo czasu

no to amsz tu pob tylko ze aplikacja http://www.mpcforum.pl/topic/158547-pomocnik-w-grze-wolni-farmerzy/

sadzi karmi kury i krowy oraz podlewa

oj tam

Opublikowano

Witam po raz pierwszy.

Coś na Operze(beta 10.60) nie chce działać ten skrypt. Owszem pojawia sie ta ikonka w formie kwiatuszka ale nic nie idzie zrobić... Próbowałem wykorzystać do tego Google Chrome ale to samo się dzieje co w Operze - może jakieś sugestie??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przerobic skrypt, nie wszystkie dzialaja jak nalezy w operze

ustawienia opery dla skryptow GM : http://www.ghacks.net/2008/08/10/greasemonkey-in-opera/

GM ma wiecej obsługiwanych polecen niz standartowe w Operze, zainstaluj FF najlepiej jak chcesz uzywac bo nie widze chetnyc na przerobienie tego skryptu by dział w niej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jak mam zainstalować Firefoxa to wole sobie samemu siać i podlewać ;)

Możesz mi dokładnie powiedzieć jak to przerobić?

Fail.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mi się niechce zmieniać mam ff

jak chcesz musisz pozmieniać czesc funkcji i dopasowac do opery a to praktycznie przepisanie całego skryptu od nowa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

chyba to logiczne to samo w Operze co skrypt do FF

jeśli uciążliwością jest ściągnięcie i zainstalowanie firefoxa , dosłownie 30 sekund poświęcić na to czasu siedzenia przy kompie , to pewnie przy tym przyjemnością jest przepisanie dla kogoś skryptu w kilka dni z FF na Opere

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nawet nie chodzi o zachcianki, wystarczy mieć wersje portable FF z GM i skrypt , gdziekolwiek jesteś i nie ma FF na kompie czy ktoś ma swojego użyjesz FF z pena czy innego nośnika

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@ piotrex179

Jak chcesz komentować to naucz się podstawowych zasad ortografii, a posty nabijaj sobie na Naszej Klasie. Nikogo nie zmuszałem do przepisywania skryptu specjalnie pod Opere. Wyczytałem wcześniej, że również można samosiejkę mieć na Operze wiec pomyślałem, że może ktoś ma. Znalazłem lepszy sposób niż samosiejka...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ustaw w opcjach automatu czasy :

200

200

200

2000

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@ piotrex179

Jak chcesz komentować to naucz się podstawowych zasad ortografii, a posty nabijaj sobie na Naszej Klasie. Nikogo nie zmuszałem do przepisywania skryptu specjalnie pod Opere. Wyczytałem wcześniej, że również można samosiejkę mieć na Operze wiec pomyślałem, że może ktoś ma. Znalazłem lepszy sposób niż samosiejka...

Cos Ci nie pasuje w mojej ortografii?

oj tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...