Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Vengard - System Apokaliptyki, Tombola w grze.

Vengard.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe urozmaicenie gry na podstawie tomboli.

Sprawcie tylko żeby gracze z tego korzystali.

Na wielu serverach wielki bajer, ale co komu po nim jak kosztuje średnią krajową wypłatę.

26ef880a24a8b87bgen.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe urozmaicenie gry na podstawie tomboli.

Sprawcie tylko żeby gracze z tego korzystali.

Na wielu serverach wielki bajer, ale co komu po nim jak kosztuje średnią krajową wypłatę.

Nie do końca, cena za kupon na Tombolę nie będzie przekraczać na pewno 15 zł, to tylko urozmaicenie a nie sposób na zarobek.

QufL90L.png

Opublikowano

Zajebane z dream-gaming... ta aura..

Może najpierw podaj jakiekolwiek dowody. Napisałem, że gui nie należy do mnie, ale całe wykonanie pomysłu owszem.

Tombola != Koło Losu.

Uznajmy że tak.

QufL90L.png

Opublikowano

Dlaczego ten system jest w niemieckim kliencie serwera Lysthea2 ?

Jeszcze gołym okiem widać w ich prezentacji ten system:

Bez_tytu_u.jpg

To może znaczyć tylko jedno... Niemcy przeglądają MPC :D

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Ahh zawiść polaczków ^^ Mogę nawet podać Wam link do epvp gdzie jest GUI zamieszczone wyżej, bo takowym się posiłkowałem. Tak, wykorzystałem GUI, ale quest+pomysł należą w stu procentach do mnie. Boli że w 2015 jeszcze ktoś się sili na własne pomysły? Aaa i jeżeli czepianie się ma być oznaką jakiegokolwiek zagrożenia (bo widzę 'administratorów' konkurencyjnych serwerów) to współczuję, że zaledwie kilkunasto (nie licząc dialogów) quest jest czymś skomplikowanym, dzięki ziomki za podbijanie tematu btw.

@btw jeszcze raz, bo czuję że tęgie głowy mogą nie zrozumieć:

całe okno (grafika+oskryptowanie) zostało udostępnione na znanym, niemieckim forum, pomysł+działanie po stronie serwera zostało zrealizowane przeze mnie. Ktoś chce coś jeszcze dodać?

QufL90L.png

Opublikowano

Ahh zawiść polaczków ^^ Mogę nawet podać Wam link do epvp gdzie jest GUI zamieszczone wyżej, bo takowym się posiłkowałem. Tak, wykorzystałem GUI, ale quest+pomysł należą w stu procentach do mnie. Boli że w 2015 jeszcze ktoś się sili na własne pomysły? Aaa i jeżeli czepianie się ma być oznaką jakiegokolwiek zagrożenia (bo widzę 'administratorów' konkurencyjnych serwerów) to współczuję, że zaledwie kilkunasto (nie licząc dialogów) quest jest czymś skomplikowanym, dzięki ziomki za podbijanie tematu btw.

Dziwna jest twoja wypowiedź, dzisiaj przeglądałem zagraniczne forum i napotkałem się na pewien serwer w którym był zawarty ten system, przez chwile pomyślałem, że gdzieś go już wcześniej zobaczyłem.

Osobiście na twoim miejscu nie miałbym powodów do chwalenia się tym systemem aczkolwiek bardziej bym się wstydził publikować system, który został zaczerpnięty od Niemców :P

No ale cóż niech dla Ciebie będzie to ''Nowość" bo przecież trzeba w siebie wierzyć :D

Powodzenia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dziwna jest twoja wypowiedź, dzisiaj przeglądałem zagraniczne forum i napotkałem się na pewien serwer w którym był zawarty ten system, przez chwile pomyślałem, że gdzieś go już wcześniej zobaczyłem.

Osobiście na twoim miejscu nie miałbym powodów do chwalenia się tym systemem aczkolwiek bardziej bym się wstydził publikować system, który został zaczerpnięty od Niemców :P

No ale cóż niech dla Ciebie będzie to ''Nowość" bo przecież trzeba w siebie wierzyć :D

Powodzenia.

Nie rozróżniasz chyba pojęcia 'udostępnione gui' a 'wykorzystanie+realizacja autorskiego pomysłu' co zawarłem już na początku tematu. 6 lat siedzenia na forum a jeszcze się nie przyzwyczaiłem do takich aparatów, ehh. :s

@btw po raz kolejny

no jeżeli sądzisz że to jedyne co mam do zaoferowania to więcej wiary w ludzi, kolego aka 2014 :)

QufL90L.png

Opublikowano

Nie rozróżniasz chyba pojęcia 'udostępnione gui' a 'wykorzystanie+realizacja autorskiego pomysłu' co zawarłem już na początku tematu. 6 lat siedzenia na forum a jeszcze się nie przyzwyczaiłem do takich aparatów, ehh. :s

@btw po raz kolejny

no jeżeli sądzisz że to jedyne co mam do zaoferowania to więcej wiary w ludzi, kolego aka 2014 :)

Nie za bardzo interesuje mnie historia skąd to masz.. Napisałem, że pomysł nie jest twój jestem pewien, że więcej poszperania w internetach i znalazłbym ten system za darmo udostępniony :)

Twoja oferta także mnie nie interesuje, wyjawiłem swoje zdanie mam do tego prawo. Nie kolego, nie znam Cię. 

+ Wielki profesjonalizm brać cudzą grafikę i jeszcze logo z darmowego psd nieźle.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Z nieoficjalnego konta raczej nie poznasz, ale im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. Ale że (nawet podkreślę, bo stawiam na astygmatyzm) GUI zostało udostępnione (patrz: darmowe) na epvp i nigdzie nie napisałem że jest mojego autorstwa (nawet podkreśliłem, że zostało ono zapożyczone)W moim interesie leżało napisanie pod tego odpowiedniego questa.
Wyraźniej napisać się nie da.

@dzięki za bumpowanie tematu! prawdziwi fani i hejterzy to to czego potrzebuje  :rolleyes:

@UP

Pozwolę sobie nawet Ci zacytować coś z przygotowywanej prezentacji.

ZANIM KTOKOLWIEK, COKOLWIEK DODA - GRAFIKA PROWIZORYCZNA, PO STARCIE ZMIENIAMY NA DEDYKOWANĄ GRAFIKĘ

A jeżeli poziom grafiki świadczy o profesjonalizmie serwera, to chyba mamy inne priorytety.

QufL90L.png

Opublikowano

Cóż, chyba boli kogoś brak kreatywności. Czekam na falę hejtów a teraz wracam do pisania fajnych rzeczy na Vengard, kontakt ziomki.

haha :D

śmieszny człowiek z Ciebie ^^

Opublikowano

Rozumiem, że System Apokaliptyki umiesz zrobić w .py, a Tomboli nie?

No to nie rozumiesz, bo pythona miałem gotowego, grafikę też, pisałem to kilka postów wstecz.

QufL90L.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...